Vriendelijk, behulpzaam en klantgericht. Top

Vriendelijk, behulpzaam en klantgericht. Top

Altijd goed geholpen

Vooraf is duidelijk wat wordt gedaan, wat noodzakelijk is en wat evt nog kan wachten. Altijd in overleg als er meer aan de hand is. Vriendelijk personeel.

Nette en snelle service

Vriendelijke benadering, goed advies, klantgerichtheid

Zeer vriendelijke klantgerichtheid

Onze cx3 onlangs vervangen voor een cx30, was weer een plezierige ervaring. Zeer vriendelijk en klantgericht geholpen. Wij wonen in het westen van het land maar laten het onderhoud uitvoeren bij autohuis Eickhof in Apeldoorn. Geen probleem de afstand als je weet dat deze dealer voor je klaar staat!!

Geweldig autobedrijf!

Al die jaren dat ik klant ben bij Autohuis Eickhof heb ik nog geen negatieve ervaring ondervonden. De persoonlijke behandeling is altijd top! Men denkt met je mee en de humor van de baliemedewerkers kan ik ook wel waarderen! En mijn auto rijdt weer als een zonnetje!!

Supergiede service van een professioneel familiebedrijf

Warm welkom bij de receptie, deskundige medewerkers en snelle service

Is gedaan wat is beloofd tegen een faire prijs

Zie boven en de faciliteiten tijdens het wachten

Mooie CX-60 - gaan we weer veel plezier mee beleven!

De aanschaf was een mooi moment, het wachten op de auto zeker waard! Keurige aflevering!

Ik had een prettige ervaring bij deze eerste beurt van mijn auto.

Erg vriendelijk en prettig geholpen

Mijn koplamp was kapot en de sleutel met afstandsbediening werkte niet. Ik was in de buurt dus even langsgereden in de hoop dat ze tijd hadden. Allervriendelijkste ontvangst, een kopje koffie en 15 minuten later weer buiten met een nieuwe koplamp en een batterij in de afstandsbediening. Super service.

Top bedrijf, goede service en altijd een oplossing!

Mazda 3 aangeschaft in 2018 en bij Eickhof laten onderhouden. Sindsdien eigenlijk nooit meer bij een andere garage geweest en rij nog steeds Mazda. Met elke auto kan je pech hebben maar met de mensen van dit bedrijf heb je nooit pech. Zeer vriendelijk personeel, denken altijd met je mee en komen altijd met een eerlijke oplossing in elke situatie wanneer de auto het even of voor langere tijd niet doet.

Een super fijne Mazda Dealer

Al heel lang klant super tevreden

Altijd een vriendelijke ontvangst.

Super snel geholpen

Mijn probleem werd op een zeer snelle wijze opgelost. Kop koffie en mijn auto was al aan de beurt om nagekeken te worden. Binnen een half uurtje was het probleem verholpen. Top prestatie !!

SERVICE groot geschreven.

Zoals altijd, servicegericht, meedenkend, hartelijk en oplossend.

Prima oplevering, lekker taartje

Vriendelijke verkoper, duidelijke uitleg en je voelt je geen nummer. Klant is hier nog steeds Koning.

Deskundig advies

Goed geholpen bij de keuze van het model.

Goeie service

Wordt snel en vakkundig geholpen

Zie onder!

Altijd weer prettig geholpen!!!!!

Snelle verkoop en prima aflevering.

Prettig verkoopgesprek. Achteraf wellicht iets te laag verkocht. Prima aflevering, documentatie was niet direct beschikbaar. De reden waarom ik weer een mazda gekocht heb is vooral de hoge kwaliteit en goede service van dit familiebedrijf.

Prettige mensen bij een fijn autobedrijf

De subaru was aan beurt en Apk toe. De leenfiets stond al klaar bij aankomst. De bijzonderheden werden goed toegelicht en de auto stond op het afgesproken tijdstip weer gereed voor mij. Heel prettig bedrijf met betrokken personeel.

Nvt

Prima geholpen

Kleine beurt en apk laten doen. Maar wat is alles duur geworden zeg!

Geweldige service

Een bedrijf dat super klantvriendelijk is.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn