S ochtends gebeld voor steenmarter apparaat in auto te laten monteren. Kon meteen terecht

Een bijzonder clientvriendelijke en zeer efficiënte service

Ik had een probleem met de rechter voorrem en vreesde een ingewikkelde afspraakprocedure om het euvel te kunnen laten verhelpen, maar het tegendeel bleek waar. Ik kon telefonisch uitleggen wat er scheelde en mocht dezelfde middag langskomen. De diagnose was snel gesteld en ik kon wachten op de reparatie. De uitleg was heel uitvoerig en dat vind ik ook bijzonder. Monteurs hoeven niet persee people-skills te hebben, maar als je die tezamen met vakkunde binnen dezelfde persoon aantreft heb ik daar veel respect voor. Toen de prijs ook nog eens enorm meeviel werd ik helemaal happy.

Wordt al jaren perfect geholpen bij Eickhof.

Ook nu weer de afspraak goed nagekomen. Fijn personeel en de koffie is er prima.

APK was geen problemen

APK was zonder problemen. Leenfiets reed oké.

De wachttijd was iets te lang

Gewoon goed!

Geheel volgens verwachting. Bedankt voor de kans om zo scherp geprijsd een nieuwe mazda te kunnen rijden.

Op het verkeerde been gezet

Na onze eerste auto gekocht te hebben via adviseur Laurens waar we perfect door zijn geholpen, prima wagen afgeleverd. Gisteren terug geweest na een telefoontje met Mark ( Laurens werkt er helaas niet meer) over inruil op een Mazda cx5 ivm zware caravan, werd er aangeven dat er 1 bij de poetser stond uit 2016. Daar had ik intresse in, dus berekening gemaakt, en moest een bepaald bedrag bijleggen. Afspraak gemaakt (moest er ruim 100km voor rijden). Kom aan in Apeldoorn blijkt het een auto uit 2015 een mooie auto, maar een jaar ouder als onze QQ, daar kwam ik dus niet voor. Op mijn vraag of er dan een ander prijskaartje aan zat werd negatief gereageerd. Dus zelfde bedrag bijleggen voor een 1jaar oudere auto.

Ik werd netjes en vakkundig geholpen

Klantvriendelijk, duidelijk

Afspraak snel gemaakt, werkzaamheden uitgevoerd conform afspraak en weer netjes gebeld bij mogelijke extra werkzaamheden.

Prima geholpen

Ik heb carplay laten installeren in de auto. Het werkt uitstekend. Ik heb wel een klein probleem gehad en dat was met het installeren van de software. Het ging na twee keer goed en heb daarna nog advies gekregen van een medewerker.

Goed gevoel en uitstekend geholpen.

Verkoper Mark Adriaanse heeft ons een prima gevoel gegeven van uw bedrijf. De verkoop transactie was deskundig, zeer vriendelijk en de inruilprijs was prima. De auto bevalt uitstekend. Nogmaals: wat een fijne verkoper!!

klantgericht, gewoon goed

zeer vriendelijk personeel, zij denken met de klant mee.

Prima bedrijf

Vlot een afspraak gemaakt. Prettig geholpen. Redelijke prijzen. Betrouwbare indruk. Kortom. Prima bedrijf

wederom goede ervaring

Mijn jaarlijkse beurt inclusief vervangen remschijven en remblokken alsmede verhelpen van benzinelucht in auto goed uitgevoerd

Zaken keurig afgehandeld

Auto omgeruild. Uitgebreide uitleg. Keurige behandeling.

Top!

Dagje uit naar Den Haag. Warm weer, Zat in overhemd in de auto. Telefoon in borstzakje was lastig ivm gordel. Dus ik had mijn mobieltje in het vakje in de middenconsole voor drinkbekers gelegd. Onder het rijden was die in een sleuf gegleden waarin de deksel in open stand wegdraait. Het deksel openen lukte niet meer omdat die werd geblokkeerd door mijn mobieltje. De hele dag zonder mijn telefoon moeten doen. Ik ben uitstekend geholpen door zowel het personeel aan de receptiebalie als door de monteurs. Ik heb mijn telefoon ongeschonden terug gekregen en aan de middenconsole is evenmin schade ontstaan door de- en montagewerkzaamheden om mijn telefoon te kunnen bevrijden. Les: Plaats in het vervolg alleen zaken in een vakje die daarvoor bedoeld zijn anders gaat er wat fout.

klantvriendelijk

er wordt goed geluisterd na eventuele opmerkingen en er wordt serieus werk van gemaakt van de onderhoudsbeurt. Zo zou waarschijnlijk de remblokken moeten worden vernieuwd maar na inspectie bleek dat zo nog wel 15000 km meekonden. Verder zat er een scheur in het achterruit wisserblad en deze is netjes vervangen

Even wennen.

Stuurt nog niet helemaal naar wens. kom binnen kort nog even terug naar de garage. Maak eerst een afspraak. G.J.Musch.

Mijn Mazda CX5 heeft zijn derde beurtje mogen ontvangen, alles dik in orde natuurlijk

Mijn Mazda CX5 heeft zijn derde beurtje mogen ontvangen. De beurt is prima uitgevoerd, afspraak maken ging zeer soepel en afleveren en ophalen bij de dealer ging ook probleemloos. Super tevreden met mijn Mazda en de service.

Beter kan niet!

Eickhof is zeer klantvriendelijk. Ik word hier altijd uitstekend geholpen. Nemen de tijd voor je. Auto is geweldig afgeleverd. Een feestje! Mensen maken bij Eikhof het verschil. Kan iedereen deze dealer aanraden!

Vriendelijke ontvangst, een goede plek om te wachten en best wel snel geholpen.

Goede afspraken, duidelijk aangeven wat er aan de hand is.

Een goede garage en denken mee. Vriendelijk personeel. Ik kom er graag als het nodig is. Zeer tevreden.

Herkenning en servicegericht

Men kent de klant is behulpzaam en legt alles goed uit!

Het voelde gelijk vertrouwelijk

Goede ontvangst in een prima en verzorgde showroom.

Vriendelijk ontvangen en meteen kreeg ik koffie aangeboden

Auto voor een onderhoudsbeurt gebracht. Heb aangegeven onder genot van een kop koffie hier op te wachten. Heb wel ruim twee uur moeten wachten maar in tussentijd de Mazda modellen in de showroom bekeken. Personeel is heen attent en vriendelijk.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn