Prettig geholpen met kennis van zaken

Duidelijke uitleg gekregen. Als service extra werkzaamheden verricht waar niets voor gerekend werd.

altijd een prima service

prettige ontvangst, vriendelijk personeel aan de balie

Service zoals verwacht!

Altijd plezierige sfeer en goed geholpen

Plezierig contact met medewerkers. De service is uitstekend en bij het afrekenen is er nooit een verrassing

Goede deal en prima service

Waren op zoek naar een CX60 na 2 modellen CX5 die we de afgelopen ruim 10 jaar met veel plezier en zonder zorgen hebben gereden. Bij Eickhof een zgan gevonden en zijn snel tot een goede deal gekomen. Rijden er inmiddels zeer tevreden mee rond. Een mooie grote dealer met veel aanbod met hulpvaardige en prettige verkoper.

Gewoon super

Persoonlijke benadering. Goede service. Duidelijke uitleg waarom bepaalde acties nodig zijn. Worden uitgevoerd na overleg.

Een top bedrijf

Wij zijn al geruimetijd klant en kunnen ons ook niet voorstellen ergens anders te kijken of het beter is want wij zijn zeer tevreden. In mijn geval is de auto mijn benen en daar word zeker door garage Eickhof rekening mee gehouden blijer kun je toch niet zijn. Mannen bedankt.

Prettig geholpen en niet op kosten gejaagd

De automonteur gaf aan dat er een paar onderdelen vervangen moesten worden maar dat kon ook bij de volgende beurt. En dan banden was het advies dat even voor de winter te laten controleren. Dat is erg prettig want nu kan ik erop rekenen dat de volgende beurt iets duurder wordt. Prettig dat men zo meedenkt.

Zeker een aanrader om je auto te kopen. Goede serves en aardig personeel.

Zeer tevreden met de auto naar huis.

Van te voren duidelijk aangegeven wat groot onderhoud zou gaan kosten. Op de dag zelf al vroeg telefoon over meerwerk met prijzen. En kreeg, als nieuwe klant, bij ophalen van de auto, ook nog de mogelijkheid om de rekening thuis over te maken. Klantvriendelijkheid ten top. Zeer tevreden weer met de auto naar huis. Kreeg de indruk dat je bij deze Mazda dealer serieuzer word behandeld dan bij de Europesche (grote merk) dealer.

Fantastisch

Geweldig hulpvaardig personeel, die meedenkt en bereid is om mij na vijf uur ‘s middags nog van een kapotte accu te voorzien. Altijd vriendelijk !

Goede service en klantvriendelijk

Goede service en klantvriendelijk

Vlot en vriendelijk het probleem opgelost.

Ik vind het een genot dat Autohuis Eickhof een gezellig, klein, garagebedrijf is en hopenlijk blijft.

Het Eickhof gevoel!

Na een paar jaar weer terug bij Eickhof, uitstekende garage! Zeer deskundige medewerkers, Mark heeft de perfecte auto voor me gevonden. Ook van de aflevering wordt een feestje gemaakt. Ik blijf graag nog een hele lange tijd klant hier!

klantgericht bedrijf

Denken met je mee, en zoeken een passende auto voor je. vriendelijk en deskundig personeel. ( en heerlijke koffie)

Zeer klantvriendelijk en service gericht

Zoals altijd vriendelijk ontvangen , kan je verhaal kwijt en krijg na de service beurt prima uitleg wat er is gedaam

Snel en vakkundig geholpen

Fijne garage

Uitstekende service

Uitstekende service en vriendelijk personeel. Gewoonweg Top!

super bedrijf.

Mijn vierde auto gekocht bij Eickhof. Ben bijzonder tevreden over de manier van ons te woord te staan en de manier van zaken doen. Bij niet gewenste dingen zijn er altijd goede oplossingen. Fijn contact bij deze mensen en speciaal de verkoper Frank Sjabbes . Echt een aanrader hier een auto te kopen. Jan Martens Aalden.

Netjes geholpen verkoper nam alle tijd voor ons goede service en als er wat niet Duidellijk dan direct terug komen

Goede en snelle service

Prima op de hoogte gehouden van de werkzaamheden.

Duidelijke afspraken,prima uitgevoerde reparaties.

Zeer goede service,nooit vervelende verrassingen!

Effectief en professioneel!

Vriendelijk personeel en ter zake kundig

Persoonlijke contact, aandacht voor de vragen. Leenauto die echt klaarstaat. Uitleg over het onderhoud en hulp bij laatste vragen. Bijzonder plezierig allemaal.

Zeer snel en goed geholpen aan een mooie en bijzondere auto

Fijn ontvangst, meedenkend aan welke auto bij mij past. Lekker proef gereden in meerdere formaten auto's en uiteindelijk weggegaan met een goed gevoel en aanschaf van een sportieve, zo goed als nieuwe Mazda 2 uit 2024. Koffie mocht wel wat sterker qua smaak, maar verder zeker niks te klagen.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn