Snel, service gericht en adequaat

Altijd goed geïnformeerd en service gericht aan telefoon. Goed afspraken systeem via de website. Duidelijke adviezen

Klantvriendelijk met mooie inruilprijs

Dit is mijn 2e auto die ik hier heb gekocht. Prima service met nette prijzen.

Correcte uitvoering van de werkzaamheden en altijd in goed overleg

Vlak voor de afspraak krijg ik altijd een herinnering. Over meerwerk wordt altijd vooraf overlegd. Gelukkig komt dat nauwelijks voor.

Werd zeer klantvriendelijk ontvangen en werk werd keurig uitgevoerd

een goede garage

Ik word doorgaans goed geholpen. De bevindingen na een onderhoudsbeurt worden duidelijk aangegeven, met mogelijke scenario's bij een komende onderhoudsbeurt. Ik ben erg tevreden over de communicatie en het geleverde werk!

Positief tevreden

Positief tevreden

Fantastisch!

Ik zag dat er bij Autohuis Eickhof de auto op voorraad stond die ik graag wilde hebben. Ik belde of deze auto nog beschikbaar was en daarna ben ik fantastisch geholpen door Frank Sjabbens. Hij heeft er alles aan gedaan om de auto op tijd af te leveren zodat ik er mee op wintersport kon. De tijdslijn was vrij krap. De communicatie tussentijds was top, ik werd continu op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en er werd ook echt met je meegedacht. Ook het ontvangst in de showroom was heel prettig en vriendelijk.

Sympathiek en autoverkoper kan samen gaan :-)

Vooral auto's in het betere segment maar net die ene occasion die wij wilde hebben stond er. Snel zaken gedaan en heel prima opgeleverd.

Sinds vele jaren.......nog steeds prima

Vriendelijke klantbenadering reparaties uitstekend

prima, iets meer duidelijk wanneer auto gereed is graag

iets meer duidelijkheid over gereed zijn van auto. en voor bepaalde zaken zoals ruitenwissers die vervangen dienen te worden, niet bellen. over de remmen was ok, maar ik kan op afstand niet zien of dat ook daadwerkelijk moet, dus wordt het een vertrouwenszaak

Fijn een dealer die toch klaar staat als hij nodig is.

Wat er ook is met de auto, altijd is er iemand die tijd neemt om het op te lossen.

Erg positief

Zeer goede koop- en aflevering ervaring.

Professionals

Voorafgaand aan de beurt duidelijke afspraken over mogelijke kosten. Heldere uitleg wat is gedaan en wat er mogelijk aan komt. Bijzonder blij mee!

Top service en een warm bad

Klantgericht met de menselijke maat en zeer attent

Gastvrij en betrouwbaar

De eerste kennismaking was erg plezierig. Geen plat commercieel verkoopverhaal, maar een ontmoeting waarbij van beide kanten de intentie was langdurig met elkaar door een deur te gaan. Auto is meer dan keurig afgeleverd inclusief uitleg. Ongevraagd met 4 nieuwe banden bevestigd de betrouwbaarheid van Eickhof.

Prima dienstverlening en uitstekende reparatie.

Prima dienstverlening en uitstekende reparatie. Dus zeer tevreden over de kwailiteit en service!

Altijd goed geholpen

Goed werd prettig, levering duurde langer dan voorzien, maar dat lag m.i. niet aan eickhof, j

Correct geholpen

Zoals gewoonlijk: perfect

Zoals gewoonlijk: perfect

Prima service met een goede persoonlijke benadering

Mijn Mazda CX 60 had wat meer werk dan de geplande tijd deed vermoeden. De medewerkers van Eickhof boden direct een leenauto aan en zorgden voor een prima afgeronde servicebeurt met een duidelijke toelichting op de werkzaamheden en de vervolgacties. Na een mooie ervaring met een deskundig E en enthousiast verkoopteam dus ook een meer dan goed functionerende service organisatie met oog voor de klant!

Prima geholpen.

Altijd duidelijke afspraken.

Altijd op tijd en goed geholpen.

Ik werd snel en goed geholpen. Vriendelijke mensen en lekkere koffie :-)

Duidelijk, adequaat en op tijd

Vriendelijk personeel, op tijd en adequaat geholpen bij wisseling winterbanden

Het is een top garage met goede service

Altijd word je er netjes geholpen. Geen extreme prijzen. Geen gezeur van verkopers. Wel altijd tijd voor een praatje. Lekkere koffie.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn