gewoon goed

werkzaamheden uitgevoerd conform afspraak , waar nodig duidelijke communicatie ; kortom geen vervelende verrassingen

Wederom een goed gevoel bij een vertrouwd adres.

Bij Autohuis Eickhof doorloop je op een fijne manier en met een goed gevoel een deel van het alfabet, zoals de d van een zeer goede dienstverlening, de i voor heldere en duidelijke informatie, de k voor klantvriendelijkheid, de s van een optimale service, de u van een goede en duidelijke uitleg enzovoort. Wederom hebben wij weer een goede Mazda CX-5 keuze gemaakt en hebben we veel rijplezier!

heel goed

Ben erg tevreden

Vriendelijke en behulpzaam.

Dit bedrijf komt bij mijn goed over. De mensen zijn vriendelijk en leggen je vragen goed uit. TOP

Een correcte behandeling

Correct

Vakkundig en netjes geholpen door Marcel Eickhof

Mazda CX3 was net binnen en stond nog niet op de website. Ik kreeg 2 dagen bedenktijd en na volledige uitleg en voorwaarden hebben wij de auto gekocht. Na 14 dagen nog gebeld door Eickhof of de auto beviel. ( wij zijn een nieuwe klant ). Prima service

zeer tevreden SUBARU eigenaar

E: eerste class voor SUBARU verkoop en service. I: initiatief nemend. C: conclusie… wacht niet langer en ga langs. K: klant vriendelijk en klant gericht. H: hoogste niveau van kennis van zaken. O: oog voor detail en denkt mee, wat lijdt tot tevredenheid voor beide partijen. F: “first-time buyer” of ervaren auto eigenaar, je bent even welkom.

Goede service!

de service is erg goed. Wachten onder het genot van een bakje koffie. Super Geregeld.

Super service

Altijd conform afspraak zeer aardige meneer en mevrouw achter de service Desk voor afspraken en ontvangst en uitleg rekening Prima

Snelle service en heel klantvriendelijk

contact zowel aan de balie als telefonisch is altijd heel vriendelijk. Snelle en goede service

Top!

Zowel bij de aankoop als bij het eerste onderhoud was de ervaring geweldig. Zeer prettig personeel. Prettige wachtruimte (met goede koffie) Kortom; niets dan lof voor Eickhof!

Altijd correcte en vakkundige behandeling

Idem

Autohuis Eickhof, jarenlang onze trouwe mobiliteitspartner!

De onderhandelingen, adviezen, meedenken, afspraken, service en de aflevering, door Marcel en zijn mensen, geeft ons al vele jaren een ontzettende fijn en goed gevoel. Vanuit dat gevoel en vertrouwen; blijft dat ook zo van ons uit nog vele jaren! Ook de inbreng, service en afspraken van de medewerkers is een 10 waard!!

Prima service in een prachtig bedrijf.

Uitstekende service en communicatie. Duidelijke uitleg over te verrichten werkzaamheden. Zeer tevreden.

Alle tijd werd genomen om alle details en instellingen vd auto door te nemen.

Goed.

Uit wordt uitgelegd wat er gedaan moet worden. Prettige service.

Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen bij de aankoop van een occassion

Goede en heldere informatie over een mooie occasion. Na een proefrit waren wij helemaal “om” en besloten we tot aankoop. Twee weken gewacht totdat we onze “nieuwe” tweedehands mochten komen ophalen. Bij het ophalen kregen we een zeer uitgebreide en heldere uitleg over de auto en een lekker doosje bonbons om het te vieren. Wij laten onze nieuwe auto ook bij dit bedrijf voor de jaarlijkse beurt ondanks dat wij niet in de buurt wonen. Dit bedrijf straalt vertrouwen en degelijkheid uit wat ons betreft. Wij zijn erg tevreden.

Op tijd , accuraat , deskundig, vriendelijk

Fijne garage met gastvrije ontvangst

Correcte en nette ontvangst en afspraak gecommuniceerd in overleg.

Super geholpen

Ben jaren goed en naar tevredenheid geholpen zelfs personeel is vriendelijk (misschien ligt dat aan mijzelf ) ??????

Goede en prettige ontvangst, informatievoorziening en afhandeling van de koop.

Ik werd er blij en vrolijk van.

Goede communicatie en klantvriendelijkheid.

Zeer goed, snel en betrouwbaar!

Via de ervaringen van mijn ouders ben ik ongeveer 20 jaar geleden bij Eijckhoff terecht gekomen. Zowel bij de aankoop van occasions, onderhoud en reparaties zijn mijn ervaringen nog steeds uitstekend; "zwevende kiezers" adviseer ik dan ook altijd om eens een kijkje aan de Rijnstraat te gaan nemen.

Aflevering

Uitstekende verkoop en aflevering door verkoper Mark.

Correcte dienstverlening

Rijnstraat 62