Goed.

Vriendelijk, duidelijk en voor zover ik het kan beoordelen goed werk van de monteur.

zeer goede ervaringen

zeer positief en garage denkt mee

Fantastische auto!

Netjes geholpen, en een fantastische fijne auto Mazda 2 gekocht.

een prima bedrijf.

Wij komen hier al jaren, en worden altijd goed geholpen.

Klasse Bedrijf

Wegens omstandig heden moest ik mijn Subaru Outback verkopen. Voor mijn vrouw moest ik Gehandicapten vervoer regelen. Een busje dus. Mijn Outback is een enorme fijne auto compleet met accessoires. Dat is het probleem niet. Marcel Eickhof heeft ons enorm geholpen. Hij heeft heel Nederland afgezocht naar de ideale bus voor ons, en zoals ze bij Eickhof altijd doen een goede inruil geven. Marcel heeft alles geregeld en ik kan u bijna niet vertellen hoe goed hij dat gedaan heeft. Ofwel wij zijn zo gelukkig met Eickhof wij kopen er al ongeveer 30 jaar auto`s. Dus je wordt behandelt niet als een poppetje maar als een klant die ze wat te bieden hebben. Dus mensen wilt u een auto ga naar Eickhof en u kunt nieuw en tweedehands kopen met hetgeen u zo graag wilt. Hans L.

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt

prima, goede service

prima verkoper, goed advies, geen druk

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Perfecte benadering, service en deskundigheid

Reeds jaren tot grote tevredenheid klant. Altijd een vriendelijke, belangstellende en correcte benadering.

Goed geholpen, duidelijke uitleg en goede gastvrijheid.

Persoonlijke benadering, correcte uitvoering en maken waar wat is afgesproken. Ookvoorzieningen tijdens wachten zijn meer als voldoende.

klantgericht familiebedrijf

Goede en persoonlijke service. Contacten over reparaties verlopen altijd zeer correct. afspraken worden altijd nagekomen. Doen veel moeite voor klantenbinding en dat is niet overal meer vanzelfspreken.

Goed en vriendelijk

Een kleine beurt en APK zonder problemen. Klein verbeterpunt is dat we aangegeven hebben erop te wachten dat de auto al 15 minuten klaarstond voordat begonnen werd aan de factuur. Gelukkig is de koffie goed en gratis.

Voor de werknemers van Eickhof staat de klant echt centraal! Toppie

Een betere service en vriendelijkheid is volgens ons bij geen andere garage te krijgen.

Vakkennis.

Bijzonder prettige manier van zaken doen. Goede en duidelijke heldere afspraken en uitleg over de verrichtte werkzaamheden.

Word met een probleem direct geholpen.

De service is uitstekend, kan niet beter.

Goede service zoals ik gewend ben.

Ik heb vertrouwen in het onderhoud dat Eickhof aan mijn auto uitvoert. Het personeel is vriendelijk.

Prima service alles goed verlopen

Prima service alles goed verlopen

Prima geholpen en meegedacht

Bandenspanning was niet goed.Dat werd uitgezocht en een leenauto gekregen. Prima service.

Zeer prettig!

Prettig in de gesprekken en achteraf ook de service.

Heel tevreden.

Een fijne, nette en vriendelijke garage.

Zorgvuldig! Vriendelijk met kennis van zaken

Vooroverleg van geconstateerde mankementen en advies voor te nemen acties.

oplossing

goede behandeling bij en na aflevering eerste cx 30. Ook na zeer veel pech (wat helaas mijn vrouw nog moest meemaken ) is er in samenspraak met Mazda Nederland , na haar heengaan, toch een aanvaardbaar compromis gekomen ,wat jammerlijk ook een pechsituatie opleverde. Ook dit is netjes opgelost .Al met al ben ik goed tevreden.

Goede en eerlijke adviezen, klantvriendelijkheid staat hoog in hun vaandel.

Ik ben al ruim 25 jaar klant, dus dat zegt genoeg!

Fijn om vervangende auto te leen te krijgen. prima service.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn