Goede bereikbaarheid je bent een er is een ruimte om langs te komen

Super geholpen

Super bedrijf!

Warmhartige verkopers die betrokken zijn en goed en eerlijk advies geven.

Goed en betrouwbaar

Fijne verkoper ook de aankoop en aflevering waren top. Alles word netjes uitgelegd en je word vriendelijk ontvangen.

Netjes en op tijd geholpen.

Netjes en op de afgesproken tijd geholpen. Tijdens het wachten op de jaarbeurt werd ik op de hoogte gehouden van de extra werkzaamheden en de daaraan verbonden kosten.

Klantvriendelijk

Fijne garage waar je als klant aan het goede adres bent

Echt top bedrijf

Altijd vriendelijk en een goede service

Uitstekende service

Ik wordt altijd correct geholpen. Mensen zijn daar altijd even vriendelijk

Geweldige opvang en begeleiding en snelle afhandeling.

In de wachtruimte was het koffieapparaat kapot en daar ik net geopereerd ben en slecht ter been ben werd er aangeboden om voor mij koffie te halen. Gweledig

Goede service en vriendelijk geholpen

Duidelijkheid en geen onnodige reparaties of beurten

Er wordt altijd rekening gehouden met het aantal gereden kilometers en wat echt noodzakelijk is bij een beurt. Bij reparatie altijd eerst overleg over de eventuele kosten. Je kunt er bij deze garage op vertrouwen dat er geen onnodige reparaties.

Perfecte uitgevoerde servicebeurt en volledige uitleg over het uitgevoerde. Extra melding i.v.m. de olie vul unit , wasemt door en wordt doorgespeeld naar de importeur. We wachten nu even af op dit resultaat.

Duidelijke afspraak, correct en binnen de afspraak geholpen.

Afspraak gemaakt, duidelijk aangegeven waar het om gaat, op tijd gestart, goede terugkoppeling van extra werkzaamheden. Vriendelijk en ook goede koffie

prima garage

Altijd een positieve houding. Je wordt van alles op de hoogte gehouden. Goede ruimte om op de beurt van de auto te wachten. Een heel goed verzorgde showroom.

Ga zo door

Professionele hulp, gastvrij, duidelijke communicatie, geen poes-pas.

Grote reparatie uitgevoerd onder garantie, terwijl de garantietermijn verlopen was.

Prima ervaringen met deze garage.

Prima.

Prettig bezoek, fijn te woord gestaan en geïnformeerd, prima afhandeling koop.

Goede service en prettige sfeer in de wachtruimte

Goede ontvangst bij de receptionist.

Volgens afspraak goed en vlot geholpen

De afspraak werd eenvoudig gemaakt en er kwam een dag vantevoren een herinnering. Op dag zelf kon ik wachten tot de wagen klaar was.

Van A tot Z correct

Top service, reageren snel op de mail. Duidelijk, helder en vriendelijk contact. Leen auto mee, allemaal prima geregeld. Dit is waarom we van Terschelling afkomen om hier ons onderhoud te laten doen.

Volgens afspraak

Betrouwbaar

Perfecte service.

Perfecte service, alles klopt, tijd,plaats,koffie. Vriendelijk en deskundig personeel. Zelfs de rekening was oké.

Zoals altijd TOP!

Zoals altijd goed en keurig netjes geholpen, dit keer met een servicebeurt aan onze Mazda. Inmiddels vijf auto's gekocht bij Eickhof, dus dat zegt genoeg over de tevredenheid. Je bent hier geen nummer maar echt klant. Hier kunnen veel autobedrijven/dealers een voorbeeld aan nemen.

doen wat je beloofd

Met een koffie wachten op een geplande bandenwissel is geen probleem. Genoeg te zien. Werkzaamheden vlot uitgevoerd. Je wordt netjes te woord gestaan en op de hoogte gehouden. Vriendelijke medewerkers. Een aanrader dit bedrijf

Vriendelijke personeel

Klant vriendelijke, bij onhoud correcte prijzen En duidelijke uitleg. Nette zaak.

Vriendelijke betrouwbare dealer

Je wordt van begin tot eind keurig behandeld. Eerlijke inruilprijs en goede service. Er wordt alle tijd aan je gegeven.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn