Top Garage Eickhof

Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe Mazda CX3. Een fijn vriendelijke bedrijf en top verkoper Mark Adriaanse.

Zeer klantvriendelijk en goed uitgevoerd werk.

Zeer klantvriendelijke benadering. Duidelijke uitleg en advies. Goed uitgevoerd werk.

Snelle en vriendelijke ontvangst en afhandeling

Goed geholpen, zeer vriendelijk personeel

Goede communicatie bij binnenkomst door zeer vriendelijke medewerker. Ook aan het einde werd nog eea medegedeeld

Vlot en deskundig

Goed en vlot geholpen ikvind alleen dat de velgen schoon gemonteerd kunnen worden

Altijd service correct en met een glimlach.

Perfecte service welke naadloos aansluit bij mijn verwachtingen en wensen.

Goede service en klantvriendelijk

Ik ging er naar toe voor een bandenwissel. Ter plaatse bleek dat 2 zomerbanden aan vervanging toe waren. Dit is keurig overlegd en vervangen. We zijn al sinds 2008 klant en dit altijd naar volle tevredenheid.

Volgens afspraak prima geholpen!

Al jaren zijn we klant bij Autohuur Eickhof, een betrouwbare garage.

Zeer klantgericht en altijd vriendelijk en gastvrij. Dit geldt voor het totale bedrijf.

Prima afspraak en snel geregeld

Was slechts een APK keuring maar deze werd na sfspraak snel uitgevoerd waarvoor dank

prima service, alles op tijd

en korting op de factuur ontvangen

Heel goed.

De gemaakte afspraak is volgens afspraak verlopen, De APK is uitgevoerd en de rekening is doorgesproken. Zeer tevreden.

Zeer tevreden en goed geholpen

Het duurde wat langer dan verwacht maar dat was geen probleem. Warmte en koffie, wat wil je nog meer.

Zeer positief!

De garage kent mij persoonlijk. Bij het wegbrengen van de auto werd ik verwacht. De werkzaamheden zijn vlot uitgevoerd. Daarnaast werd ik tijdig geïnformeerd over de voortgang. Klantgericht en persoonlijke aandacht!

Zeer goed.

Je wilt als klant dat het bedrijf (= personeel) luistert naar de wensen van de klant, daar naar handelt en zorgvuldig met het voertuig omgaat. Ik heb het idee dat dat inderdaad allemaal gebeurt.

Fijne correct

Super geholpen alle tijd en correct

klasse

Digitaal afspraak gemaakt, bevestiging volgde. Vlotte bediening.

Geweldig tevreden

Al vele jaren klant bij Autohuis Eickhof en altijd super tevreden. Kundig, professioneel en vriendelijk.

Zeer klantvriendelijk.

Door een gezellige koffiecorner en leeshoek kom je de afgesproken. Tijd van een onderhoudsbeurt prima door.

Vakkundig en zeer plezierig in omgang met klanten

Vlotte reparatie

Vlotte reparatie van mijn auto, en dat nog wel zonder afspraak ! Top !!

Geweldige service waardoor ik snel geholpen werd!

Onderweg naar een haastklus bij familie in Zeist krijg ik een melding van een verschil in bandenspanning van onze Mazda 3. Rondje om de auto en rechtsachter is duidelijk lek. Snel nog doorgereden naar een benzinestation om de band op te pompen in de hoop erop naar de garage te komen. Daar zie ik een schroef in de band zitten. Gebeld met Eickhof met de vraag of er op korte termijn een wiel met band beschikbaar is, zodat ik in ieder geval nog mijn afspraak in Zeist kon halen en daar werd ik geweldig mee geholpen! Top actie van Eickhof. Een paar dagen later, als de bestelde banden binnen zijn, alles weer gemonteerd en klaar voor vele veilige kilometers.

Vriendelijk, snel, vakkundig en gastvrij. Rustig kunnen werken in een prettige gastvrije omgeving terwijl de auto werd gerepareerd.

Vlotte service!!

Vlotte service!!

Vriendelijk en duidelijk.

De medewerkers zijn uiterst vriendelijk. Hun bevindingen worden duidelijk aangegeven. Oplossingen zijn realistisch.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn