Goede , vriendelijke service.
Anita . E
Laden reviews...
479 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 3.687 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
De recensies geven aan dat het personeel vriendelijk is en dat er duidelijke uitleg wordt gegeven. De service wordt als betrouwbaar en professioneel ervaren, met aandacht voor de klant. Men is tevreden over zowel aankoop als onderhoud en de persoonlijke benadering.
Goede , vriendelijke service.
Anita . E
APELDOORN
Er wordt goed naar je geluisterd. Geen opdringerige verkopers,maar warm en vriendelijk. Je voelt je welkom en het is een keurig verzorgde showroom. Er is goede bonenkoffie.
H.A.
EERBEEK
zeer vriendelijk personeel, alles werd netjes uitgelegd en geregeld (o.a. verzekering, tenaamstellingscode enz. ) De auto werd keurig en naar wens afgeleverd, dus al met al een zeer tevreden klant
Rob
WESTERVOORT
Al bijna 25 jaar laat ik mijn auto bij Eickhof onderhouden en keuren. Nooit spijt van gehad
7 September 2026
M.
APELDOORN
Wij zijn deskundig en vriendelijk geholpen met de aankoop/inruil van onze auto.
7 September 2026
H.G.
VAASSEN
de 1e onderhoudsbeurt voor mij nieuwe auto. Goed uitgevoerd.
4 September 2026
G.H.
BEEKBERGEN
Maakt niet uit waarvoor ik kom. Altijd hartelijk. Nu was het slechts de APK en het vervangen van een kapje onder garantie, maar de ontvangst is altijd perfect. Fijne garage.
3 September 2026
P.J.A.
UGCHELEN
Wij zijn prettig en vakkundig geholpen door de verkoper. Mooi bedrijf ga zo door..
2 September 2026
W.
BEEKBERGEN
Prima ontvangst bij de receptie. Een lekker kopje koffie al wachtend wanneer mijn auto weer gereed was n.a.v. een beurt.
2 September 2026
G.
Tevreden vaste klant
F.
APELDOORN
Makkelijk online een afspraak maken. Ontvangst zoals altijd vriendelijk. Goede koffie als je blijft wachten. Goede uitleg en transparant over werkzaamheden en factuur.
J.W.
APELDOORN
Service conform afspraken in en tarieven.
H.
APELDOORN
zakelijk en duidelijk met behoud van vriendelijkheid, persoonlijke aandacht tot in detail
27 August 2026
W.A.
WESTERVOORT
geen enkele negatieve ervaring tot nu toe.
D.J.
Prima geholpen.
P.J.
Zeer Goed
H.
Olst
Voor mij betekent een betrouwbare garage heel veel. Na het overlijden van mijn man, ben ik noodgedwongen op zoek gegaan naar meer betaalbare en kleinere auto. Ik werd getipt door mijn lieve buren. Ik heb mijn man's auto ingeruild en een tweedehands Mazda 2 gekocht. Inmiddels rij ik nu bijna twee jaar deze auto en ik heb zowel van de auto als de garage, hier nog geen minuut spijt van gehad. Ik ben een zelfstandige vrouw, doe en kan gelukkig veel, maar van auto's heb ik geen verstand. Mijn garage geeft mij heel veel rust, wetende dat mijn auto in goede handen is en dat ik met al mijn (soms gekke) vragen terecht kan.
M.A.M.
APELDOORN
Binnengelopen voor een accucontrole. Dat kon direct als ik even wilde wachten tot de lunchpauze was afgelopen. Accu moest worden vervangen. Eerst prijsopgave en vervolgens direct geholpen. Tevreden klant dus.
24 August 2026
M.C.
DIEMEN
Inmiddels de 5e nieuwe Mazda gekocht bij Eickhof en altijd met een goed gevoel de showroom uitgereden.
Joop
AMSTELVEEN
Aardig personeel en vakbekwaam. Nemen alle tijd voor je en je krijgt uitleg over de rekening. Prima garage…..!
C.
UGCHELEN
Er was een grote beurt inclusief nieuwe zomerbanden gepland Halverwege de middag werd gebeld dat de verkeerde banden waren besteld en dat er nieuw moesten komen. Kan pas de volgende dag bezorgd en gemonteerd worden. Had 's morgens nog gevraagd of de juiste banden waren besteld. Werd bevestigd. Moest nu volgende dag terugkomen Kan gebeuren mar wel eeg vervelend
Klant
EERBEEK
De auto moest een beurt hebben en er was een kleine schade die verholpen moest worden. Prima leenauto meegekregen en telefonisch contact tussendoor was prima. Ik werd volgens afspraak ook teruggebeld.
Harm
Altijd goed
H.R.M.
EEFDE
Keurig geholpen en service gericht!
A.T.J.
SCHALKHAAR
De auto werd snel gemaakt en hij rijd weer super
J.M.A.
Rijnstraat 62