Aardig en deskundig personeel

Ben gewoon heel tevreden over dit bedrijf

Wij worden altijd zeer correct, vriendelijk, netjes en goed geholpen.

Zie vorig antwoord.

Zoals wij al jaren gewend zijn, superfijne behandeling.

Altijd erg vriendelijke en deskundige behandeling en advisering.

Zeer tevreden met de doorgevoerde verbeteringen Mazda cx60.

Verbeterde vering achter en rustiger rijgedrag maken voor ons de cx60 tot de beste aankoop tot nu toe .

Vriendelijke te woord gestaan

Bij het aanschaffen van een Mazda zijn wij vriendelijk en netjes geholpen door Mark. Zijn heel erg benieuwd hoe de Mazda ons gaat bevallen.

Verkoper was gezellig en beleefd

was een prettige ervaring ,dacht mee als er een probleem was en heeft het opgelost

Uitstekende en vriendelijke service, onderscheidend in de branche

Zeer vriendelijk geholpen bij het ophalen van mijn nieuwe auto. Ook in de stap naar aanschaf altijd vriendelijk geholpen, er is altijd ruim de tijd voor mij genomen.

Is prima

Mijn ervaring is al jaren heel goed.

Goede service en communicatie

Ik ben nog nooit teleurgesteld na een reparatie of beurt bij Eijckhof weggegaan.

Een eerlijke goede garage bedrijf

Prima geholpen.

Prima geholpen.

zeer client vriendelijk

vriendelijk ontvangen. en duidelijk uitleg over de auto.

Voor mij altijd een vertrouwd adres voor mijn auto onderhoud

Duidelijke en goede service waarvoor dank!

Prima onderhoud uitgevoerd.

Gewoon prima gedaan en gelijk langs de mooie auto's in de showroom gelopen.

Vakmensen op hoog niveau in de autobranche

Na jaren dromen over een Subaru heb ik bij Autohuis Eickhof een Subaru gevonden die aan mijn wensen voldeed. Bij mijn eerste ( onaangekondigde) bezoek heb ik de auto bekeken.Mijn eerste contact was op dat moment met Mark ( verkoper) en dat heb ik als zeer prettig en ontspannen ervaren. We hebben samen de auto bekeken en hij heeft mij verteld over de conditie van de auto. Hij gaf me direct een prijsindicatie over de auto die ik in zou ruilen. Prettig om gelijk te weten met welk bedrag je ongeveer rekening moet houden. Bij mijn tweede bezoek stond de Subaru keurig klaar om mee proef te rijden. Hierbij heeft Marcel (eigenaar)nog wat tips gegeven. Hij begreep mijn enthousiasme voor deze auto en ik voelde mij begrepen. Bij het sluiten van de koop heeft Mark er alles aan gedaan om de auto compleet af te leveren. Ik had wat wensen mbt banden en styling . Alles was bespreekbaar, en dat voelde (meer) dan goed…. En niet onbelangrijk; de monteurs hebben meer vervangen bij aflevering dan dat we afgesproken hadden ( extra nieuwe ruitenwissers , remblokken, remschijven).Uit service, zodat ik met mijn gezin veilig op weg kan. Het contact tussen mij en Mark met betrekking tot de aankoop van deze auto en daarna was/is uitstekend. Ik werd altijd snel en netjes te woord gestaan als ik een vraag had. Inmiddels rij ik twee weken in de Subaru en ik vind het fantastisch. Alles wat Mark en Marcel zeiden over deze auto klopt. Ze weten waarover ze praten en dat geeft vertrouwen. De auto houdt ik zeker in onderhoud bij Eickhof. Dit is echt een garagebedrijf waarbij service en een open en prettige communicatie op 1 staat! Mijn speciale dank gaat uit naar de monteur die de auto klaar gemaakt heeft. De trekhaak wilde ik er graag af hebben en die lag gedemonteerd in de achterbak. Netjes op doekjes zodat de bekleding niet vies zou worden en de bouten gezamenlijk in een Subaru tasje. Deze monteur snapt het. Vakman. Team Eickhof bedankt, jullie zijn goed bezig!

Wederom: top!!

Duidelijke afspraken, prima afstemming over reparatie en kosten en altijd super service. Een degelijk en vertrouwd bedrijf waar je je auto zonder meer aan kunt toevertrouwen. De extra kilometers die ik hiervoor moet maken heb ik er graag voor over. In navolging van een goede wijn-slogan: een echte "omrijd-garage" .

Integere en klantgerichte autodealer, erg fijne ervaring!

De eerlijkheid waarmee de verkoper Frank mij benaderde bij de aanschaf van een hele nette occasion Mazda over hoe hij wilde omgaan met andere mensen die ook geïnteresseerd waren in de auto vond ik voor hem en de zaak spreken. Ik ben op een vrije manier geïnformeerd over verzekeringsmogelijkheden, maar voelde me vrij om te kiezen wat ik wilde. Nadat ik de auto had aangeschaft ontdekte ik nog twee kleine mankementen die aan ieders aandacht ontglipt waren. Dit werd meteen netjes in orde gemaakt door de werkplaats. Een goede service! Al met al ben ik erg tevreden over hoe de koop en dienstverlening is bij deze dealer. Ze zijn goed te bereiken en denken mee met mogelijkheden, heel fijn!

geweldig

Ook deze keer weer positief. Perfect geholpen door de verkoper Mark. Auto netjes afgeleverd. Prima garage.

Gewoon erg goed

Goed contact prima aflevering

Geweldig service

Fijne ontvangst, meedenkend, komt afspraken na.

Rustige en relaxte behandeling.

Een behandeling zoals een behandeling dient te zijn.

Geweldige service

Gelijk geholpen door zeer ervaren monteurs Graag tot de volgende keer Mvg Peter marbus

Heel goed

Alles op tijd zoals afgesproken zeer attent wat betreft reparatie. Prima ben zeer tevreden over de afhandeling.

Betrouwbaar!

Mijn ervaringen zijn ook dit keer weer positief. Goede service, duidelijke uitleg wat er gebeurd is. Alvast aankondigen wat volgend jaar moet gebeuren. Leenfiets is goed.

Uitstekende garage met goede service

Je wordt er altijd netjes geholpen en te woord gestaan.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn