Mijn ervaring is prima

Je wordt hier nog als klant behandeld!

Mijn ervaring met Auto Eickhof is alleen maar positief. Zoals hierboven vermeld wordt je hier nog als klant behandeld en niet als nummer! M.i. is dit ook het voordeel van een familiebedrijf. Maar om andere medewerkers niet tekort te doen, wil ik in het bijzonder service-medewerker Manon in het zonnetje zetten. Altijd vriendelijk en opgewekt en niet te vergeten, kennis van zaken! Een pareltje voor jullie bedrijf en daar moet je zuinig op zijn! Maar goed meer dan genoeg opgehemeld en daarnaast had ik al Mazda Nederland Auto Eickhof met een 10 beoordeeld! Groetjes! Mario Verboom

Snelle en goede service

In de wasbox ging de buitenspiegel kapot, dit is snel hersteld door Eickhof.

Geweldige service.

Zoals altijd: Persoonlijke benadering. Niet in problemen maar in oplossingen denken.

Vakbekwame goed meedenkende werknemers

Ik kwam eigenlijk voor een winterbeurt, die ik wat eerder had gepland dan normaal omdat ik een kapotte lager vermoedde. Dat ik vooraf al aangegeven en toen mijn vermoeden juist bleek, hadden zij daar ook al rekening mee gehouden in de planning, zodat er tijd was om deze meteen te vervangen. Daar werd ik blij van. Ik hoefde zodoende geen extra afspraak te plannen. Na de altijd prima koffie en voldoende leesvoer om de extra tijd in te vullen, kon ik weer onderweg.

Goed en duidelijk bedrijf

Verkoper Mark heeft ons top geholpen.

Transparant en duidelijk

Een garage waar ik al jaren kom. Eerlijk, betrouwbaar en behulpzaam. Niet een standaard garage, maar echt persoonlijk in benadering.

Alles goed geregeld

weinig tot geen ervaring lijkt het met elektrische auto's

Mazda lijkt zich weinig te bekommeren om klanten met vragen of opmerkingen over electrische auto mx-30

Fijn familiebedrijf!

Ik kom er graag, er wordt altijd meegedacht!

Correc, klantvriendelijk en indien nodig behulpzaam.

Ik ben al jaren bij Eickhof en hoop daar ook klant te blijven tot het autorijden niet meer gaat.

Op tijd, netjes geïnformeerd en de afspraak goed afgehandeld.

Op tijd en secuur vertrouwd

Ik Kan deze garage bij iedereen aanbevelen

2 Daihatsu's gekocht en in onderhoud, prima bevallen tm de vrijwaring

Autobedrijf dat met je meedenkt

Klantvriendelijk, proberen echt de vertaling te maken van jouw wensen naar een passend aanbod. Kom er al ruim 6 jaar en heb alle vertrouwen in hun deskundigheid en adviezen. Afspraak is afspraak, ze zijn zonder meer betrouwbaar en service wordt nog echt serieus genomen.

Alles duidelijk afgesproken, de prijs, de aanpassingen alles op tijd afgeleverd…..kortom perfect.

Betrof aankoop Daihatsu Sirion automaat bouwjaar 2006 met km stand 88939 maar altijd in onderhoud bij Eickhof geweest en dat was de rede waarom ik deze auto , zonder er in te hebben gereden meteen kocht. Bij aflevering glom hij buiten en van binnen. Mijn ervaringen met Eickhof gaan terug naar 2003 waar mijn vorige Daihatsu Applause in onderhoud was. Altijd integer, top monteurs, flexibel, kon altijd met kleine klachten even langs komen. Altijd vriendelijk en persoonlijk contact. Ik had geen ervaring met automaten, maar bij de aflevering van de Sirion kreeg ik uitgebreid les in het besturen ervan. Hadden we geen afspraak over gemaakt…maar toch kreeg ik deze service Ben er zeer, zeer dankbaar voor….maar is voor mij kenmerkend voor Eickhof…technische perfect maar ook menselijk.

Snel en vakkundig geholpen.

Na telefonisch contact snel eennafspraak kunnen maken. Prima geholpen.

Uitstekende service

Op website van Eickhof een CX-5 occasion naar mijn wens gezien. Kon gelijk dezelfde dag langskomen voor een proefrit. Mijn vrouw en ik werden uitermate vriendelijk ontvangen en kregen een duidelijke uitleg over de auto. Op basis van proefrit besloten tot aankoop van de auto, die binnen 14 dagen klaar stond met volledige grote beurt, nieuw gepowdercoate velgen, nieuwe banden, nieuwe APK en keurig gepoetst, en nogmaals een uitleg van de belangrijkste functies. Wat me bevalt aan de wijze van werken is dat er sprake is van een all-in prijs en er niet nog allerlei kosten bijkomen. De auto nu 10 dagen in gebruik en bevalt tot nu toe uitstekend.

Prettige garage

Servicegericht, betrokken en nauwgezet familiebedrijf.

Alle mogelijkheden worden aangeboden

Tijdens de grote beurt waren er meerdere dingen gevonden, die vervangen konden worden. Tijdens een telefoontje hebben we in overleg besloten welke wel en welke niet nu meegenomen werden. Mvg, A

Wij zijn heel tevreden!!!!

Prettige ervaring

Op een relaxte manier de cx5 gekocht en onze toyota ingeruild. Wij gingen eerst voor een blauwe cx5 maar deze had toch nogal wat kleine lakbeschadigingen. De verkoper was zeer vriendelijk en nodigde ons uit om een ander exemplaar te bekijken. Die hebben we uiteindelijk gekocht

De ervaring is prima zoals ik al jaren ervaar

Eindelijk een goed en betrouwbaar bedrijf met een eerlijk en duidelijk verhaal/service

Een prettig en fijn contact met adequate oplossingen.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn