Onlangs heb ik mijn vierde nieuwe auto bij deze garage gekocht, en ik kan niet anders zeggen dan dat de service wederom uitmuntend was. ​Wat dit bedrijf echt onderscheidt, is het persoonlijke contact en de betrouwbaarheid. Of het nu gaat om onderhoud, een snelle vraag tussendoor of de aanschaf van een nieuwe wagen; ik word altijd vriendelijk en eerlijk geholpen. Je merkt aan alles dat ze hier nog echt passie hebben voor hun vak en hart voor hun klanten. ​Zoek je een garage waar je geen nummer bent maar een gewaardeerde klant? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op naar de volgende vele kilometers!

Weer verbazend goede service gekregen!!!

Ik ben al jaren klant bij dit bedrijf, vooral vanwege de deskundigheid, goede kwaliteit / prijs verhouding, klantvriendelijkheid en de aangenaam goede service. Toch slaagden ze er weer in om mij te verrassen, ja zelfs te verbazen waar het hun service betreft. Na de bekende winter- en zomerbandenwissel viel mij op dat mijn linker velg voor beschadigd was. Een beschadiging die er bij het inleveren van de velg, naar mijn mening, nog niet was. Reactie van de garage was: een nieuwe velg en geen kosten voor de bandenwissel... gewoon top!!

Heel fijn en persoonlijk contact, meedenkend en vlotte service!

Na een Subaru Outback gezien te hebben op een internetsite, met enige twijfel een proefrit geboekt. Dit omdat we op zoek waren naar een grotere auto, niet te oud maar ook niet te 'modern' omdat mijn partner gevoelig is voor allerlei elektromagnetische straling en dito velden, dus we wisten eigenlijk niet goed wat we zochten. En de auto was niet goedkoop! ;) Maar van te voren gaf 'AI' toch de Subaru als serieuze kandidaat vanwege de kwalitatieve afwerking en 'eigenwijze' Subaru aanpak (eyesight camera's etc.) Na telefonisch afspraak gemaakt te hebben, ter plekke professioneel en netjes geholpen door Jorick, leuk contact en meedenkend, waarna we een hele goede rit hebben gemaakt: tijdens het rijden metingen gedaan (met een Gaussmeter) en de stralingswaarden waren alleszins redelijk tot goed! Verder was de auto natuurlijk ook helemaal top en we zijn onverwacht meteen overstag gegaan tot koop. Het relatief kleinschalige karakter van Autohuis Eickhof en het nog persoonlijke contact vonden we ook een echte pré. Om deze reden ga ik ook het onderhoud ter plekke blijven doen (ondanks de afstand vanaf Utrecht). Na twee weken de auto opgehaald en inmiddels al paar honderd fijne km's gereden, nog steeds zeer tevreden. Al met al een opluchting om snel een nieuwe auto te vinden en erg blij met Eickhof!

Zoals ik ondertussen gewend ben is de service uitstekend !

Al drie jaar zet men zich in om de tekortkomingen bij mijn CX 60 die met kinderziektes door MAZDA werd afgeleverd zo goed mogelijk te herstellen.

Correct bedrijf

De verkoper van dienst was geen verkoper nee dit was een servicegerichte jongeman. Niet iemand die snel wilde scoren maar oprecht de tijd nam om mee te rijden tijdens de proefrit om aan mij de in- en outs van het voertuig te vertellen. Top-service en het goed nakomen van afspraken. Precies zoals je het wilt zien als Subaru rijder. Topbedrijf.

Keurige, attente behandeling.

De aflevering van de auto verliep vlot. Tekst en uitleg, alsmede kleine aanpassingen tot volle tevredenheid.

Super klantvriendelijk en betrouwbaar

Eickhof is een ontzettend fijne betrouwbare garage met klantvriendelijke medewerkers. Ik ben ontzettend blij met de aankoop van mijn nieuwe auto en kan Eickhof zeker aanbevelen!

Fantastische fijne garage

Hier wordt je als klant behandeld en niet als nummer. Ook nog eens een fantastische eigenaar.

Wordt goed geholpen

Word goed geholpen

prima geholpen

Daar ik al heel wat jaren bij autohuis Eickhof mijn auto's heb gekocht en in onderhoud heb, ben zeer tevreden met de wijze waarop ik geholpen wordt.

klantvriendelijk, cooperatief en betrouwbaar

Ik ben (wederom)zeer tevreden over mijn ervaring met deze garage. Vanaf het eerste moment werd ik uitstekend geïnformeerd over de nieuwe auto. Alle uitleg was duidelijk en volledig, waardoor ik met vertrouwen mijn keuze kon maken. Wat mij daarnaast erg aanspreekt, is de professionele uitstraling van het team. Ze nemen echt de tijd voor je en tonen veel geduld bij het beantwoorden van vragen, hoe klein of groot ook. Dat geeft een prettig en betrouwbaar gevoel. Kortom, een zeer positieve ervaring en zeker een aanrader!

Positief

Medewerkers zijn vriendelijk, correct, deskundig!

Fantastisch

Geweldige Auto.

Altijd top

Altijd vriendelijke en persoonlijke ontvangst. En de werkzaamheden verricht volgens afspraak. Ik vind het leuk om naar de garage te gaan. Tijdens het wachten ff auto’s kijken.

Geweldig geholpen

Met mijn auto die niet starter geholpen. Auto beurt afspraak vervroegd en vervangende passende auto geleend.

prima aanbod voor de Mazda als inruilauto en een paar mooie extra's om ons over de streep te trekken

We waren niet op zoek naar een nieuwe auto omdat we nog zeer tevreden waren over onze Mazda en de service van Eickhof in Apeldoorn. Toen ik in gesprek kwam met de verkoper, Franck, kwamen we toch op de voordelen van elektrisch rijden. In het gesprek kwamen mijn wensen voor een elektrische auto aan bod en waar de auto minimaal aan moest voldoen qua rijafstand. Franck kwam direct met deze inruilauto op de proppen. Een grote, veilige auto met een rij bereik die voldoet aan onze wensen. Ook een auto met weinig kilometers. Zijn aanbod konden we niet weerstaan en zeker nu de benzineprijzen zo enorm zijn gestegen hebben we een goede keuze gemaakt. Ons wantrouwen lag in het feit dat de auto relatief onbekend is. Maar het gegeven dat de auto een onderdeel van Toyota is en research op internet trok ons over de streep.

Super fijn geholpen

Mark heeft ons heel fijn geholpen bij de aanschaf van een zeer nette CX-5 met behoorlijk wat kilometers op de teller, de auto zag er bij ophalen als nieuw uit!

Goede service al jaren lang

Ik ben al jaren tevreden klant

De monteurs van garage Eickhof leveren echt altijd perfect werk!

De monteurs van garage Eickhof leveren echt altijd perfect werk!!!

Prima service en zeer acceptabele kosten.

Prima service en kwaliteit.

Je wordt vriendelijk geholpen en niet opdringerig. Er wordt alle tijd voor je genomen en ook als je de auto komt ophalen een uitgebreide toelichting op de auto hetgeen super fijn is. Ook het geduld met de uitleg is fijn. We zijn heel erg tevreden over de verkoper en ook de zaak oogt keurig en opgeruimd en professioneel. Kortom we zullen deze zeker aanbevelen

Was een kleine beurt voor mijn auto, waar ik op kon wachten. Gewoon prima

fijne garage , super service!

Vriendelijke professionele medewerkers.

Wij zijn zeer tevreden

Keurig geholpen En netjes op tijd

prima hulp bij de aankoop van de auto

zoals ik gewend ben bij garage Eickhof is er altijd prima hulp bij de aankoop en de aflevering van de auto,evenals bij het onderhoud.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn