Beste garage tot nu toe. Ben na veel uiteindelijk altijd teleurstellende ervaringen bij Eickhof terechtgekomen. Ver van huis, maar de moeite waard. Onderhoud wordt naar behoren uitgevoerd. Bij onderhoud plannen via de site duurt het enige tijd voordat er reactie komt, maar de service is welkom. Verder aandacht voor de klant en merkbare aandacht voor de auto. Ga zo door

Mijn eerste contact was Mark Adriaanse, hij heeft me zeer goed geadviseerd met de aankoop van een nieuwe auto. Als ik vragen had stond hij voor me klaar en loste nog een aantal dingen voor me op. Kortom fantastisch!

direct geholpen

Daar ik een gebrom links achter hoorde tijdens het rijden met mijn Subaru Forester uit 2008 met 292.230 km op de teller, vermoedde ik dat het de wiellagers waren die dit geluid voortbrachten. Bij garage Eickhof bij de balie meteen te woord gestaan en ging een monteur even met de auto rijden om inderdaad te constateren dat het hier ging om de wiellagers. Ik kon geen afspraak maken omdat de volgende vier weken al vol waren geboekt; toen werd ik er toch tussen gedrukt en kreeg ik ook nog " even" vervangend vervoer!!! Overigens heb ik de Forester nieuw gekocht bij garage Eickhof en heb dus de nodige ervaring met hun opgedaan: ben dan ook zeer, zeer tevreden!!

Zeer vriendelijk, klantgericht, in een woord: prima.

Kon tijdens jaarbeurt wachten, was niet afgesproken, probleem met buitenspiegel opgelost, zonder kosten, wachttijd viel reuze mee.

Prima, eerlijke en deskundige voorlichting

Door de verkoper ben ik uitstekend voorgelicht over de aan te schaffen auto. Dit ging op een prettige en deskundige manier.

Fantastische Dealer

Prettig personeel, zowel de receptie als de afdeling verkoop en ook de monteurs.

Prettig persoonlijk contact van verkoop tot en met aflevering

Bij de aankoop van mijn eerste Mazda ben ik werkelijk positief verrast. Door de aanbieding die gedaan is, maar ook door de verdere afhandeling. Transparant over mee en tegenvallers. En ik voel me echt “lid van de Eickhof-familie” en de auto is echt fantastisch

gewoon goed

Al bijna 20 jaar tevreden klant Goede garage, vriendelijk personeel , behulpzaam en altijd prettig geholpen Alle lof voor Eickhof

Wat een fijne garage; nooit meer een andere!

Zeer punctueel, behulpzaam, meedenkend en steeds met het belang van de klant voor ogen. Daarnaast zeer kundig, snel en zeer accuraat. Aanrader, die mensen van Eickhof!

Fijne service, 100% vertrouwen

Gewoon goed

Niets om over te mopperen!

Vriendelijk en terzake kundig

Met net 50.000 km de aircopomp stuk. Dat zou niet mogen vond Subaru en ze stuurden een nieuwe pomp. Dan zijn de kosten voor montage en koelmiddel te doen en rij je toch blij naar huis. Ondanks vakantie planning monteurs toch goed geholpen.

Grandioos

Correct en betrouwbaar, maakt beloftes waar

Service zoals het bedoeld is.

Prima opvang, reparatie en afhandeling. Bedankt.

Vriendelijke ontvangst. Correcte behandeling. Bekende monteurs die op deskundige wijze technische vragen beantwoorden en hun werk met zichtbaar plezier uitvoeren.

Deskundig en uitstekende service

Top garage!

Prima service en duidelijke uitleg en toelichting

Goed geholpen

Thuis bij Eickhof, dit klopt als je onder tussen de 6e auto met tevredenheid koopt.

Prima geholpen

Goede uitleg wat er gebeurd is.

Garage Eickhof is een uitstekende garage met een prettige ontvangst. Afspraken worden nagekomen. Indien nodig komt de monteur langs om te overleggen over extra noodzakelijk onderhoud. De rekening is zodoende nooit een verrassing.

Betrouwbare en plezierige dealer

Recent een nieuwe Mazda2 bij Autohuis Eickhof gekocht en de aflevering ervan verliep plezierig en correct. Al tientallen jaren tevreden klant.

Eerlijke Top service

In onderhoud van de auto wordt vooruit gekeken, zoals remvoeringen vervangen en eventuel lekkage airco wat er aan zit te komen.

Altijd prettig geholpen zeer tevreden.

Afspraken worden altijd nagekomen.

voortreffelijk werk geleverd!

Heren, Ik ben uitermate tevredenhoe mijn Forestor is gerepareerd door uw monteurs. Absoluut vakwerk, waarvoor Hulde!!

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn