Gelijk op mijn gemak

Verkopers met kennis van zaken. Het was vertrouwd en er werd ruim tijd genomen

Super service

Super service en erg vriendelijk personeel

goede service

aardige mensen, prettige wachtruimte.

service en klantvriendelijkheid zijn top!

Normaliter vul ik deze enquêtes nooit in omdat ik ze heel vervelend in. Maar voor Eickhof maak ik graag 1 keer ( dat dan weer wel) een uitzondering. Ik word altijd bijzonder prettig geholpen, door iedereen die mij te woord staat/ betrokken is bij mijn werkplaatsbezoek. Dus: alle lof en waardering voor jullie mooie bedrijf en fijne medewerk(st)'ers!!

Bij klachten wordt je altijd meteen geholpen

Betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf.

Altijd bereikbaar en bereid om problemen direct op te lossen.

Fantastisch!

Echt een fantastisch team met uitstekende service!

Eickhof stelt me nooit teleur

Of het een Apk met service is of een mankement, altijd weten ze snel en goed op te lossen. Enorm klantvriendelijk. Goeie kwaliteit.

Kleine onderhoudsbeurt - supergoed een kleine bandschade ontdekt

Door een oplettende monteur werd een kleine beschadiging vastgesteld - kon direct en tegen zeer nette prijs gerepareerd. Ik ben en blijf blij met mij mooie Subaru Forester!

Prima.

Men had er geen probleem mee dat de beurt op het laatste moment met een half uur werd verzet. Werkzaamheden werden goed en snel uitgevoerd.

Mensen denken met je mee, en adviseren je goed.

Zeer klantvriendelijk en meedenkend

Tijdens APK bleek, dat achtergordel niet meer oprolde. Een nieuwe kostte 450 euro. Ze konden het laten maken, bij een gespecialiseerd bedrijf, voor de helft van de prijs. Heel netjes, dat ik hierop werd geattendeerd. Dus ook laten doen, was een weekje wachten wel waard. Altijd vriendelijk en geen “wandelende pakken”, zoals bijvoorbeeld bij Pouw.

Meer dan goed.

Geheel tevreden.

uitstekend

Vriendelijk, klantgericht en uitstekende service

geweldig

Door omstandigheden mijn Mazda CX30 ingeruild voor een Mazda 2. Dus iets minder luxe, maar heb er nog geen spijt van.

Klantvriendelijk, vakbekwame medewerkers en goede service.

Autohuis Eickhof is al jarenlang naar volle tevredenheid de leverancier van onze auto's.

Perfecte service geleverd!

Het advies dat ik kreeg bij het boeken van de afspraak, en de uitleg van Frank bij het ophalen van de auto hebben me goed geholpen. De auto rijdt weer als een zonnetje!!!

Snel geholpen

Uitstekende garage !!

Heb enkel en alleen maar positieve ervaringen met deze garage !!

Prima bedrijf, uitstekende service

Klantgerichte service.

Zoals altijd. Vriendelijk, doortastend, goed en op maat. Met een lekkere kop koffie en een mooi tijdschrift is het niet vervelend om daar even te zitten.

Al jarenlang tevreden

Al heel wat garages bezocht in mijn leven. Eickhof Apeldoorn springt er wat service betreft positief bovenuit

Perfecte service geleverd.

Werd netjes gebeld over de reparaties. Alles werd weer perfect opgelost! Super fijne garage!

Ze zijn transparant.

Ze bellen als er wat is en je krijgt advies over de mankementen en bevindingen van de auto zonder op te dringen. Ook vragen van de rekening wordt netjes op gereageerd en opgelost. Ik heb goede ervaring met Autohuis Eickhof

Super goede service en vriendelijk

Enorm goede service en vriendelijk personeel. Ik zou geen attentiepunten kunnen bedenken die nog tot verdergaande verbetering van de clientbeleving kunnen leiden

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn