Prima kwaliteit en enorm klantgericht

Onderhoudsbeurt weer laten uitvoeren.

Bekwaam, behulpzaam en vertrouwen

Al 20 jaar trouwe klant en al 30 jaar tevreden Subaru rijders. We zouden ook niets anders willen, alleen de omstandigheden dwongen ons een overstap te maken naar een bedrijfswagen. Sinds kort heb ik een elektrische rolstoel en daardoor een ander soort auto nodig. Samen met Marcel onze wensen op een rijtje gezet. We zijn uitgekomen op een VW caddy maxi. Marcel heeft deze ingekocht en gezorgd dat de lift erin gebouwd werd. Toen wij de auto gisteren ophaalden bleek dat er nog extra spanbanden waren toegevoegd en gedacht aan ons gebruiksgemak en onze veiligheid. Wij zijn erg blij met de auto, maar ook zeker met de klantgerichtheid, vriendelijkheid en vakbekwaamheid van Marcel. Ook zijn wij heel tevreden over de service die altijd verleend wordt. Wij zouden ons geen betere garage kunnen wensen

Contact en afspraken heb ik als zeer goed ervaren!

Al een aantal jaren ervaar ik het contact ervaar ik het contact methet personeel en directie als zeer goed. Na de aankoop van de auto is er ook veel aandacht voor het onderhoud. Ook het organiseren van events verdient veel lof.

Bijtengewoon transparrant open en eerlijk.

Na meer dan 13 jaar trouwe dienst, heb ik bij mijn trouwe Suzuki Grant Vitara ingeruild voor een gebruikte Mazda CX-5. Mijn vertrouwen was reeds bij de onze eerste kennismaking met de vriendelijk enthousiaste verkoper Mark, gewekt door de wijze van, en de condities waaronder Autohuis Eickhof zijn m.n. Gebruikte mobielen aflevert. Buitengewoon transparant, open en eerlijk. En dat bleek eens te meer bij de aflevering. Ik was zeer verrast door de ruimhartig uitgevoerde Onderhoudsbeurt. (Zonder meer kosten!) Plus de attente wijze van omgang. Wij hopen nog lang plezier te beleven aan onze CX-5.

Top! Goede service

Kwam wat later op de dag binnen met een lekke band. Er is snel en goed gehandeld, echt top!

Vorige week mijn derde mazda CX5 opgehaald dat geeft wel aan dat wij het een super garage vinden, altijd goed geholpen.

Klein en door mij niet veroorzaakt werkplaatsprobleem meer dan voortreffelijk opgelost

Top service!

Probleem met de winterbanden wordt top opgelost! Hier voel je je als klant nog zeer gewaardeerd!

Meedenken met de klant is hier het credo :-)

Remblokken konden nog 10.000 km mee, na overleg nog niet vervangen, hou het zelf in de gaten.

Lange wachttijd maar tevreden met de service and oplossing aan ons probleem.

Lange wachttijd maar tevreden met de service and oplossing aan ons probleem.

Goede en vlotte service

Vlotte bediening en goede uitleg van werkzaamheden

Prettige garage.

Mijn XV was aan een beurt toe. De leenfiets stond klaar. Zoals afgesproken. Pluspunten: prettig personeel, duidelijke afspraken en prijsopgave. Voelt gewoon goed.

Top service!

Mijn auto 's ochtends vroeg gebracht, doorgegeven wat er extra moest gebeuren. Vervolgens een leenfiets ontvangen. Later op de dag na een telefoontje dat de auto weer klaar was hem opgehaald. Ik kreeg duidelijke uitleg over hetgeen er gedaan was en welke kosten in rekening waren gebracht. Super service.

Vriendelijk, snel telefonisch contact.

Je wordt prettig en snel geholpen. Telefonisch goed bereikbaar, snel contact.

Top!!

Aardige mensen. Houden zich aan afspraken! Je hebt het idee dat je nooit teveel bent!

Goede snelle service

Zonder afspraak gekomen ivm spijker in een band. Was geen probleem werd snel geholpen.

Ben happy met de Subaru

Schatten van mensen niet arrogant of uit de hoogte

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk

Ik ben uitstekend en zeer klantvriendelijk geholpen door zowel de balie-medewerkster als de werkplaatsmedewerker.

Als klant was het voor de eerste keer wel even zoeken om de ingang van de werkplaats te vinden. De ingang van de showroom is vanaf de Kayersdijk wel duidelijk zichtbaar. De grote beurt met APK is goed en vlot verlopen. Duidelijke uitleg aan de hand van de factuur van de verrichte werkzaamheden. Wel vragen we ons nu af, of er wel naar de ruitenwissers is gekeken. (Factuur nu even niet bij de hand) Er is bij het wissen een lichte streep op de voorruit zichtbaar.

Reparatie in overleg.

zo hulpvaardig en vriendelijk !!!

het personeel aan de bali zijn super vriendelijk, altijd denken ze met je mee, en doen nergens moeilijk over en duidelijk over de kosten. mooi goed bedrijf!

Vriendelijk en alle geduld

Een vriendelijke klant benadering en men heeft alle tijd voor jou als klant.

Goed geholpen volgens afspraak en vriendelijk

Prima geregeld

Het was erg fijn om zo snel het portier gerepareerd te krijgen.

geweldig

Aflevering van de nieuwe CX-30 was weer perfect ,dank weer daarvoor Mark.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn