Goede service en vriendelijk geholpen

Duidelijkheid en geen onnodige reparaties of beurten

Er wordt altijd rekening gehouden met het aantal gereden kilometers en wat echt noodzakelijk is bij een beurt. Bij reparatie altijd eerst overleg over de eventuele kosten. Je kunt er bij deze garage op vertrouwen dat er geen onnodige reparaties.

Perfecte uitgevoerde servicebeurt en volledige uitleg over het uitgevoerde. Extra melding i.v.m. de olie vul unit , wasemt door en wordt doorgespeeld naar de importeur. We wachten nu even af op dit resultaat.

Duidelijke afspraak, correct en binnen de afspraak geholpen.

Afspraak gemaakt, duidelijk aangegeven waar het om gaat, op tijd gestart, goede terugkoppeling van extra werkzaamheden. Vriendelijk en ook goede koffie

prima garage

Altijd een positieve houding. Je wordt van alles op de hoogte gehouden. Goede ruimte om op de beurt van de auto te wachten. Een heel goed verzorgde showroom.

Ga zo door

Professionele hulp, gastvrij, duidelijke communicatie, geen poes-pas.

Grote reparatie uitgevoerd onder garantie, terwijl de garantietermijn verlopen was.

Prima ervaringen met deze garage.

Prima.

Prettig bezoek, fijn te woord gestaan en geïnformeerd, prima afhandeling koop.

Goede service en prettige sfeer in de wachtruimte

Goede ontvangst bij de receptionist.

Volgens afspraak goed en vlot geholpen

De afspraak werd eenvoudig gemaakt en er kwam een dag vantevoren een herinnering. Op dag zelf kon ik wachten tot de wagen klaar was.

Van A tot Z correct

Top service, reageren snel op de mail. Duidelijk, helder en vriendelijk contact. Leen auto mee, allemaal prima geregeld. Dit is waarom we van Terschelling afkomen om hier ons onderhoud te laten doen.

Volgens afspraak

Betrouwbaar

Perfecte service.

Perfecte service, alles klopt, tijd,plaats,koffie. Vriendelijk en deskundig personeel. Zelfs de rekening was oké.

Zoals altijd TOP!

Zoals altijd goed en keurig netjes geholpen, dit keer met een servicebeurt aan onze Mazda. Inmiddels vijf auto's gekocht bij Eickhof, dus dat zegt genoeg over de tevredenheid. Je bent hier geen nummer maar echt klant. Hier kunnen veel autobedrijven/dealers een voorbeeld aan nemen.

doen wat je beloofd

Met een koffie wachten op een geplande bandenwissel is geen probleem. Genoeg te zien. Werkzaamheden vlot uitgevoerd. Je wordt netjes te woord gestaan en op de hoogte gehouden. Vriendelijke medewerkers. Een aanrader dit bedrijf

Vriendelijke personeel

Klant vriendelijke, bij onhoud correcte prijzen En duidelijke uitleg. Nette zaak.

Vriendelijke betrouwbare dealer

Je wordt van begin tot eind keurig behandeld. Eerlijke inruilprijs en goede service. Er wordt alle tijd aan je gegeven.

Zeer goed, vriendelijk en betrouwbaar zoals altijd.

Er werd gekeken tijdens de beurt of er qua km stand een onderdeel vervangen moest worden. Het lag eraan hoe het eruit zag. Maar de medewerker kwam tussendoor melden dat er niet vervangen hoeft te worden. Ik denk dat er in andere garage's men gewoon vervangt. Dit noem ik betrouwbaar.

Een fijn open en prettig bedrif

Een eerlijk familie bedrijf waar afspraken worden nagekomen en de communicatie open en oprecht is. Vakmensen zowel in de werkplaats en de verkoop

Geweldig bedrijf waar je graag terug komt.

Onze ervaring met autohuis Eickhof is meer dan prima ,het is onze tweede aankoop bij dit fijne bedrijf ,en onze mazda 3 is erg fijn ,ik zou dit bedrijf graag aanbevelen echt top .

Ze blijven vriendelijk

Erg duur en vooral jammer dat bij pech op minder dan 2 kilometer afstand van de dealer in Apeldoorn zij niet bereid zijn te komen helpen, ik moest de pechhulp van Mazda maar bellen, die kwam ook niet opdagen, TWEE uur later heb ik de Wegenwacht maar gebeld, die kwam uiteindelijk binnen 15 minuten. Waardeloze en onbegrijpelijke service van Mazda, (waar ik jaren zelf voor heb mogen werken). En dan daarna een accu durven aanbieden voor 400 euro, en dan meedelen dat een ander merk accu tot problemen zou leiden, maar die problemen ik juist met de originele accu!?? Slecht en onprofessioneel advies, Kwikfit verkoopt ook accu's, maar wel 140 euro goedkoper. Ben er nog niet uit of de volgende service nog bij de erkende dealer gaat plaatsvinden.

Perfect geregeld

Zoals altijd perfect en vriendelijk geholpen terwijl ik geniet van een lekker kopje koffie.

Correct en volledig

Je krijgt hier het gevoel dat je serieus genomen wordt. Goede volledige service en correcte facturatie.

Beurt uitvoer prima, maar er wordt niet meegedacht

De auto is gebracht voor onderhoud, en een specifiek probleem dat de linkervoorband scheef afslijt. Als klant denk je dan het eerste aan de uitlijning. Bij het afhalen wordt het het uitlijnrapport overhandigd, maar er werd niets bij verteld. Bij controle van het rapport, blijkt dat er met, in ieder geval een statische uitlijning, niets aan de hand is met de uitlijning. De werkplaats heeft hier verder niets op uitgedaan, er volgt geen advies. Daar mag je dan als klant zelf om vragen. Waar dan een reactie opvolgt dat er een offerte volgt en dat ik met twee dagen wordt teruggebeld, niet dus, ook daar kon ik zelf weer achteraan. En ondertussen zijn we meer dan 10 dagen verder en is er nog steeds geen voorstel. Je krijgt het gevoel dat je als klant met een wat oudere auto die altijd goed (door Garage Eijckhof) is onderhouden niet serieus wordt genomen.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn