Top Mazda Dealer

Een verademing ten opzichte van me vorige Mazda dealer waar ik me auto had gekocht. Geen opdringerige en arrogante verkopers. Ben erg content met inruilprijs en after sale service.

goed vakwerk

de jaarbeurt is volgens afspraak uitgevoerd.

Top Mazda dealer

Heb net weer een nieuwe Mazda6 gekocht wat een fijne rijden de Bolide en mooie auto ben heel tevreden met mijn aankoop top auto !! Ik ben vaste klant bij dit bedrijf Autohuis Eickhof en voel mij thuis. En heb inmiddels al drie auto’s gekocht elk jaar weer een nieuwe. Mooie auto’s en veel keuze bij dit bedrijf. De Verkoper Mark is een top en vriendelijke man en de klantenservice is top. En uiteraard de eigenaars is een klant vriendelijke mannen.

Een goed en warm bedrijf. Je voelt je daar thuis.

Altijd vriendelijk en gastvrij.

Netjes en betrouwbaar

Komen vanuit Twente nu 5 jaar bij jullie garage. De service is op alle fronten fijn en betrouwbaar. De auto’s rijden super en genieten er mooi van. Dank jullie wel voor de goede service.

Goed en betrouwbaar en vakkundig

Makkelijke een afspraak te maken, correcte afhandeling!

prima service

Mijn ervaring met de werkplaats is erg positief. Zij denken mee; ik word op tijd geholpen en er is een heerlijke bank om te wachten totdat de auto klaar is

Prima en heldere service

prettig behandeld

Zeer tevreden met onze nieuwe Mazda CX-5

Autohuis Eickhof is een heel prettig autobedrijf. Ze nemen de tijd voor je en geven eerlijk advies. Bedankt Mark voor onze leuke gesprekken samen.

Prima klantvriendelijke garage

Fijne garage die het dossier van de auto kent. Ze kwamen netjes terug op de afspraak om nu ook de bougies te vervangen. Daarnaast in overleg nog wat kleine zaken aangepakt zoals luchtfilter en ruitenwisserbladen. Tevens alvast wat aandachtspunten meegegeven die er aan komen zoals fuseekogel, remblokken en schijven voor. Fijn dat ik een leenfiets kon krijgen en een belletje krijg als de auto weer gereed is.

Heel tevreden over voorlichting en aflevering.

Erg tevreden.

prima service

Snel goed en vakkundig. Fijne service

Wederom perfecte aflevering en service.

Buitengewoon prettig om hier weer een Mazda verkregen te hebben.

Fijn autobedrijf met goede service

De service is geweldig en de communicatie uitstekend

Voldeed geheel aan de verwachtingen

Na een zeer plezierig aankoopgesprek, een proefrit met veel herkenning over gegaan tot aankoop. Bij het ophalen stond onze nieuwe aanwinst ons tegemoet te glimmen met de bijbestelde accessoires. Na wat uitleg, afstellen van de spiegels en stoelen in volle te vredenheid huiswaards gegaan. Na een paar dagen nog een keertje terug geweest voor een paar kleine dingen. Ook deze werden snel opgelost. Nogmaals er blij mee. Hier rijdt een zeer tevreden kant met een mooi witte Subaru Outback van Autohuis Eikhof in de rondte.

Ben al heel lang klant en ben zeer tevreden.

Wordt goed uitgelegd wat er aan werkzaamheden worden uitgevoerd. Fijn personeel goede kwaliteit.

top

is weer top afgeleverd stond er weer glimmend bij rijd top,

Een heel fijn en “open” bedrijf.

Fijne communicatie en open karakter, geen verborgen agenda’s. Van aankoop tot aflevering Top!

vriendelijke, servicegerichte aankoop

een probleemloze, vriendelijke en op servicegerichte aankoop

Prettig op de afgesproken tijd geholpen waardoor minimale wachttijd

Bij aankomst op de afgesproken tijd werd ik direct geholpen en waren de werkzaamheden weer snel afgerond. Onder het genot van een kopje koffie was het wachten ook geen enkel probleem in de prettige ruimte.

Zeer klantvriendelijk

Ze weten daar waar ze over praten, door kundig personeel. Dus ga zo door.

Alles gaat prima

Prachtig bedrijf met heel fijn personeel

Super service en uiterst vriendelijk

Wij zijn super tevreden over garage Eickhof. Nog nooit een negatieve ervaring gehad in al die jaren dat we klant zijn. En dat hopen we nog lang te blijven.

Bijzonder prettig en behulpzaam

Bij het registreren van de nieuwe auto en het overdragen van het te vervangen automobiel aan de dochter, ben ik op een bijzonder aangename en soepele wijze door het woud van formaliteiten geleid.

Prima snelle service

Alles verloopt prima, afspraak is snel gemaakt, auto is op tijd gereed. Prima communicatie

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn