Keurig geholpen

Zoals altijd wordt je bij deze garage vakkundig en netjes geholpen. Moet je even wachten,geen probleem. Er is altijd een bakkie koffie of thee voor je. En even de krant lezen of je mail checken en je leesbril vergeten. Ook daar is aan gedacht bij Eickhof. Ga zo door team Eickhof.

Goede hulp en service bij kapotte antenne

Mijn antenne was stuk en er was gelukkig een antenne op voorraad in het magazijn. De antenne is er op gezet en ik ben blij, want ik kan weer muziek luisteren.

Zeer kundige en betrouwbare medewerkers, die staan voor hun werk.

In oktober vorig jaar kocht ik mijn nieuwe MAZDA CX 60, na een mooie inruilprijs voor mijn oude CX 5. Vorige week werd de nieuwe auto geleverd, nadat een hondenrek uit mijn vorige wagen vakkundig was overgebouwd in mijn nieuwe auto. Bij de proefrit in oktober vorig jaar was ik minder tevreden over het soms wat bonkige karakter op oneffen wegen en bij drempels. Mij werd toen al aangegeven dat MAZDA dat probleem had onderkend en dat het verholpen zou zijn bij de levering van mijn auto eind juni dit jaar. Dat klopte helemaal, de auto verwerkt ook die oneffenheden op een comfortabele manier. Ik kan dan ook niet anders dan deze garage met een gerust hart aanbevelen bij buren, vrienden en familieleden.

Alles prima geregeld

Geen klachten.

Blij met Eickhof!

Blij met nieuwe Mazda MX-5 RF. En blij met Eickhof. Vriendelijk en betrokken. Leven echt met je mee.

Redelijk

Geen duidelijk antwoord hoe het mogelijk is dat de accu van een jonge auto na 2.5 weken stilstaan volkomen leeg is. Indien zich dit herhaalt,zal dit zeker een reden zijn om over te stappen naar een ander merk. Afwachten op oplossing rammel bij rijden met open dak. Aanbeveling: Auto na beurt schoon afleveren.verzonden

Zeer klantvriendelijk en service gericht

Vandaag onze jong gebruikte Mazda CX5 opgehaald. Zowel het verkoopproces als de aflevering heel fijn ervaren, Marcel Eickhof neemt ruim de tijd voor beiden. Geen gepush, maar goede adviezen en meedenken. Aflevering idem, ruim een uur de tijd genomen door hem voor uitleg etc. Als bijzonder leuke attentie een slagroomtaart met foto erop van de auto! Super bedankt Marcel, en denk dat de relatie met deze Mazda-dealer heel goed gaat bevallen!

Prettige aankoop met een goed inruil voorstel. Tevens ook een prima uitleg over de nieuwe auto.

Brandstofgebruik en gewicht is niet zoals beloofd.

Het brandstofgebruik is niet beter dan beloofd. Onze vorige Mazda CX 5 was zuiniger in verbruik. Verder was gezegd bij aankoop dat door de Lithium accu’s het gewicht nauwelijks hoger zou zijn. De auto is fors zwaarder. We gaan dus fors meer wegenbelasting betalen. Kortom: als we dit van tevoren hadden geweten was de koop niet doorgegaan.

Uitstekende service en je wordt er als koning behandeld.

Je voelt je er welkom en serieus genomen. Wordt meegedacht met je. Serieuze inruilprijzen waar je als klant graag terugkomt. Koffie altijd klaar en iedereen is vriendelijk van de eigenaren zelf, verkopers tot monteurs toe. Daar kan menig dealer een voorbeeld aannemen!

Perfecte Service

Zeer goed geholpen

Prima open transparant

Goede communicatie De klant krijgt ruimte om te bepalen wat noodzakelijk is

De zeer korte ervaring met fa. Eickhof zou ik als voldoende willen beoordelen. elen.

Omdat mijn ervaring met Autohuis Eickhof van zeer korte duur is geweest, is het niet relevant om een objectief oordeel te geven. Er is alleen contact geweest met de verkoper. Dat contact had in mijn optiek beter gekund. Ik ben daar niet geheel tevreden over, maar ook hier is het moeilijk om een objectief oordeel te geven, gezien het geringe contact. De manier waarop een beoordeling gegeven zou moeten worden over mijn ervaring met de fa. Eickhof is ver onder de maat! Dat geldt nog meer over de aanbeveling. Hoe kun je een aanbeveling geven, als je de firma maar een paar weken kent! Een volstrekt onzinnige vraag! Om de tekst te kunnen versturen vul ik dus op dit moment NEE in, maar over enkele maanden zou het zo maar JA kunnen zijn!

Het kopen van deze auto was een feestje!

Jullie hebben er een feestje van gemaakt..

Kleine schade tegen redelijke prijs verholpen.

Goede garage.

Als er iets bijzonders is, wordt er eerst overlegd voordat ze aan de werkzaamheden beginnen. No nonsens bedrijf.

na tel.contact kon ik meteen geholpen worden

toen ik vertelde dat wij enkele dagen opreis gingen werd olie gepeild en bandenspanning gecontroleerd als service van het bedrijf.

Deskundig en vriendelijk

Ik zou deze dealer bij iedereen aanbevelen

prima service

komt afspraken na.

Vriendelijk geholpen, onderdelen erg duur

Vriendelijke te woord gestaan en uitleg gekregen. Het uitlezen van de computer was niet al te duur. Het probleem van de Daihatsu Cuore zou nader moeten worden onderzocht. Dan zou het onderdeel A of B zijn, de ene vrij prijzig, de andere drie keer zo duur. Het is al snel niet meer rendabel bij een iets oudere auto (van 2009 in dit geval) om een reparatie te laten doen en dat is jammer.

Jammer dat er na nog geen 4 jaar en 34.000 km een nieuwe accu geplaatst moest worden daar deze niet meer genoeg capaciteit bezat.

Zeer goede service.

Je wordt prettig geholpen. Er wordt met je meegedacht.

altijd goed

Al heel lang klant bij Eickhof. Dat verklaard alles

Fijn geholpen door zowel receptie als werkplaats.

Top.

Mark komt vriendelijk spontaan en betrouwbaar over,niks te veel gevraagd en dat gaf ons een goed gevoel.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn