Prima service en werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Afspraak maken verliep vlot. Afspraak was ook op korte termijn in te plannen. Werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd en extra werkzaamheden zijn vooraf telefonisch afgestemd. Prima allemaal.

Prima service.

Prettige garage en prima service.

Goed gedaan. Ok en ik kom weer.

vriendelijke balie medewerkers en verwerken de mankementen goed naar de monteur. Na onderhoudsbeurt geen klachten meer en zelfs kleine dingen die ik zelf niet gemeld had waren verholpen. Bedankt. Geert van der Sluis.

Zoals altijd: GOED

Klantvriendelijk!! Men kent je!! Goede koffie.

Er worden geen overbodige reparaties/onderhoud gedaan

Zeer prettige garage, klantvriendelijk en onderhoud wordt gedaan naar het aantal kilometers wat er gereden wordt, zodat er niet onnodig een grote beurt hoeft plaats te vinden. Er wordt ook altijd contact opgenomen voordat er iets vervangen moet worden, wat niet standaard in een kleine of grote beurt zit. Tevens duidelijke uitleg over de nota.

Zoals gewoonlijk weer keurig geholpen

Veel familieleden hebben ooit ervaring gehad met garage Eickhoff en iedereen is/was zeer tevreden met de wijze, waarop de wensen zijn/werden afgehandeld.

Fijne snelle service

Fijn geholpen

uitstekend bedrijf/prima service

Ben over de auto en de begeleiding door Eickhof zeer tevreden. Deelde onlangs met mijn vrouw, dat dit de beste auto is die we in onze 45-jarige rij-ervaring hebben gehad, zij was het met mij eens.

Top garage, staat direct voor je klaar.

Had door eigen schuld een deukje in mijn auto gereden, onderdeel was op dit moment niet voorhanden. Garage zoekt naar een alternatief waar ik zeer tevreden mee ben. Na afspraak werd direct geholpen en werden er ook nog wat krassen kosteloos weg gepolijst. De koffie was weer heerlijk en zo kon een tevreden klant 60 minuten na binnenkomst weer tevreden naar huis rijden.

Top garage

Zeer deskundig en klantvriendelijk

Goed!

prima behandeling en werk aan de auto

snel, aduqaat en zorgvuldig werk en overleg

de klant staat centraal

duidelijk en klantgericht met aandacht voor details en individuele wensen; komen gemaakte afspraken na

Altijd 100%

Transparant, goed advies bij evt reparaties. Nooit enig dispuut gehad na gedane werkzaamheden. Betrouwbaar. Mocht er een probleem wordt deze direct opgelost.

Zoals altijd prima service

Ben al 30 jaar een tevreden klant

Vetrouwd

Ik kreeg een vertrouwd en eerlijk gevoel. Wat ik zelf zeer belangrijk vind.

Staan altijd gelijk voor ons klaar.

Eerlijke mensen! Vervangen en repareren als het echt nodig is. Tijdens garantie complete koppeling vervangen gratis. Zonder probleem! Super service! En vriendelijke mensen.

S ochtends gebeld voor steenmarter apparaat in auto te laten monteren. Kon meteen terecht

Een bijzonder clientvriendelijke en zeer efficiënte service

Ik had een probleem met de rechter voorrem en vreesde een ingewikkelde afspraakprocedure om het euvel te kunnen laten verhelpen, maar het tegendeel bleek waar. Ik kon telefonisch uitleggen wat er scheelde en mocht dezelfde middag langskomen. De diagnose was snel gesteld en ik kon wachten op de reparatie. De uitleg was heel uitvoerig en dat vind ik ook bijzonder. Monteurs hoeven niet persee people-skills te hebben, maar als je die tezamen met vakkunde binnen dezelfde persoon aantreft heb ik daar veel respect voor. Toen de prijs ook nog eens enorm meeviel werd ik helemaal happy.

Wordt al jaren perfect geholpen bij Eickhof.

Ook nu weer de afspraak goed nagekomen. Fijn personeel en de koffie is er prima.

APK was geen problemen

APK was zonder problemen. Leenfiets reed oké.

De wachttijd was iets te lang

Gewoon goed!

Geheel volgens verwachting. Bedankt voor de kans om zo scherp geprijsd een nieuwe mazda te kunnen rijden.

Op het verkeerde been gezet

Na onze eerste auto gekocht te hebben via adviseur Laurens waar we perfect door zijn geholpen, prima wagen afgeleverd. Gisteren terug geweest na een telefoontje met Mark ( Laurens werkt er helaas niet meer) over inruil op een Mazda cx5 ivm zware caravan, werd er aangeven dat er 1 bij de poetser stond uit 2016. Daar had ik intresse in, dus berekening gemaakt, en moest een bepaald bedrag bijleggen. Afspraak gemaakt (moest er ruim 100km voor rijden). Kom aan in Apeldoorn blijkt het een auto uit 2015 een mooie auto, maar een jaar ouder als onze QQ, daar kwam ik dus niet voor. Op mijn vraag of er dan een ander prijskaartje aan zat werd negatief gereageerd. Dus zelfde bedrag bijleggen voor een 1jaar oudere auto.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn