Goeie service

Wordt snel en vakkundig geholpen

Zie onder!

Altijd weer prettig geholpen!!!!!

Snelle verkoop en prima aflevering.

Prettig verkoopgesprek. Achteraf wellicht iets te laag verkocht. Prima aflevering, documentatie was niet direct beschikbaar. De reden waarom ik weer een mazda gekocht heb is vooral de hoge kwaliteit en goede service van dit familiebedrijf.

Prettige mensen bij een fijn autobedrijf

De subaru was aan beurt en Apk toe. De leenfiets stond al klaar bij aankomst. De bijzonderheden werden goed toegelicht en de auto stond op het afgesproken tijdstip weer gereed voor mij. Heel prettig bedrijf met betrokken personeel.

Nvt

Prima geholpen

Kleine beurt en apk laten doen. Maar wat is alles duur geworden zeg!

Geweldige service

Een bedrijf dat super klantvriendelijk is.

er wordt naar je geluisterd,

toen ik een leenauto nodig had werd mijn afspraak zo verschoven dat de leenauto mogelijk was. dat was erg prettig

Snel geholpen.

Onderweg gebeld met een mogelijk probleem. Ik kon op de terugweg langskomen voor controle. Het probleem werd bevestigd en ook direct opgelost.

Super vriendelijk

Altijd goed geholpen. Op vragen krijg je duidelijke antwoorden waar je wat mee kan. En je bent geen nummer

Kom al jaren bij Eijckhof, al vanaf de overname

Bovenstaande zegt al genoeg ! Betrouwbaar, denken mee, geen verkoop praatjes maar deskundige hulp en een prachtig behulpzaam team

Ben al jaren Subarurijder. Goede uitleg en service.

Prima meedenkend en zeer correct

hele goede en uitstekende service

uitstekende service

Fantastisch ontvangst bij nette dealer

Geweldig ontvangen en te woord gestaan door Frank Sjabbens. Realistische deal kunnen maken met ruimte voor onderhandeling. Ook weer bij aflevering menselijk en hartelijk ontvangen met top service afgetopt met een zeer leuk presentje. Kortom fijn bedrijf en verkoper een aanrader derhalve.

Ik verbaas me wel dat er iets simpels als een noodhamer niet ingebouwd zit. Dat was ik anders gewend

Weer prima geholpen.

Zoals altijd weer goed geholpen en op de afgesproken tijd, e.d.

heel tevreden

Bandenwissel op tijd en snel uitgevoerd

Kundig persoonlijk en prettig geholpen

Tidens de eerste kilometers rustig de auto " eigen" maken, en langzaam leren kennen. Wat rijdt de auto super lekker, we ontdekken steeds meer. Relaxed toeren, heerlijk. Groeten Ronald de Boer.

Goed geholpen

Wielenwissel uitstekend voorbereid en uitgevoerd. Kan niet beter

Gewoon goed

Gewoon goed

Supernetjes qua verkoop

Verkoop verliep supernetjes, kreeg een goede prijs en inruil en goede communicatie. Minpuntje waren dat de verkeerde banden op de afgeleverde auto zaten, maar overall zou ik hier zeker weer een auto kopen!

De afgelopen 6 jaar zijn naar volle tevredenheid verlopen !

Hoewel een dealer voor service en garantie ten dele afhankelijk is van de importeur, zal Eickhof altijd zorgen voor een oplossing, ook als zij zich hiervoor extra moeten inspannen om de tekorten van de importeur te compenseren.

Fijn duidelijk en correct ontvangen

Meedenken en alles volgens afspraak

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn