Je bent geen klant maar een waardenvolle relatie

Altijd gericht op de vraag en oplossing

Komen afspraken na

Snel geholpen, goede communicatie

Volle tevredenheid !

Bijzonder klantvriendelijk personeel. Nette accommodatie. Bijzonderheden bij de onderhoudsbeurt werden duidelijk uitgelegd en keuzes werden voorgelegd.

Prima geholpen

Vlotte service, zeer tevreden.

een mooie bedrijf waar rust uitstraalt

Wat mij opviel bij Autohuis Eickhof is de netheid van het bedrijf, de ontvangst, de rust om zelf de auto te bekijken en wanneer je vragen hebt komt een verkoper naar je toe om alle vragen te beantwoorden. bij het aanbod van een bakje koffie kun je met elkaar verder onderhandelen.

tevreden

afspraak onderhoud nagekomen

Vriendelijk en deskundig bedrijf

Ik kom al 12 jaar bij Eickhof met dezelfde auto. Probleemloze auto dus ook weinig reparatie, eigenlijk alleen de jaarlijkse beurt. Verder heel vriendelijk personeel, no-nonsens sfeer en een keurige wachtruimte met krant en koffie.

Het is een geweldige auto. Lijkt of ik over de weg glijdt.

Wat een verschil. Hij zoeft over de weg, lekker ruim zicht door de voorruit en heel weinig beslagen ramen bij vochtig weer. Ook fijn dat ik met 1 druk op de knop de auto kan openen of sluiten

Niets op aan te merken

Als altijd: zeer vriendelijk, competent, deskundig, behulpzaam, kwalitatief goed. Niets op aan te merken: bedrijf uit duizenden!

Prima service. Alleen mail wordt niet snel of niet beantwoord. Bij mijn laatste kleine beurt van de auto ontbrak naderhand het serivebeurtkaartje met de kilomerstand voor de volgende onderhoudsbeurt.

Uitstekende en snelle service

Eerste keer dat ik bij Autohuis Eickhof over de vloer kwam. Eerder klant bij Dijkgraaf in Uddel. Prima ontvangst, mooie koffiecorner waar ik kon wachten en werken tijdens het onderhoud en Apk van m’n auto. Nog even in de showroom rondgesnuffeld tussen al het mooie Mazda en Subaru geweld. Prachtig! Vlotte afhandeling, duidelijke en transparante uitleg van de onderhoudsbeurt en rekening. Een aanrader dus!

Geweldige garage

Zeer bekwaam en vriendelijk personeel

prima niets op aan te merken

Zie hierboven

Prima, zoals gebruikelijk

Snelle service, lekkere cappucino, met een paasei.

er wordt goed werk verricht

prettige ontvangst, vriendelijk personeel

Al jaren een tevreden klant, snelle en goede service

Snelle service, ook zonder afspraak

Mijn achterruitenwisserblad moest vervangen worden en daarvoor ben ik zonder afspraak langs gegaan. Ik werd snel te woord gestaan en kreeg een kop koffie aangeboden. Toen de koffie op was was ook de ruitenwisser vervangen. Prima service!

Altijd netjes behandeld

Een prima garage altijd netjes van taal en antwoord perfect ga zo door

Prima verlopen

...

Zeer goed.

ontvangst vriendelijk en correct, koffie was goed en onderhoud is netjes en volgens plan uitgevoerd, monteur kwam zelfs nog vragen of het goed was om het achterruitenwisser blad te vervangen!

Zeer behulpzaam en flexibel

Geen negatieve opmerkingen Wat wil een mens nog meer.

Heel goed.

Zeer betrokken en betrouwbaar

Heb een goede indruk van dit bedrijf

Uitstekende service

Duidelijke snelle afhandeling en goede vriendelijke service

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn