prima gedaan

Vriendelijk, goed en snel geholpen.

Na het maken van een afspraak voor beurt en bandenwissel bleek ik krap in mijn planning te komen zitten. De garage leverde de auto weer op een half uur eerder dan afgesproken. Erg fijn zo!

Top zaak

Ik ken eickhof apeldoorn alleen maar in de positieve zin goede service en vriendelijk personeel zolang ik nog kan rijden is dit mijn zaak.

behulpzaam, adequaat, snel weer op weg

Mijn Forester stond al gepland voor onderhoud, plots 2 dagen voor de geplande klus sloeg mijn radiator lek. Ik woon vlakbij en besloot direct de auto bij Eickhof neer te zetten met het verhaal. Direct werd er een monteur ingeschakeld om de lekkage te beoordelen of er geen schade aan de motor was. De onderdelen gepland te vervangen en de radiator werden scherp geprijsd vervangen ruim onder de kosten wat je van een dealer kan verwachten. Ik heb zelf het idee dat een niet dealer waarschijnlijk duurder was geweest gezien de specifieke aard van de reparaties. Vervangen Bougies en kabels, nieuwe radiateur en als onderhoud zijn de kleppen gesteld plus olie vervangen. De auto reed beduidend beter en misschien zelfs beter als toen ik deze particulier aankocht in 2016. Dit was het zeker waard.

De Mazda was door mij zelf aangemeld voor een grote beurt bij aankomst bleek dat het een kleine beurt moest wezen dat werd mij netjes meegedeeld . Vind ik een stukje vertrouwen en meedenken met de klant.

Heb veel vertrouwen in garage Eickhof.

Aan de balie werkt een heel erg klantvriendelijke mevrouw. Ook de andere baliemedewerkers zijn altijd klantvriendelijk. Na een onderhoudsbeurt worden de gedane werkzaamheden op een duidelijke manier doorgesproken. Rij al 13 jaar in dezelfde Subaru Forester die door Eickhof wordt onderhouden.

Prima.

Multiriem gebroken op de las. Ik vind eigenlijk dat dit niet mag gebeuren. Het heeft heel veel gedoe tot gevolg. Wellicht standaard vervangen bij x kilometer, net als een distributie riem. De mobiliteits service van Mazda dacht ook niet echt mee en was slecht bereikbaar. Uiteindelijk wel alles correct afgehandeld na vele telefoontjes.

Montage parkeer sensoren keurig afgewerkt

De parkeer sensoren in de kleur van de auto

Net als altijd goede service

2x schade gehad aan auto. Zoals altijd vriendelijke mensen, duidelijke communicatie en zeer prettige service.

geweldige service

Zoals altijd zijn we weer geweldig geholpen!!

klantgericht bedrijf

Voor het eerst een (tweedehands) auto gekocht bij Autohuis Eickhof. Prima ervaring met de eigenaar Marcel vanaf de oriëntatie tot en met de daadwerkelijke aflevering van de auto. Reageert snel, laagdrempelig, meedenkend en alle tijd nemend om alle opties van de auto door te nemen. Geen gladde verkoper, maar gewoon no nonsens; precies waar wij van houden.

Zeer klantvriendelijk en duidelijk

snelle service

Ik had online een werkplaats afspraak gemaakt want mijn linker voorband liep langzaam leeg en er zat een bobbel op. (een keer tegen de stoeprand gegaan) Het was druk bij Eickhof , ik moest nog 1 week wachten, Ik heb gevraagd of het eerder kon want ik was bang dat ik met een lege band zou komen te zitten. Een dag eerder was de Wegenwacht al geweest om er wat lucht in te doen. Er werd overleg gepleegd en toen mocht ik al na 2 dagen komen, wel s'morgens om 9 uur. Onder het genot van een kopje cappuccino kon ik er op wachten, en ging tevreden huiswaarts met harde banden.

Fijne ontvangst, heldere uitleg in en om de auto

Vriendelijk, afspraken nakomen. Top!

Vriendelijke ontvangst. Overleg bij dingen die worden gevonden tijdens beurt. Je voelt je welkom

Afspraak makkelijk gemaakt, prima werk en goede communicatie

Ook deze keer weer een 'goede beurt' door Eickhof. Goed: even overleggen met de klant of de remblokken nu al vervangen moeten worden of later in een aparte reparatie. Minpuntje: De monteur was vergeten de beurt in het systeem te resetten zodat ik nog steeds snel naar de garage moest. Hebben we telefonisch prima opgelost.

Prima geholpen

Prima snel geholpen. Aardige mensen en ook goed op mijn vragen geantwoord.

Warm bad!

Vanuit Rotterdam waren wij naar Apeldoorn gereden. Best een eindje rijden, maar we zijn zo ontzettend fijn ontvangen en geholpen, zou het zo weer doen. Wellicht tot de volgende keer.

Prima service !!

In dit geval was er sprake van een APK, maar op mijn verzoek heeft de werkplaats ook de sluiting van de kofferdeksel nagekeken en afgesteld. Hiervoor werden geen kosten berekend. In het algemeen is het zo dat Autohuis Eickhof meedenkt met de klant en de beste oplossing kiest. Bijv : Is een onderdeel (binnenkort of tzt) aan vervanging toe, dan worden de mogelijkheden met de klant besproken en kiest met niet (zonder overleg) direct voor vervanging.

Zoals altijd, goed

Als jarenlange klant bij Eickhof, ook nu wederom meer dan tevreden.

Prima service en vriendelijk behulpzaam personeel

Uitstekende service en vriendelijke ontvangst.

Prima garage!

Ik ben sinds 2017 klant en tot nu toe erg tevreden.

Klant staat centraal

Afspraken worden nagekomen. Verkoper heeft verstand van zaken, geeft klant alle aandacht en reageert snel en vriendelijk op vragen. In het bedrijf hangt een ontspannen sfeer.

Prima bezoek aan de werkplaats en het was snel klaar.

Prettig geholpen heb antwoord op mijn vragen gekregen. Het wachten bij jullie word altijd beloond met een heerlijke cappuccino.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn