Betrouwbaar

Altijd met een goed gevoel weer op pad met je auto

Betrouwbaar

Altijd met een goed gevoel weer op pad met je auto

Alles zeer positief.

Zeer vriendelijke medewerkers. Van de balie medewerkers tm de verkopers. Service gericht en behulpzaam met alles . Dakdragers van onze ingeruilde Mazda zijn pas gemaakt zonder hierom te hoeven vragen.

Alles zeer positief.

Niets dan positief, vriendelijk, service.

Buitengewone service na garantieclaim

Er ontstond een vreemd geluid in de versnellingsbak van mijn zeven jaar oude Subaru XV. Ik ging met de auto naar Eickhof, waar de klacht zeer serieus opgepakt werd. Ik kon mijn auto meteen achterlaten en er stond een prachtige leenauto voor mij klaar. De aftersales manager hield ons keurig op de hoogte van de ontwikkelingen en voortgang. Na enige tijd kon ik onze gerepareerde XV weer ophalen. Natuurlijk betaalde ik een eigen bijdrage, zoals afgesproken. Deze hele situatie werd op buitengewoon goede wijze opgepakt en afgedaan. Hulde voor het team van garage Eickhof!

Bijzonder goede afwikkeling garantieclaim

Onze, overigens verder uitstekende Subaru XV maakte een raar geluid. Bleek uit de versnellingsbak te komen. Deze werd onder garantie vervangen en van de garage kregen wij een mooie leenauto. Tijdens het hele proces werden wij voortdurend op de hoogte gehouden. Prima gedaan!

Is en blijft een top garage.

Een geweldige garage waar de klant nog koning is. Ze altijd tijd voor je hebben. Ook als je vraagt of zo nog iets voor je na willen kijken. Een 11 bestaat niet anders kregen ze die. Dat wil zeggen dat wij drie auto’s van deze dealer op de Dam hebben staan.

Buitengewoon goede afwikkeling garantieclaim

Altijd vriendelijk, duidelijk en adequaat

Altijd vriendelijk, duidelijk en adequaat

uitstekend

vriendelijk, vlot, reparaties voor zover nodig naar tevredenheid

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn