Correct.

Beloven wat je doet, doen wat je beloofd. Plus een beetje meer. Dat is Eickhof

Super vriendelijk en goed en snel geholpen

Prima ondersteuning bij het ophalen van de nieuwe wagen

Vriendelijke mensen

Weer top geholpen!

Afspraak gemaakt voor wintercheck, maar omdat 1 koplamp niet brandde was hier wel enige haast bij. Een dag later kon dit al tussendoor geplanned worden. Goeie service.

Goed geholpen alles uitgelegd zeer tevreden

Vriendelijk, klant gericht

Banden wissel maar dan ruitenwisservloeistof en kenteken plaat uit Service vastzetten. Erg vriendelijk aan de receptie zoals altijd. Echt top. Is eerste Mazda maar bevalt super

Vriendelijk met uitstekende service

Er worden eerlijke prijzen gehanteerd, zowel voor de aangeboden auto's als voor de inruil auto. Gemaakte afspraken worden netjes nagekomen waarbij niet al te nauw wordt gekeken.

Hoge prijs/prestatie verhouding. Je geeft hier met vertrouwen en plezier je geld uit.

Vriendelijke en prettige sfeer, heldere afspraken die worden nagekomen. Het is soms een beetje jammer dat Subaru's zo lang meegaan. Je zou hier met veel plezier en vertrouwen een nieuwe willen kopen.

Uitstekende klantservice

Tijdens de uitvoering van de kleine beurt werd er gevraagd of de bougies ook vervangen moeten worden. Kan ook meegenomen worden bij de volgende beurt.

Uitstekende service.

Klantvriendelijke garage. De medewerkers zijn betrokken en werken zorgvuldig.

Men denkt met de klant mee

Uitstekende ontvangst en informatieverstrekking. Voldoende tijd. Niet opdringerig. Ruime showroom. Zo wil je graag overal geholpen worden.

Superservice

Onder garantie kraakje in de veerpoot verholpen....

Uitstekende service

Een correcte en persoonlijke behandeling.

duidelijke afspraken, prachtig op tijd, vriendelijk en behulpzaam personeel

prima garage met kundig en vriendelijk personeel, denken mee en geven advies

Fantastische service bij een fantastische auto!

De auto stond keurig glimmend op ons te wachten. In alle rust heeft Frank alles administratief afgehandeld onder het genot van een kop koffie en een cappuccino. Daarna een duidelijke uitleg en basisinstelling van de auto op weg - na een kleine week al meer dan 1.500 kilometer gereden - ken de auto nu voor 98%…

Eickhof, een betrouwbare leverancier

Als steeds content!

Goeie service fijne uitleg vriendelijk personeel en heerlijk gebak nog bedankt daarvoor

Goede precieze service

Hoi, De service was goed uitgevoerd. Ik had alleen graag de APK en de service samen willen voegen. Mvg, Anneloes

weer een mazda bij eickhof gekocht

Goede ervaring bij eickhof

Fijn betrouwbaar bedrijf waar we al jaren komen

Onvoorwaardelijk vertrouwen bij aankoop van alle auto’s die we bij hen gekocht hebben

Prettig ontvangen en geholpen

Ik heb alleen de factuur nog niet ontvangen, dus kan niet zeggen of de kosten redelijk zijn.

Servicegericht

Prettig contact, heldere uitleg. Duidelijke nota en goed werk verricht. Kortom zeer tevreden.

Weer netjes en klantgericht geholpen.

Als klant voel ik me welkom. En de auto is weer helemaal in orde.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn