Heel fijn en persoonlijk contact, meedenkend en vlotte service!
Na een Subaru Outback gezien te hebben op een internetsite, met enige twijfel een proefrit geboekt. Dit omdat we op zoek waren naar een grotere auto, niet te oud maar ook niet te 'modern' omdat mijn partner gevoelig is voor allerlei elektromagnetische straling en dito velden, dus we wisten eigenlijk niet goed wat we zochten. En de auto was niet goedkoop! ;) Maar van te voren gaf 'AI' toch de Subaru als serieuze kandidaat vanwege de kwalitatieve afwerking en 'eigenwijze' Subaru aanpak (eyesight camera's etc.) Na telefonisch afspraak gemaakt te hebben, ter plekke professioneel en netjes geholpen door Jorick, leuk contact en meedenkend, waarna we een hele goede rit hebben gemaakt: tijdens het rijden metingen gedaan (met een Gaussmeter) en de stralingswaarden waren alleszins redelijk tot goed! Verder was de auto natuurlijk ook helemaal top en we zijn onverwacht meteen overstag gegaan tot koop. Het relatief kleinschalige karakter van Autohuis Eickhof en het nog persoonlijke contact vonden we ook een echte pré. Om deze reden ga ik ook het onderhoud ter plekke blijven doen (ondanks de afstand vanaf Utrecht). Na twee weken de auto opgehaald en inmiddels al paar honderd fijne km's gereden, nog steeds zeer tevreden. Al met al een opluchting om snel een nieuwe auto te vinden en erg blij met Eickhof!