• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Recent een Forester aangekocht, zeer prettige communicatie, snel en direct. Dit was de 2e keer bij Eickhof, beide keren was het prettig zakendoen! Ook de aflevering was goed geregeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wordt goed en netjes geholpen , nemen alle tijd voor je

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar goed.we kwamen voor winter wielen wissel. Maar werdt een leyke kennis makimg mwt het aller nieuwste model Subaru. Wel heel jammer dat er geen handgeschakelde versie komt. Werkbprettig allemaal. Groet, Angela Spit

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Recente probleem is vlot opgelost, zelfs een dag eerder dan ik had verwacht. Lekke band was niet meer te herstellen. Niet op voorraad maar de volgende dag al netjes gebeld dat de velg met nieuwe band weer klaar stond voor me.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gastvrij en vriendelijke ontvangst. Beurt in aangegeven tijd afgewikkeld. Geen verrassingen achteraf.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring. Je wordt altijd netjes te woord gestaan en krijgt duidelijke uitleg bij mankementen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, duidelijkheid en op tijd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf alles verliep zeer goed\r\nprijsafspraak per mail\r\nontvangst\r\nafleveren was ook super\r\ngoede uiltleg\r\nwerd zelfs nog afgetankt \r\nzelfs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk. Afspraak is afspraak. Vakkundig personeel. Goede inruil. Redelijke prijzen bij onderhoud.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit was de eerste keer dat wij in aanraking kwamen met het autohuis Eickhof.\r\nDan hebben we nog niet zoveel ervaring met het bedrijf.

voldoende, een redelijke ervaring

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn gekochte occasion nog ruim een week te koop aangeboden op de website.Waarom niet VERKOCHT ? Is voor jullie toch reclame.\r\nAuto afgeleverd met minimale hoeveelheid brandstof zodat ik dezelfde ochtend bij de pomp stond ! Ik zou dit aanpassen bij de aflevering. Doe er Uw voordeel mee. (Dit is niet negatief bedoeld )\r\nMisschien hoor of lees ik nog wel uw reactie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag hebben we een prachtige Mazda 5 gekocht bij Autohuis Eickhof. Daarbij zijn we geweldig geholpen: de auto konden we op verzoek eerder ophalen. Bij de overdracht kregen we een keurige uitleg met alle details over de auto. Alle tijd werd er voor ons uitgetrokken. Een super persoonlijke service dus. Naast de goede service ben ik ook nog eens flink geïnspireerd geraakt door de mooie verhalen en de historie van Eickhof. Een dikke 10 voor Autohuis Eickhof!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geachte medewerker.\r\nIk ben zeer tevreden met mijn bezoek aan uw bedrijf voor een onderhoudsbeurt.\r\nOp de afgesproken tijd is mijn auto nagekeken en gecontroleerd.\r\n

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn