Top bedrijf

Ik ben zeer vriendelijk en professioneel te woord gestaan door Mark. Duidelijk alles uitgelegd en geholpen. Vriendelijke mensen en erg professioneel. Duidelijk en transparant in de communicatie. Ga zo door en maak meer mensen blij!

alles verlopen zoals afgesproken

alles verlopen zoals afgesproken

Prettig contact

Prettig contact en komen afspraken na en hebben een prima auto afgeleverd!!

Prettig contact

Prettig contact en komen afspraken na en hebben een prima auto afgeleverd!!

Prima service en advies

Zomerbanden laten wisselen voor winterbanden. Tevens goed advies gehad omtrent all season banden of ik die tzt zou kunnen gaan gebruiken.

Vriendelijke, meedenkende, en altijd goede service

Vriendelijke, meedenkende, en altijd goede service

Erg tevreden over de aankoop van onze auto

We zijn op een fijne manier begeleid bij de aankoop van onze auto. Niet opdringerig, maar daadwerkelijk geïnteresseerd. Het grappige is dat we Autohuis Eickhof inmiddels inderdaad al hebben aanbevolen bij een overbuurman.

Bandenwissel snel uitgevoerd.

Het is wat overdone om voor een simpele bandenwissel een uitgebreid verhaal te schrijven. Zoals hierboven reeds is vermeld: Het was op tijd en snel uitgevoerd.

Uitzonderlijk goede afwikkeling garantiekwestie

Onze heerlijk rijdende Subaru XV maakte een onheilspellend geluidje vanuit de versnellingsbak. Eickhof nam de auto in en wij kregen een mooie leenauto. Na enige bleek onze auto voorzien van een gloednieuwe versnellingsbak. Natuurlijk was er voor ons een kleine bijdrage in deze kwestie. Keurig opgelost!

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn