snelle service

Snelle oplossing gevonden.

Vriendelijk, correct en snel

Vriendelijke ontvangst, er wordt serieus naar je klachten geluisterd. Ik werd snel geholpen en de rekening werd correct doorgenomen.

prettig en professioneel

Je wordt correct geholpen met duidelijke uitleg van de factuur. Vervangen onderdelen worden bewaard zodat je zelf kan zien waarom deze onderdelen zijn vervangen

alles keurig verzorgd.

Geen bijzonderheden bij kleine beurt en apk

Hier ben je nog klant.

Super geholpen en alles tot in de puntjes verzorgd. Hier ben je nog klant in plaats van een nummer.

Alles goed geregeld

Uitstekende service

Super geholpen !

Ik checkte zelf mijn Subaru 2 dagen voor vertrek, en constateerde koelvloeistof op minimaal niveau, en één opmerkelijk zachte band. Ik kon meteen bij Eickhoff langskomen en werd na een half uurtje vriendelijk en professioneel geholpen, waarbij ik mocht meekijken, want ik ben gék op mijn BRZ. Ik mag wel zeggen dat ik uiterst tevreden ben !

Jammer genoeg teleurstellend

Probleem niet verholpen maar wel 50% van arbeidsloon moeten betalen van 40 euro ( kwam ook door tijdsdruk omdat ik op vakantie ging). Op vakantie adres het probleem wel meteen verholpen ook nog eens een stuk goedkoper dan wat ik bij jullie kwijt zou zijn. Trouwens toen ik de auto bracht werd mij verteld dat het voor 95% aan de ruitenwissermotor zou liggen wat niet het geval was ( wat ik ook al vertelde ). Met vriendelijke groet, Ronald Suiker

Niets op aan te merken ,een prima contact gehad.

Binnengekomen om informatie, en afgesloten met een aankoop. Dit zegt eigenlijk alles.

Snelle en vakkundige hulp

ik kwam voor een accu storing De oorzaak bleek de 9 jaar oude accu te zijn. Ik wilde daarom een afspraak maken Tot mijn verbazing kon dit op hetzelfde moment. Super geholpen.

Prima auto en goed contact met de verkoper

Als je bijna 60 jaar in een geschakelde auto gereden hebt, is het even wennen om in een automaat te rijden. Je moet het hoofd er goed bij houden, dan lukt het wel. De inruilwaarde was redelijk van de oude auto. Wij zijn fijn geholpen en een prima uitleg gehad van de mogelijkheden die deze auto biedt. Ook de toezegging van verdere uitleg als je de eerste kilometers hebt gereden, is een prettige bijkomstigheid . Al met al een prachtige auto waar we nog veel plezier mee zullen beleven.

fijn en goed

grote onderhoudsbeurt en APK keuring goed uitgevoerd en lekker snel

Al heel veel jaren ben ik klant bij de firma Eickhof en tot mijn volle tevredenheid

Top service

Top service, keurige ontvangst en monteur alles naar behoren uitgelegd.

Een tevreden klant

Netjes te woord gestaan bij eerste bezoek. Telefonisch afspraak gemaakt voor proefrit en de CX3 stond start klaar. Onder genot van kop koffie deal rond gemaakt. Bij afhalen van de auto de eerst de administratie afgewerkt en daarna nog wat uitleg over de auto. Als tevreden klant de weg op om te genieten van de aankoop.

prima geholpen door uitstekend personeel

zie boven

Klantvriendelijk en eerlijk advies en gastvrij.

Had een afspraak gemaakt voor een kleine beurt en APK. Kon gewoon wachten in de koffiehoek met een lekker bakje koffie. Ongeveer een uur heeft het geduurd,ondertussen nog even wat auto's bekeken en met de verkoper gepraat. Dus al met al goed en betrouwbaar bedrijf.

Persoonlijk

Uitstekend autobedrijf waarbij het menselijke contact nog steeds hoog in het vaandel prijkt! Duidelijke afspraken die ook worden nagekomen. We hebben nu 2 Mazda’s en zijn zeer tevreden!

Vriendelijk en netjes geholpen! Wel jammer dat de achterruit wisser vergeten was op de factuur en dat de ene persoon zegt: “dan hebt u geluk” en dat de andere persoon daarop roept: “ik maak wel een aparte factuur aan”. Het ging om €11,- dus het gebaar was mooi geweest, de situatie werd wat ongemakkelijk.

Makkelijk afspraak gemaakt, afspraken nagekomen, heldere uitleg factuur, proefrit als leenauto wat geresulteerd is tot aankoop nieuwe auto.

Nog steeds prima!

Goede service en prettig contact

Prima,

Er wordt gedaan wat er gevraagd wordt. En een prettige klantbenadering.

Goed en vriendelijk

Goed, snel en vriendelijk

Zeer betrokken en deskundige mensen

Zeer tevreden over de gang van zaken!

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn