netjes en betrouwbaar

goed geinformeerd, solide firma

Onderhoud en reparatie als afgesproken uitgevoerd

Geen verrassingen. Auto loopt als een zonnetje

GEWELDIG SERVICE

We kwamen bij mazda Eickhof met een kapotte motor en gingen weer met een nieuwe mazda cx 5 de deur uit. Goed opgelost!!

Netjes en snel

Heb mijn auto al jaren hier in onderhoud. Dit wordt altijd gedaan zoals gezegd en ook in gestelde tijd. Dat is fijn daar ik wel 70 km hiervoor moet rijden.

de werkzaamheden uitvoeren en ook de vragen beantwoord

een in deze tijd no nonsens garage met niet te veel toeters en bellen, de klant word goed geholpen . Wat mij erg aanspreekt is de normale houding van de garage naar de klant toe !

Prima ervaring

Het duurde wat langer dan gehoopt, maar service was top.

Zeer goed bedrijf

Heb een occasion hier gekocht en heb de aankoop bij het bedrijf als zeer fijn ervaren. We werden goed geholpen en de communicatie was duidelijk.

Al ruim 30 jaar tevreden klant!

Aan de Molenstraat kochten we lang geleden onze eerste Eickhof auto. Al die jaren zijn we zeer tevreden klant geweest. Eickhof is betrouwbaar, persoonlijk, vakkundig en enthousiast. Nu recentelijk een nagenoeg nieuwe Outback gekocht. Het hele aankoopproces verliep weer erg plezierig. Met dank aan Marcel! De eerste kilometers achter de rug, wat een geweldig rijdende auto. Wij verheugen ons weer in mooie kilometers (met caravan).

Vriendelijkheid, klantgerichtheid en het leveren van kwaliteit zit in hun genen

Waarmee je ook komt, je wordt vriendelijk te woord gestaan, snel en vakkundig geholpen.

Zeer klantvriendelijk bedrijf.

Kost soms een paar centen, maar dan heb je ook wat !!!!!

Is goed gedaan

Lamp vervangen bij kentekenplaat

Matig

De oude banden die vernieuwd zijn werden niet getoond waren al in de bak (de auto heeft pas 40.000 gelopen er was er één kapot canvas kwam er door werd verteld had ik graag gezien ik heb ze zelf alle vier laten vernieuwen . Verder was de auto slecht afgeleverd (alles lag in de laadruimte over hoop en alles wat vast zat was los . Ik heb de volgende dag gebeld met chef werkplaats ik heb daar mijn gal gespuugd er is netjes excuses aangeboden. Daar is het voor mij mee klaar.

Zoals altijd: vriendelijk, goed, betrouwbaar

Bij Eickhof voel ik me altijd thuis, men is vriendelijk, benadert je op een zeer prestige, persoonlijke, manier. Maar bovenal: het geleverde werk is Top!! Ben inmiddels al ongeveer 15 jaar klant bij Eickhof, dat zegt ook wel wat.

Goed geregeld

Problemen met rechter achterrem dit per mail en telefonisch besproken wat het zou kunnen zijn hiervoor onderdelen besteld en opgestuurd deze zelf gemonteerd

Fijn team om een nieuwe auto te kopen en op te halen

Na ruim 40 jaar Opel trouw te zijn geweest ben ik mij gaan oriënteren naar een Mazda. Wij werden kundig en netjes te woord gestaan door de verkoper. Zijn advies heeft de doorslag gegeven om te kiezen voor een Mazda cx30. Bij aflevering werden wij geholpen door de directie, ook hij nam de tijd om op al onze vragen te antwoorden. Wij kunnen iedereen aanraden om met Autohuis Eickhof kennis te gaan maken.

Een fijne, andere auto en een uitstekende service

Ik kocht mijn eerste auto bij Eickhof (ongeveer 12 jaar geleden) en ben sindsdien altijd klant geweest. Ik ben heel tevreden over dit bedrijf! Ze leveren uitstekende service, zijn klantgericht, denken goed mee bij allerlei vragen en helpen je snel aan een andere auto als dat nodig is! Zo werd mijn auto recent afgekeurd en binnen drie dagen reed ik in een andere auto bij Eickhof weg. Dat is nog eens snel :) Ik beveel dit bedrijf aan als je een auto in je bezit hebt of op zoek bent naar een (andere) auto!

Vlotte afhandeling en service

Vanwege corona heb ik heel weinig km's gereden. Voor de grote onderhoudsbeurt waren dit dus dure km's. Daar werd met enige coulance op gereageerd. Top!

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop we zijn geholpen.

Autohuis Eickhoff is een kleinschalige garage en dat biedt het voordeel dat je als klant geen nummer bent, maar dat je herkend wordt. Je wordt er op een prettige manier te woord gestaan en geholpen. Wij hebben hier recent onze Subaru Forester ingeruild en een nieuwe Mazda, een volledig elektrisch model, teruggekocht. Dat proces is heel plezierig verlopen, de gemaakte afspraken zijn goed nagekomen en de auto is op tijd geleverd. Hij moest alleen nog één keer terug naar de garage, omdat een bepaalde voorziening niet op tijd kon worden aangebracht.

Door gedegen voorlichting en service, geslaagd.

Na het verlies van onze 18jaar oude trekpaard voor de caravan, kwamen wij dmv vrienden en info over caravanstrekker op internet terecht bij autohuis Eickhof in Apeldoorn, en zijn daar door goede voorlichting en info geslaagd in de koop van ons nieuwe luxe trekpaard nl. een Subaru Forester. Hartelijk dank voor de goede service.

Top bedrijf

Mijn ervaring met Mazda Eickhof begint met de koop van onze nieuwe Mazda XC5 . Nu weer op tijd bericht van de onderhoudsbeurt , en datum en tijd konden we zelf bepalen , dus top

Prettig, vriendelijk en servicegericht

Bijzonder om nog een keer uitgebreid de functies van de Subaru uitgelegd te krijgen.

Uitstekende service

Volgens afspraak en vriendelijke service aan de balie

Aanbod auto inruil en afhandelen gunstig.

Er werd goed ingespeeld opdat wensen van de klant

Helemaal goed.

Rijnstraat 62