Fijne persoonlijke benadering.

Zoals vanouds een fijne en persoonlijke benadering door Manon. Natuurlijk mijn auto ook weer vertroeteld zodat ie er weer even tegen kan. Betrouwbaar en goed adres.

prettig geholpen.

In een band zat een bobbel, er was wel is waar binnen korte termijn geen afspraak omdat de agenda van de werkplaats vol zat. Als ik mijn auto zou laten staan, was er een mogelijkheid om de banden tussendoor te verwisselen, aangezien ik buiten Apeldoorn woon kreeg ik een leenauto mee. Prima! De volgende dag was de auto klaar.

100% tevreden

Goede wijn krijgt de juiste krans!

Prima geholpen. Er is gedaan wat was afgesproken.

Zeer vriendelijk baliepersoneel. Krijg adequate antwoorden en prijsopgave(s).

Gewoon een prima bedrijf dat al vele jaren uitstekende service hoog in het vaandel heeft staan.

Ook deze keer weer een prettig persoonlijk contact en overleg met advies over wat al dan niet uitgevoerd moet worden en waarom bij de reguliere onderhoudsbeurt.

prima service.

Het is fijn dat je kunt wachten op de onderhoudsbeurt en de apk.

Zoals altijd geweldig geholpen

Op zoek naar een kleinere auto ben ik geweldig geholpen door de medewerkers van garage Eickhoff. Ik ben zeer tevreden.

Zeer bekwaam en erg prettig.

Goede uitleg mbt de aangeschafte auto.

prima service

Vriendelijk ontvangen. Duidelijke uitleg welke werkzaamheden zijn uitgevoerd. Vriendelijk personeel.

Persoonlijke benadering

Altijd een vriendelijke ontvangst en een uitstekende service. Je bent als klant geen nummer.

Snelle, nette service!

Er wordt meegedacht met de klant.

uitstekend

Vriendelijk personeel.

zeer goed en duidelijk

je kan de onderhoudsbeurt zelf invullen en eventueel uitbreiden. zeer uitgebreid of standaard . top.

Perfecte behandeling en uitvoering

Vriendelijke en open benadering.

Gewoon geweldig

Alles zoals afgesproken. Dus gewoon geweldig. Allemaal zeer vriendelijk. Gewoon zo doorgaan.

Goed geholpen, vriendelijk personeel

Vriendelijke mensen, goede service

Heel prettig zoals voorheen

Goede service, correcte behandeling.

Top bedrijf

Altijd vriendelijk en behandelen hun klanten als klant.

Autobedrijf met topservice!

Ik heb inmiddels 5 jaar ervaring met de medewerkers van dit bedrijf en heb gelet op de ondervonden service in de afgelopen jaren zowel gezins- en familieleden, maar ook buren geattendeerd op de voortreffelijke manier waarop je hier geholpen wordt. Verscheidene van hen zijn inmiddels ook klant en naar tevredenheid. De monteurs hier scheppen nog eer in hun werk en met de verkopers valt hier goed en eerlijk zaken te doen.

TOP

Bij Eickhof staat de klant op nummer 1, meerdere auto's gekocht en altijd een heel prettige samenwerking.

topservice

afspraken, ontvangst, afleveren van de auto na de servicebeurt is goed en geweldig. Zeer te spreken. Duidelijke uitleg.

Helder Duidelijke communicatie

Top Tevreden klant

Altijd SUPER service

Er wordt altijd meegedacht bij het maken van een afspraak. Ze staan echt voor klantenservice. Reparaties (die er eigenlijk nooit echt zijn) worden vakkundig en snel uitgevoerd. Dik tevreden bij Eickhof

Vakmensen!!!

Zeer fijn geholpen bij de aanschaf van onze CX5. Nemen alle tijd voor je, om je zo goed mogelijk te informeren, over alles wat betrekking heeft met de aanschaf van een andere auto. Super!!!!

uitstekend

zeer vriendelijk personeel, staan meteen voor je klaar.