zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen. Voelde me meteen thuis.\r\nZijn blij met onze bolide (fiat500C) weggereden.\r\nEn we rijden er met veel bekijks en plezier in rond.\r\nKwamen er wel achter dat een bepaald onderdeel met plakband bij elkaar gehouden moet worden (sleepoogklepje achter). Haha.\r\nWordt aan gewerkt heb ik begrepen.\r\nWe gaan elkaar dus weer zien. Hoe leuk is dat.\r\nVriendelijke Groeten \r\nJanneke van Eijck

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De eerste indrukken zijn goed. \r\nDe ervaringen zijn goed, maar nog van te korte duur om nu al een definitief oordeel te geven.

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring . \r\nIn contact gekomen met dit bedrijf nadat schipper in putten was gestopt .\r\nZeer goede ervaring inmiddels al drie auto,s bij dit bedrijf gekocht.\r\nWaar van voor de laatste voor twee weken terug.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb altijd een zeer prettige ervaring gehad met dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerste indrukken zijn positief ; goede adviezen, zakelijk, afspraken nagekomen. Service ervaring moet nog worden opgebouwd.\r\nM.b.t. eerste levering zeer positief.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Werd netjes geholpen,kleine dingetjes waar ik later mee aankwam werden goed opgepakt en gelijk uitgevoerd.\r\nDe wagen kwam eerder dan vermeld werd, dus ook een pluspunt.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het betrof de bestelling van een set matten. Wat me deze keer ook weer opviel, evenals vorige keren is dat receptionist W. weinig plezier in zijn vak lijkt te hebben, hij is kort naar klanten toe, zowel telefonisch als aan de balie. Daarom heb ik de communicatie in dit geval een wat lager cijfer gegeven. Hij geeft me niet het \"Eickhof gevoel\" zoals ik dat als zo lang gewend ben...
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een vriendelijke ontvangst, een correcte en zorgvuldige informatie gevolgd door een technisch deskundige begeleiding van de demonstratie rit.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed, plezierig contact en mijn indruk en ervaring is dat hier kwaliteit wordt geleverd. Er is een hoge mate van kennis en kunde in de autobranche.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afhaaldatum 2 maal uitgesteld.\r\nGezien de forse schade zeer begrijpelijk,\r\nmaar voor mij wat moeilijk om te plannen.\r\nUiteindelijk resultaat is prima!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. In dit geval ging het om een lekke band van mijn auto. Deze werd, ondanks de drukte, binnen iets van drie kwartier hersteld en voor mij gemonteerd. De thuisbrenger lag alweer op zijn plek achterin. Keurig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er zijn alleen goede ervaringen met dit bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super; in overleg is de auto thuis opgehaald en nadien weer thuis bezorgd.\r\nGoede service.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn