Geweldig!

Autohuis Eickhof is een geweldig dealer en dito ambassadeur voor Mazda. Altijd vriendelijk, gastvrij en deskundig. Nemen de tijd voor je! Mazda CX-80 overtreft, tot op heden, mijn verwachtingen. Heerlijke auto!

Vakwerk

Goed geïnformeerd voor, tijdens en na afloop van de werkzaamheden.

alles is prima en goed voor elkaar

alles is prima en goed voor elkaar

Uitstekend geholpen.

Fijne uitleg gehad door Frank. Hij heeft de tijd genomen, alle vragen beantwoord en een aardig bedankje meegegeven.

Altijd vriendelijk personeel met veel kennis van zaken

Geweldig en gezellig.

Het blijft de beste Dealer in ons kikkerland. En ik kan dit weten.

Prima bedrijf.

Prima bedrijf, tot de volgende.

Servicegericht en persoonlijk.

Altijd hulpvaardig en hier ben je geen nummer.

Prima garage

Alles word goed behandeld, vriendelijke mensen. Wordt door de balie altijd vriendelijk te woord gestaan.

prima geholpen

Helaas heeft de ingreep geen goed verloopt gehad. 23.12.24 weer het zelfde probleem

Nette oplossing

Mijn Mazda had ik nog geen anderhalf jaar toen het achter differentieel kapot ging. Aangezien de auto tweede hands is viel dit buiten de garantie periode. Voor inkoopprijs hebben ze bij Mazda een nieuwe besteld. Uiteraard een dure reparatie, maar door dit meedenken wel een hele nette oplossing!

zeer betrouwbaar bedrijf

Ik ben al vele jaren klant bij Autohuis Eickhof. Ik woon tegenwoordig vlak bij Nijmegen maar toch ben ik altijd klant gebleven en dat doe ik natuurlijk niet voor niets. Door het consequente goede onderhoud door de monteurs van Autohuis Eickhof heb ik bijna nooit problemen met mijn auto. Als die er al waren, werden deze problemen altijd goed opgelost. Dit is de reden waarom ik de afstand Nijmegen Apeldoorn voor lief neem.

Heel erg prettig.

Hier mijn Honda crv gekocht. Kwam hem tegen op autoscout. Even gebeld of hij er nog stond. En ze hadden hem netjes klaar gezet. Heerlijk ongedwongen sfeer. En ontzettend vriendelijk ontvangen. Showroom ziet er top uit. En de auto was precies zoals omschreven. Kreeg ook meteen een eerlijke prijs voor mijn eigen auto. Niet eerst beginnen met een veel te laag bod. Maar gewoon zoals het hoort te zijn. We waren het ook echt heel snel eens. Bij aflevering ook nog een heerlijke taart gehad met een foto van die nieuwe auto. Echt een fijne garage met hele vriendelijke mensen. En een top service. Echt een aanrader

Heel fijn geholpen.

Tijdens bezoek met Marcel gesproken over andere Outback, zijn rustige uitleg en voorstel betreffende e aankoop waren heel prettg.

Weer prima jaarlijkse beurt

Tijdig gebeld ivm vervangen banden, auto daarom weer tijdig op kunnen halen en veilig naar Duitsland kunnen rijden..

Afspraken nagekomen. Korrekt geïnformeerd over meerkosten

Geweldige service

Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

Geweldig.

We zijn al meer dan 40 jaar Daihatsu rijders .Dat bevalt goed. Altijd vriendelijk personeel word snel geholpen,en vaak kan je er op wachten voor een koplamp vervangen. Koffie en thee is gratis en een gezellige showroom Fijne Feestdagen.

Een uiterst prettige belevenis

Na de bandenwissel zagen we de auto als occasion in de showroom staan. De specificaties bevielen ons wel en na een proefrit waren we geïnteresseerd. Over het financiële gedeelte werden we het ook snel eens. Na ruim een week werden wij de trotse eigenaar van deze Subaru Forester E-boxer. Alle formaliteiten rond kentekenregistratie, verzekering en wegenbelasting zijn ons daarbij uit handen genomen. Een fijne ervaring.

Prima dealer

De uitgevoerde reparatie is deskundig gerepareerd

Na tel.afspraak; goed en correct ontvangen

Het enige nadeel is; dat je wel snel een afspraak kan maken...alleen ligt die dan zeker 4 wkn later. Maar wordt altijd goe en als er iets spec. vervangen moet worden, dan word je altijd van te voren geïnformeerd of persoonlijk geïnformeerd, als je op de reparatie wacht. Koffie kan je "gewoon" pakken, als je op de reparatie aldaar wacht.

Geen opmerking over afleren van deze mooie Masda2 hybride

Kan niet beter

Voor mij geen betere garage dan Autohuis Eickhof. Dit vind ik al jaren en gelukkig word dit, bij elk bezoek, weer bevestigd!

Gewoon goed

Men komt gemaakte afspraken na.

Vriendelijk, betrouwbaar en hoge kwaliteit

Vriendelijk, betrouwbaar en hoge kwaliteit!

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn