Klantgericht en betrouwbaar

Werkzaamheden op tijd en volgens afspraak uitgevoerd tegen een passende prijs. Vriendelijk medewerkers.

Zeer positief.

Mark Adriaanse is een zeer prettig en positief ingesteld persoon. We zijn door hem zeer goed en plezierig geholpen.

Altijd heel erg tevreden

Zolang we Subaru rijden hebben we helemaal niets te klagen over de service en vriendelijkheid van iedereen bij garage Eickhof.

Klant gericht handelen en juist uitvoeren

Afspraak per Email gemaakt. Datum en tijd aangegeven. De afspraak is per mail bevestigd en je wordt nog even van te voren herinnerd aan de afspraak. Kwam voor service beurt en kleine herstelling.

Uitstekend geholpen!

Bij de eerste afspraak netjes en vriendelijk ontvangen. Gelijk een proefrit kunnen maken, erg prettig. Bij het kopen van de auto een stukje gebak gekregen met de foto van mijn nieuwe auto erop, erg leuk! Ook een uitgebreide uitleg gekregen over de auto. Al met al heel tevreden over mijn aankoop bij Autohuis Eickhof!

Prettige samenwerking en goede afhandeling

Zoals altijd een luisterend oor voor de klant. Prettige samenwerking, goede afstemming, goede oplossing voor situatie.

Prima service en werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Afspraak maken verliep vlot. Afspraak was ook op korte termijn in te plannen. Werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd en extra werkzaamheden zijn vooraf telefonisch afgestemd. Prima allemaal.

Prima service.

Prettige garage en prima service.

Goed gedaan. Ok en ik kom weer.

vriendelijke balie medewerkers en verwerken de mankementen goed naar de monteur. Na onderhoudsbeurt geen klachten meer en zelfs kleine dingen die ik zelf niet gemeld had waren verholpen. Bedankt. Geert van der Sluis.

Zoals altijd: GOED

Klantvriendelijk!! Men kent je!! Goede koffie.

Er worden geen overbodige reparaties/onderhoud gedaan

Zeer prettige garage, klantvriendelijk en onderhoud wordt gedaan naar het aantal kilometers wat er gereden wordt, zodat er niet onnodig een grote beurt hoeft plaats te vinden. Er wordt ook altijd contact opgenomen voordat er iets vervangen moet worden, wat niet standaard in een kleine of grote beurt zit. Tevens duidelijke uitleg over de nota.

Zoals gewoonlijk weer keurig geholpen

Veel familieleden hebben ooit ervaring gehad met garage Eickhoff en iedereen is/was zeer tevreden met de wijze, waarop de wensen zijn/werden afgehandeld.

Fijne snelle service

Fijn geholpen

uitstekend bedrijf/prima service

Ben over de auto en de begeleiding door Eickhof zeer tevreden. Deelde onlangs met mijn vrouw, dat dit de beste auto is die we in onze 45-jarige rij-ervaring hebben gehad, zij was het met mij eens.

Top garage, staat direct voor je klaar.

Had door eigen schuld een deukje in mijn auto gereden, onderdeel was op dit moment niet voorhanden. Garage zoekt naar een alternatief waar ik zeer tevreden mee ben. Na afspraak werd direct geholpen en werden er ook nog wat krassen kosteloos weg gepolijst. De koffie was weer heerlijk en zo kon een tevreden klant 60 minuten na binnenkomst weer tevreden naar huis rijden.

Top garage

Zeer deskundig en klantvriendelijk

Goed!

prima behandeling en werk aan de auto

snel, aduqaat en zorgvuldig werk en overleg

de klant staat centraal

duidelijk en klantgericht met aandacht voor details en individuele wensen; komen gemaakte afspraken na

Altijd 100%

Transparant, goed advies bij evt reparaties. Nooit enig dispuut gehad na gedane werkzaamheden. Betrouwbaar. Mocht er een probleem wordt deze direct opgelost.

Zoals altijd prima service

Ben al 30 jaar een tevreden klant

Vetrouwd

Ik kreeg een vertrouwd en eerlijk gevoel. Wat ik zelf zeer belangrijk vind.

Staan altijd gelijk voor ons klaar.

Eerlijke mensen! Vervangen en repareren als het echt nodig is. Tijdens garantie complete koppeling vervangen gratis. Zonder probleem! Super service! En vriendelijke mensen.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn