Correcte en duidelijke informatie. Prima uitvoering van het autowerk.

Zie hierboven.

Netjes geholpen met de vraag die ik had

Goed geholpen

Zoals altijd prima geholpen en prima service. Alles in overleg uitgevoerd.

Voor deze dealer is tevredenheid bij de klant belangrijk.

Makkelijk in de omgang. Denken mee met de klant.

Voortreffelijk

Wij rijden voor onderhoud en aanschaf ruim 100 km. Dit doe je omdat de garage top is. Alles proberen op te lossen een dikke vette 10!!!

Mijn ervaring is positief, goed geholpen, aardig personeel.

Zoals altijd werd ik goed geholpen. Rustig uitleg over alles gekregen.

Voortreffelijk allemaal

Zorgvuldig en gedegen werk verricht. Vriendelijk personeel

Zeer prettige garage.

Nette omgeving. Personeel staat je correct te woord en fijn in de omgang..

overall goed

Altijd naar tevredenheid geholpen, alhoewel deze keer een storing van het bandenspanningssysteem niet is verholpen, daar moet ik dan nog een keer voor terug.

Super goed

Snelle surfen en fijne wachtruimte

Topservice!

Eerste beurt voor mijn CX30. Moest de afspraak verzetten, was geen enkel probleem. Op dag zelf auto op afgesproken tijd gebracht en dik half uur eerder klaar dan verwacht. Toen ook de factuur nog goedkoper uitviel dan geoffreerd ging ik met een blij gezicht weer uit Apeldoorn weg. Kortom erg prettige ervaring met de werkplaats een jaar na aanschaf van mijn eerste Mazda

Het kontakt met Jorick was heel plezierig en wij zijn blij met onze aankoop

Wij hebben het contact en de gesprekken met Jorick als heel prettig ervaren. Jorick was de rust zelve en weet veel. Hij kon de informatie duidelijk overbrengen zowel in het verkoopgesprek als bij de uitlevering. De schriftelijke informatie was conform afspraak. Wij zijn heel blij met de auto die altijd bij Subaru dealers in onderhoud is geweest. Wij hebben er veel vertrouwen in. De taart was een erg leuke verrassing! Met hartelijke groet, Gemma & Jan Overbeek

Mark Adriaanse heeft de auto aan mij verkocht. Deskundig advies, goede uitleg en vooral ook veel geduld.

Vriendelijk personeel.

Wij zijn heel vriendelijk geholpen. En Jorit heeft ons alles netjes wat de auto betreft uitgelegd. Wij zij tot nu toe heel tevreden over hoe alles gegaan is.

Heel fijn geholpen

Vriendelijke service

Je wordt vriendelijk en goed geholpen

Prima vakkundigheid en klantvriendelijkheid.

Zeer goede ervaring.

Vriendelijk en duidelijk geïnformeerd

Ik bracht mijn CX-5 voor de eerste onderhoudsbeurt, ik kon eenvoudig een afspraak maken. Bij aankomst wist men van mijn afspraak en is er vooraf verteld wat er ging gebeuren. De vervangende auto stond klaar! Ik werd keurig gebeld dat de auto klaar was. Bij het ophalen werd de factuur netjes toegelicht. De factuur verraste mij in positieve zin!

uitstekend

goed service en afspraken die gemaakt zijn nagekomen top

Geweldig!

We zijn heel prettig geholpen bij de aankoop!

Vriendelijke en deskundige afhandeling van servicebeurt!

Telefonische afspraak kon vlot gemaakt worden. Daags tevoren, middels sms, aan afspraak herinnerd (handig). Bij het ophalen van de auto duidelijke uitleg ontvangen van de verrichte werkzaamheden. Tevens wordt de gelegenheid geboden om nog enkele vragen te stellen waar op een deskundig antwoord op volgde. TOP.

Top garage!

Ook dit keer weer een grote beurt perfect uitgevoerd! Inclusief een complete software update. Wij zijn er blij mee! Alice & Ed

Gew

Prettige en betrouwbare no nonsense autodealer die 5 sterren meer dan waard is. Jorick heeft ons geholpen, maar de eigenaar en de andere collega's alsmede de monteurs zijn enthousiaste medewerkers van de fa Eickhof. Ze hebben ons een prachtige Mazda CX-5 tot in de puntjes afgeleverd!

Heel fijn geholpen

Prima garage

Prettig gesprek, prettig advies, prettig bedrijf, geen poeha

Voorgaand lijkt me genoeg............

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn