Meer dan een goede garage.

We hadden laatst een storing in de auto. Naar de garage 2 lampen aan de achterkant van de auto. Vervangen en weer klaar. Zouden erbij gerekend worden bij het onderhoud. Deze dag dus onderhoud en APK gehad in 1 keer weer alles goed. Krijg de rekening en kijk hem na en zie dat de 2 lampen er niet bij staan. Zeg dat en krijg het antwoord dat was service. Waar maak je dat nog mee.

Goed geholpen

Ik had het gevoel dat ik in goede handen was

Zeer klantvriendelijk

Helaas alleen jammer dat bij de eerste afspraak niet gemeld was dat er ook een software update gedaan moest worden. Hier door moest ik een 2e bezoek plannen ivm met de tijd

Prima service!

Uitstekende service, gedurende het onderhoud word je op de hoogte gehouden en is er ruimte om te overleggen over het wel of niet uitvoeren van bepaalde onderhoudswerkzaamheden.

Goed als altijd!

Wij voelen ons thuis bij Eickhof en hebben er inmiddels onze 3e Mazda gekocht!

Een prettige auto garage

Personeel is klantvriendelijk. Lekkere koffie. Je auto is er in goede handen.

Goede service waarbij er nog tijd en aandacht is voor de klant.

Prima service, goed advies, persoonlijke aandacht en tijdige reminder voor noodzakelijke onderhoud service.

Klantvriendelijk bedrijf

uitstekende informatie en uitleg in een prima sfeer

Top, zal jullie zeker aanbevelen

Ben pas klant maar kan niet anders zeggen dat de service heel goed is

Vriendelijk en snel geholpen.

Volgens de afspraak ook geholpen.

Zeer tevreden .

Een auto gekocht op basis van vertrouwen.

Wordt altijd netjes te woord gestaan

Men heeft zonder service kosten te rekenen direct een koplamp vervangen. Geweldig toch!

Vakkundig

de klant is koning in deze garage!

vriendelijke mensen en heel behulpzaam, zeker bij oudere mensen.

Ze zijn super klantvriendelijk!!!

Snel, deskundig en vriendelijk geholpen.

Moet alles nog ervaren.

U bent voortvarend. Begin oktober hopen wij de eigenaar te worden van de genoemde auto, m.a.w. de huidige eigenaar of eigenares zal de auto naar de garage voor e.e.a. hebben gebracht. Ben nu wel nieuwsgierig waar voor. Ik kom a.s. dinsdag wel even op de koffie. Maar tot nu toe zijn mijn ervaringen met de verkoper zeer goed. Met vriendelijke Mazdagroet, Henk

Fijne persoonlijke benadering.

Zoals vanouds een fijne en persoonlijke benadering door Manon. Natuurlijk mijn auto ook weer vertroeteld zodat ie er weer even tegen kan. Betrouwbaar en goed adres.

prettig geholpen.

In een band zat een bobbel, er was wel is waar binnen korte termijn geen afspraak omdat de agenda van de werkplaats vol zat. Als ik mijn auto zou laten staan, was er een mogelijkheid om de banden tussendoor te verwisselen, aangezien ik buiten Apeldoorn woon kreeg ik een leenauto mee. Prima! De volgende dag was de auto klaar.

100% tevreden

Goede wijn krijgt de juiste krans!

Prima geholpen. Er is gedaan wat was afgesproken.

Zeer vriendelijk baliepersoneel. Krijg adequate antwoorden en prijsopgave(s).

Gewoon een prima bedrijf dat al vele jaren uitstekende service hoog in het vaandel heeft staan.

Ook deze keer weer een prettig persoonlijk contact en overleg met advies over wat al dan niet uitgevoerd moet worden en waarom bij de reguliere onderhoudsbeurt.

prima service.

Het is fijn dat je kunt wachten op de onderhoudsbeurt en de apk.

Zoals altijd geweldig geholpen

Op zoek naar een kleinere auto ben ik geweldig geholpen door de medewerkers van garage Eickhoff. Ik ben zeer tevreden.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn