Correct. Vriendelijk. Lekkere choco.

Netjes schoongemaakt.

Ken de firma Eickhoff al heel erg lang en ben zeer tevreden over dit bijzonder betrouwbaar bedrijf en het werk dat er verricht wordt

Een bedrijf dat mijn volledige vertrouwen heeft.

Een zeer goede verstandhouding met dit bedrijf.

Opnieuw aangenaam verrast door topservice!

Ik kwam mijn MAZDA CX 5 ophalen na een grote beurt. Ik had bij de beurt gevraagd om ook wat spatplekjes op motorkap en spatschermen aan te tippen. Tot mijn verbazing kreeg ik te horen dat bij inspectie was gebleken dat de laklaag op verschillende plekken te dun was gebleken en dat er dus al een afspraak was gemaakt bij de spuiter om hem van een nieuwe laklaag te voorzien. Een vervangende auto werd gratis bijgeleverd. Echt grote klasse!!

Ook nu weer ben ik geweldig geholpen !!!

Ben erg blij met mijn garage; altijd gezellig en behulpzaam !!!

prima service, snelle afhandelin

Mijn ervaring is in de afgelopen jaren steeds hetzelfde. Goede service met overleg. Er wordt niet geprobeerd om je een nieuwere auto aan te praten. Ook al is de mijne inmiddels heel wat jaartjes oud, de service blijft hetzelfde.

Dik tevreden

Benadering en uitvoering werkzaamheden waren naar volle tevredenheid.

Top service

Onder garantie de spiegelmotor vervangen en tegelijk een ontwinterbeurt ingepland.

Prima.

Correct en volgens afspraak.

Simpel online een afspraak maken en netjes gebeld worden als er iets vervangen moet worden. Zelfs voor iets van een tientje!! Top!

Prettig geholpen

Onlangs onze Subaru apk laten keuren. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen bij de balie.. Heb in de koffiehoek de tijd overbrugt onder genot van chocolademelk en lectuur. De auto was weer goedgekeurd en ben met een prettig gevoel huiswaarts gegaan ., zoals elke keer als ik daar ben geweest. Moest wel denken aan een zuivelreclame ,, Alle lof voor Eickhof""

De ontwinterbeurt is prima uitgevoerd en mocht wachten met koffie

Kreeg een uitnodiging voor een ontwinterbeurt, dat gaat toch heel wat verder dan gewoon enkel wassen. Leuke actie die me aansprak. Men is altijd vriendelijk en het voelt welkom

Ben dik tevreden met de service van garage eickhof

Goede praktische service. Priema bediening

Ik ben netjes geholpen en heb geen klachten.

ben tevreden hoe ik ben geholpen

Goed overleg en komt afspraak te nu heel goed na.

Nog geen verdere ervaring

Goede ervaring

Pgehaald en teruggebracht. Goede service.

Fantastisch aanbod om net na het zout de auto onder handen te nemen.

Ik was blij met het voorstel de auto een ontwinterings beurt te geven voor slechts 45 Euro.

vakundig en betrouwbaar

prettig geholpen

Vriendelijk en aandacht voor elk detail

Ik ben al vele jaren klant bij Eickhof. Dat is al bij de ouders van de huidige directie begonnen. Ook in moeilijke tijden hadden zij een geweldige auto voor mij! Ik blijf daar graag nog vele jaren klant als dat mij gegeven wordt. Groetjes Ien Slijkhuis

HEEL PRETTIG.

Zeer correct en vriendelijk.

Prima geregeld

Prima geregeld, zowel vooraf met de afspraak, als ook wel in de garage. Binnen een uur was de schokdemper vervangen.

Persoonlijk en attent

Alle afspraken worden nagekomen en de reparaties en opmerkingen worden bij ophalen van de auto doorgenomen.

Prima geregeld

Mijn originele radio moest gedemonteerd worden. Netjes en vlot geregeld, 10 minuutjes, Jammer dat ik daar € 25,00 voor moest betalen. Ging er van uit dat dit bij de koop van de auto in zat maar helaas.

Heldere communicatie over de bevindingen

Wintertest met mij doorgenomen. Advies over 2 matige bandprofielen en een matig presterende accu. Conclusies duidelijk. Aanbod van leenfiets prima. APK afmelden wat laat ; zelf gebeld hoe de stand was.

Al jaren super tevreden

Recentelijk geweest om vierseizoenenbanden onder mijn Mazda te laten zetten, afspraak kon snel gemaakt worden en ik kon er op wachten. Zoals altijd geweldige service!

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn