Mijn ervaring is super goed. Er werd naar me geluisterd en meegedacht wat super fijn was.

Altijd uitstekende service

Ik ben zeer tevreden over de service van Autohuis Eickhof in Apeldoorn. Van te voren wordt duidelijk gemaakt of je kunt wachten of dat het verstandiger is de auto achter te laten. In het eerste geval stop ik mijn laptop in het stopcontact en ga ik aan het werk. In het tweede geval reserveer ik van te voren een fiets of leenauto. Als er in de werkplaats rariteiten worden ontdekt, wordt je netjes gebeld voor overleg. Kortom; ik ben al jaren een super tevreden klant.

Zoals gebruikelijk weer prima service !

Niets aan toe te voegen

Een hele prettige service en complete en duidelijke overdracht.

Erg persoonlijk en prima volgens de gemaakte afspraken.

Ben naar alle tevredenheid goed geholpen en te woord gestaan. Vriendelijk personeel.

Goede service zoals gebruikelijk!

Sinds 2008 zijn wij klant. Dit keer voor een bandenwissel. Medewerker Frank kwam naar mij toe tijdens het wachten en liet droogtescheuren in de band zien en vroeg of het vervangen mocht worden. Altijd goede uitleg waarom iets vervangen moet worden. Heel fijn is dat. Ze zijn niet de voordeligste maar wel eerlijk en oprecht. Op lange termijn kan dat misschien wel voordeliger zijn dan een goedkope garage.

Behulpzaam, sociaal en aangenaam autobedrijf.

Er werd naar mij geluisterd voordat te gaan werken aan mijn auto. Zoals van te voren werd afgedprokrn en vervolgens afgewerkt.

Zoals gewoonlijk, perfect.

Auto gebracht voor een jaarbeurs en apk. Omdat deze auto altijd in onderhoud is bij Eickhof, ben ik niet ‘bang’ voor de apk. Ook deze keer wederom geen problemen. Super garage!!

Persoonlijke aandacht en ruim de tijd voor tekst en uitleg

De medewerkers van Eickhof namen ruim de tijd voor advies en uitleg. Om de tijd naar aflevering te overbruggen werd een prima auto beschikbaar gesteld. Als ik lang nadenk kan ik maar één minpuntje ontdekken; de benzinetank bij aflevering zat maar3/4 vol. Heb dit overigens niet gemeld in de Mazda-enquete, die ik ook al heb ingevuld.

Snelle service

Goed, snel en vakbekwaam geholpen

Uitstekende service

Uitstekende service

Meer dan tevreden.

Juiste benadering en vragen. Kennen de klant op en top en hebben belangstelling in de klant. Niets is teveel, staan voor meer dan 100 % klaar voor de klant. Auto staat weer netjes klaar op de afgesproken tijd.

Grwoon goede service met tussentijdse updates als je wacht tot de reparatie klaar is. Helemaal prima als ik t vergelijk met de vorige Subarudealer

Van de afspraak tot het ophalen is de service uitstekend

Van afspraak tot het ophalen is de service uitstekend.

Goede ervaring

Ben zeer tevreden over autohuis Eickhof Apeldoorn.

Goed geholpen

Zeer duidelijk, afspraak is afspraak. Werd optijd gebeld dat auto weer gereed was

uitstekende service

Ik kan er altijd op vertrouwen en weet dat ze hun afspraken nakomen

Goede, vlotte afhandeling

Bij binnenkomst vriendelijke begroeting, vlotte afhandeling, goede voorzieningen zoals een krant, wifi en koffie. Nette showroom. Wat beter kan is de bandenipslag, liever in een afgeskoten ruinte dan in een hoek in de wetkplaats. Vekgen zijn nl vuil na montage

Fantastische service

Zoals altijd weer fantastisch geregeld

altijd prima service

elke keer vriendelijke ontvangst en prima service

Ervaren monteurs

Het hele bedrijf is klant vriendelijk of je nu receptioniste bent of monteur of verkoper maar zelfs de directeuren zijn alle maal toppers je gaat er altijd met een goed humeur weer de deur uit want ze helpen je gewoon en snel wij zijn blij ga zo door

Zeer klantvriendelijk vakkundig.

Klantvriendelijk en gemoedelijke sfeer. Even wachten is ook geen straf. Gratis koffie, thee of chocolademelk. Daarnaast voldoende tijdschriften en kranten om te lezen. Zelfs leesbrillen zijn aanwezig. Of.... loop eens even door de showroom.

Aflevering is perfect verlopen, de betaling was niet zo als afgesproken, hebben dit samen opgelost

Ik merk weer dat er een hoop nieuwe elementen op deze auto zitten, deze kunnen ze mij niet allemaal uitleggen. Maar ik denk dat het verstandig is dat er een mogelijkheid komt om je Subaru ervaringen te delen met andere collega Subaru rijders.

Ben wel tevreden maar niet helemaal

Er was afgesproken met de APK dat de storing ook beet gepakt zou worden, helaas is enkel de auto gereset net zoals vorige keer. Ook na het weg rijden en bellen is er 1,5 dagen niet terug gebeld.