Heldere uitleg over de gang van zaken.

Wat ik wel jammer vond dat ik zelf moest merken dat de buitenspiegels niet goed functioneerden. Kennelijk voor de a&levering niet nagekeken of deze goed functioneerden. Het is opgelost door een direct een afspraak te kunnen maken met de garage om het euvel te verhelpen.

Een écht familiebedrijf!

Altijd goed en correct geholpen, duidelijke afspraken, altijd ‘meedenken’..!!! Kortom, fijne betrouwbare dealer/garage!

Alles goed geregeld en netjes geholpen

Verkoper neemt uitgebreid de tijd en we zijn netjes geholpen. Voor een vraag vanuit de werkplaats wordt je netjes gebeld en bij een vermeend vlekje wat lichtinval bleek, wordt de verantwoordelijke persoon erbij gehaald. Top geregeld!

Zoals altijd naar tevredenheid

We zijn zoals gebruikelijk goed geholpen bij Eickhof. Een klein minpunt: de vervangende auto bleek niet volgetankt te zijn waardoor wij ruim 8 liter moesten tanken voor de gereden 35 kilometer. Voor een zuinige Mazda 2 is dat wat teveel van het goede.

Ik ben heel tevreden over de controle beurt van mijn auto.

De afspraak werd snel gemaakt, In een week ervoor werd nog een lamp vervangen. Ik hoefde niet langer te wachten dan de tijd van het plaatsen vergde. Verder werd er kort overleg gevoerd tijdens de ' beurt' en werd alles goed afgehandeld.

Gewoon goed

Zoals vermeld het was gewoon goed.

zoals altijd goed!!

Eerst zelf, zonder de verkoper Dhr.M.Eickhof, een rit in de Forester gemaakt. Daarna een bijna anderhalf uur durende rit met Dhr. M.Eickhof aan het stuur, waarbij omstandig de belangrijkste zaken werden uitgelegd en voorgedaan; zelfs zijn we het veld ingeweest en werd de X-mode uitgeprobeerd!! Daarna was de koop op een vlotte manier gesloten. Spoedig kon ik onze bijna 16 jaar oude Forester, die ook bij Eickhof gekocht en onderhouden is inleveren en na prettig en vlot regelen van de papieren meenemen.

Zeer warm welkom, goede informatie gekregen, prettige sfeer

Fijn contact met de verkoper en zeker ook de stagiaire. Voldoende tijd en aandacht, duidelijke uitleg. Leuk om te zien dat er in de auto een papier lag met daarop onze namen en de vermelding dat de auto voor ons gereserveerd was, erg persoonlijk. Op onze eerste afspraak stond de auto al keurig klaar.

Ik ben bij de bandenwissel snel en accuraat geholpen

Onder het genot van een kopje koffie en het lezen van de krant zijn de zomerbanden snel verwisseld voor de winterbanden.

Voor mij geen andere garage!

Uitermate vriendelijk personeel en zeer betrouwbaar.

Top geregeld.

Afspraak op tijd, goede voorlichting werkzaamheden. Auto correct afgeleverd.

Klantvriendelijk,goede service,altijd bereid snel te helpen

Fijne garage goede service

Direct geholpen

Goede service, vlotte bediening en deskundig advies.

Prima, vriendeluck en accuraat.

Ik ben al jaren klant, ben heel tevreden over de service.

Zeer klantvriendelijk

Behulpzaam, vriendelijk en staan altijd voor je klaar

Prima garage, prettige benadering.

Vriendelijk en vakkundig personeel.

fijne benadering naar klant, goede uitleg wat er gedaan is

Zoals het eigenlijk altijd moet zijn.

Mijn ervaringen met het bedrijf zijn altijd positief. Als dit maatgevend is voor de toekomst ben ik een erg tevreden klant.

Goed geholpen.Deskundig en vriendelijk personeel. Zowel receptie als werkplaats.

Zeer tevreden!

Zie boven.

Uitstekende service

De afhandeling van een klein probleem werd door het personeel van Eickhof meer dan voortvarend aangepakt en opgelost.

Prima geholpen

Keurig en vlot geholpen

Goede adviezen mbt onderhoud

Zie boven, goed advies mbt banden en onderhoudsbeurt. De auto rijdt als nieuw, als een zonnetje.

Top autobedrijf

Wij waren aan een andere auto toe, en vonden een mooi exemplaar op de website van Eickhof. Een afspraak was snel gemaakt en de proefrit verliep prima. Na prettige onderhandelingen werd de koop gesloten. Na twee weken konden wij de nieuwe aanwinst ophalen. Vlotte afwikkeling van de transactie en snel konden wij op pad met de Subaru. Auto was in topconditie ! Hulde voor de dealer. Zeer aan te bevelen.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn