perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk personeel. Zeer goed service en uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden

voldoende, een redelijke ervaring

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk. Vanwege een geknapte aandrijfriem kon ik mijn Volvo niet meer gebruiken. Volvo garage kon niet snel helpen vanwege volle planning. Eijckhof gebeld. Werd direct geholpen, leenauto stond klaar.\r\nPaar uur later kon ik de auto weer ophalen.\r\nNiets dan lof voor deze snelle service.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toen ik de auto kocht leek het mij een goede garage maar nu ik even voor een lampje terug geweest ben en een rekening van €39,67 kreeg voor 2 H7 lampjes kreeg terwijl ik niet gevraagd had of zij ze er in wilde zetten en vroeg de man achter de balie ach geef de sleutel dan maar even dan zetten wij ze er wel even in,ik dacht even dat het service zou zijn maar voor 4 min werk maar liefst €10,80 ex BTW gerekend,wat ik belachelijk veel vind.Als ik dat bedrag door reken naar een uur werk zou het op €153,00 per uur ex BTW komen want de auto is maar net 4 min binnen geweest.Ook de prijs van de lampen zijn belachelijk hoog.Dit was de eerste keer dat ik kwam en ook meteen de laatste keer want ik ben van mijn garage een heel andere service gewent en ook andere prijzen.De auto die ik bij Eickhof gekocht heb is geweldig maar ze hebben het met deze rekening meteen helemaal verpest en ik zal geen stap meer zetten in deze garage en ik denk ook niet dat ze me ooit nog een auto zullen verkopen.Groeten Harry de Graaf.O ja jullie hoeven mij ook niet meer op de hoogte te houden van jullie aanbod van auto,s
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen. Goede service. Altijd behulpzaam.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Iedere keer nieuwe gezichten....\r\nEickhoff is voor mij Eickhof niet meer...\r\n\r\nDe autohulp is goed, daar kan ik niets over zeggen, maar een bepaalde persoonlijke sfeer, die Dick erg om zich heen had . is er niet meer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed prettig kontaktus met de verkoop afdeling Met name Marcel en Frank snel behulpzaam bij problemen dus tot nu erg tevreden,

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima autobedrijf. Goede service en klantgericht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik werd op een vriendelijke manier geholpen. Je kunt merken dat service en klantvriendelijkheid hier hoog in het vaandel staan.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn