Vlotte en flexibele afhandeling van de beurt.

Door het slechte weer geen leen fiets maar leen auto meegekregen. Brengen en halen kost nauwelijks tijd. Bij de eerste beurt ook een goede uitleg over de nota en het geleverde onderhoud.

Alles volgens afspraak afgehandeld

Kon op de bandenwissel wachten onder het genot van een lekker bakje koffie. Rammeltje uit auto gehaald dus opgelost.

Rustig geholpen geen dwang.

Goed georganiseerd bedrijf en zeer vriendelijke bediening.

Zeer uitmuntend.

In de afgelopen jaren en tot nu toe kon ik altijd een beroep doen op het personeel van Eickhof. Geweldig.

zeer tevreden over de service

Het maken van de afspraak verliep heel soepel. De medewerkers denken met je mee.

Gewoon een goede garage

Een garage waar de klant nog koning is.

Uitstekende dealer en garage

Auto was er voor apk, kleine beurt en bandenwissel. Alles netjes volgens afspraak afgehandeld!

geweldig

vriendelijk personeel, fijne ontvangst met goede koffie, prettig geholpen, denken met de klant mee en proberen het helemaal naar je zin te maken.

Prettig bedrijf en prima geholpen.

Ik kreeg een uitnodiging voor een (gratis) winterinspectie. Een afspraak was snel gemaakt. Ondanks dat ik mijn Subaru nauwgezet bijhoud, werd er toch nog defecte verlichting ontdekt en hersteld. Zo kan ik weer veilig de winter door. Prettige feed-back van het baliepersoneel. Kortom. Een aanrader. Daarnaast is mijn XV een heel prettige auto!

Prima service, en goed overleg.

Zeer nette en prettige omgang.

Prettig geholpen en tijdens het wachten was het gezellig.

Als boven

Ik voel me hier altijd thuis

Op een of andere manier krijgt men het voor elkaar, dat je gewoon thuisvoelt. Geen commerciële gladjanussen, geen moeilijk gedoe met u en meneer en mevrouw. En onze auto is altijd tiptop in orde.

Zoals altijd een goede service

Goede service en klantvriendelijkheid

zeer tevreden

Jullie verlenen goede service en nemen ruimschoots de tijd voor de klant

Prima service, heel klantvriendelijk geholpen

Ontvangst was heel hartelijk, prima service

Uitstekende afhandeling van mijn gegeven opdracht

Uitstekende afhandeling van de gegeven opdracht. Klantvriendelijk personeel. Fijn dat bij wachten een leeshoek met friwi is en er koffie klaar staat om te pakken.

Prima mensen je wordt goed behandeld.

Goede uitleg over de banden en hoeveel profiel er nog op zit. Op de winterbanden en de zomerbanden. En eventuele koste die er aan zitten te komen.

effciente garage

op korte termijn een afspraak kunen maken en opdracht goed uitgevoerd

Zeer goed, zoals je van een goede kwaliteit garage verwacht.

Adequaat en snel geholpen, op tijd en volgens afspraak.

Weer een klant die met een goed gevoel de deur uit gaat.

Pas kort klant hier, maar mijn ervaringen zijn tot dus ver prima. Je wordt er vriendelijk behandeld en krijgt er prima service.

Uitstekende service

Vriendelijk en perfect volgens planning

Grandioze service.

Ik kon nergens naar toe Kan geen 100metrr lopen.Prima opgelost. Aan huis service.

Prima klantvriendelijk en zeer betrouwbaar autohuis!

Wij hebben bij Autohuis Eickhof inmiddels onze derde Subaru aangeschaft. Marcel Eickhof nam steeds heel geduldig en vakkundig en met veel inlevingsvermogen alle ins en outs met ons door. Het bedrag dat voor onze in te leveren Subaru's werd gegeven was steeds boven verwachting. Nog nooit hebben wij klachten gehad over de servicebeurten.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn