Goede adviezen mbt onderhoud

Zie boven, goed advies mbt banden en onderhoudsbeurt. De auto rijdt als nieuw, als een zonnetje.

Top autobedrijf

Wij waren aan een andere auto toe, en vonden een mooi exemplaar op de website van Eickhof. Een afspraak was snel gemaakt en de proefrit verliep prima. Na prettige onderhandelingen werd de koop gesloten. Na twee weken konden wij de nieuwe aanwinst ophalen. Vlotte afwikkeling van de transactie en snel konden wij op pad met de Subaru. Auto was in topconditie ! Hulde voor de dealer. Zeer aan te bevelen.

Alles goed verlopen, zoals afgesproken.

Het is een betrouwbaar en klantgericht bedrijf!

Betrouwbaar, vriendelijk, klantgericht en goede service. Ben al jaren klant en zeer tevreden!

Fijne koopervaring

We zijn goed geholpen door de verkoopmedewerker en kregen alle ruimte om keuzes te maken. Geen druk om te beslissen. Uitgebreide uitleg bij het ophalen van de auto. Aandachtspunt: stuur voor het ophalen van de auto een mail waarin wordt aangegeven wat er van mij als nieuwe eigenaar wordt verwacht bij het ophalen van de auto.

Geeft een vertrouwd gevoel

Prettig en informatief gesprek gehad over de aanschaf van de Mazda cx5. Ook bij aflevering ruim de tijd genomen. Hebben 1 issue ontdekt aan de auto, linker buitenspiegel klapt wel in maar blijft hangen bij uitklappen. Ik neem hierover nog wel contact op

Prima!

Prima zoals wij gewend zijn!!!!!

Prima en naar wens geholpen

Gebruikte Forester via de handel aangeschaft. Omdat de auto van eerste eigenaar kwam en onderhoudhistorie goed bijgehouden is besloten het onderhoud bij de dealer die dit verzorgd heeft voort te zetten. Met open armen ontvangen en de autogegevens zijn eenvoudig weer geactiveerd. Op al mijn vragen is een uitgebreid antwoord gekomen. Ik kon een afspraak maken voor een kleine beurt waarop ik kon wachten. Heb zelfs met de sympathieke monteur kunnen meekijken. Als extra zijn alle wielen gebalanceerd vanwege een trilling bij hoge snelheden. Een paar dagen later kon ik uittesten of dit geholpen heeft. En inderdaad de trilling is weg! En al deze service voor een schappelijke prijs!

Prima bedrijf

Wordt altijd goed en op tijd geholpen met problemen en onderhouds beurten

Tevreden over werkzaamheden en vriendelijke medewerkers

Prettig relatief klein bedrijf waar behandeling van klant nog belangrijk is

Snel en betrouwbaar

Of ik voor een groot onderhoud of een kleine reparatie kom, Eickhof stelt me nooit teleur.

Op tijd geholpen.

Ben tevreden over:afspraak, tijd ,geleverde werk aan de auto ,de prijs voor het onderhoud en de koffie is lekker.

Prima en volgens afspraak.

Bijzonder behulpzaam en de koffie was prima .

Altijd goede service

Luisteren goed naar "klachten of opmerkingen" en worden opgelost.

naar volle tevredenheid!!!!

Het bovenstaande spreekt voor zichzelf.

Vertrouwd en voel mij op waarde geschat

Vertrouwd adres om een auto te kopen rijdt ondertussen mijn 5 e Mazda cx5 Dit keer ben ik door een goede kortingsdeal toch weer overstag gegaan Hoewel ik dit niet van plan was om een nieuwe te kopen

Meedenken en oplossingsgericht maatwerk

Ik kwam voor de jaarlijkse bandenwissel en dat werd weer prima geregeld. Tijdens wachten even bijgepraat met Marcel onder het genot van een kop koffie. Direct de terugwissel afspraak ingepland, en de timing in lijn gebracht met de komende onderhoudsbeurt, toekomstige APK en mobiliteitsgarantie. Hier hoefde ikzelf niet om te vragen, maar actief meedenken kan ik zeer waarderen.

Service met een grote S.

Zoals altijd, snelle actie. Duidelijke uitleg. Vriendelijk personeel en goede afhandeling.

Correct en snel

Goede en vlotte afhandeling

Goede sfeer vertrouwelijk en respect.

Goede ervaring, deskundige adviezen en men kan in goed overleg tot een resultaat komen.

Ben netjes behandeld

Prima service; heldere communicatie; levert vakwerk; "klantgevoel" is goed

Prima service; heldere communicatie; levert vakwerk; "klantgevoel" is goed; m.a.w. dik tevreden

Fantastische garage

Goede voorlichting vooraf. Goed overleg over de kosten, En uitstekede service.

Prima dealer.

Ik ben keurig netjes behandeld, alles is volgens afspraak nagekomen.

Fijn bedrijf , zeer gastvrij

Onlangs een tweedehands Mazda 3 aangeschaft . Uitstekend geholpen door verkoper Marc goede uitleg van de auto meteen een proefrit kunnen maken . Bij terugkomst was al gekeken naar de in te ruilen auto en hier een nette prijs voor gekregen. Aflevering was ook perfect na de administratie een goede uitleg gekregen van alle opties. Kortom een fijn bedrijf en de auto bevalt uitstekend.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn