Laden reviews...
469 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De recensies geven aan dat het personeel vriendelijk is en dat er duidelijke uitleg wordt gegeven. De service wordt als betrouwbaar en professioneel ervaren, met aandacht voor de klant. Men is tevreden over zowel aankoop als onderhoud en de persoonlijke benadering.
Mijn auto kreeg onverwacht hoge onderhoudskosten. Ik ben al jaren klant en samen gekeken naar de beste oplossing in mijn situatie.
2 August 2026
I.M.
DEVENTER
Na miscommunicatie over uit te voeren reparaties en contact daarover, uitstekend en naar volle tevredenheid opgelost. Dus aanbevolen.
31 July 2026
E.
EPE
Vriendelijk personeel en tijdens het wachten op mijn APK heerlijk gezeten en koffie gedronken.
C.K.
APELDOORN
heb al jarenlang een goede ervaring met autohuis Eickhoff
C.C.J.
APELDOORN
Na de afspraak kon ik wachten op de onderhoudsbeurt. Heerlijke koffie en de krant is aanwezig. Kortom prima.
J.
UGCHELEN
Onderhoud naar wens uitgevoerd. Leenauto stond klaar en alles ging heel snel. Beetje verwend misschien, maar bij mijn vorige dealer (Volkswagen/Skoda) werd de auto na elke beurt even gewassen. Altijd een leuk extraatje :) Maar dit is uiteraard geen kritiek!
Bart
Eerbeek
Ik ben zeer tevreden over de garage en medewerkers. Komen afspraken na. Alles keurig op tijd. En lekkere koffie.
28 July 2026
M.A.
APELDOORN
Positieve ervaring, afspraak snel gemaakt. Ik kon wachten op de auto en goede en duidelijke service.
28 July 2026
M.
SOEST
Klantvriendelijk en uitstekende service
27 July 2026
J.
HEERENVEEN
Voorruit vervangen wegens barst. Vervangende auto was beschikbaar.
27 July 2026
R.A.C.
HUIZEN
Uitstekende service want de Forester met 320.000 Km moet altijd de juiste zorg krijgen om te kunnen overleven in het hedendaagse verkeer.
23 July 2026
H.H.
APELDOORN
No-nonsense, transparantie, meedenkend vermogen, service en goede nazorg? Het bestaat nog! Mijn complimenten heren..
22 July 2026
Bas
HARDERWIJK
Goed geholpen ook op zaterdag
J.W.
APELDOORN
Heel prettig geholpen, fijn om een wachtafspraak te kunnen maken. Duidelijke uitleg, heel vriendelijk personeel.
Shylon
APELDOORN
Zoals altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.
Jos
geen problemen
16 July 2026
A.C.
UGCHELEN
Zoals hierboven omschreven gaat het gehele proces op een prettige en persoonlijke basis met aandacht voor de klant. Wij (mijn vrouw en ik) zijn vooral ook blij met de duidelijke en rustige aandacht aan de balie.
16 July 2026
R.
DIEPENVEEN
Altijd een "luisterend"oor in geval van moeilijke vragen. Personeel is klantgericht. Wij ( mijn vrouw en ik) zijn altijd met egards ontvangen. Fa Eickhof is zonder meer aan te bevelen. Groet van J.H.van der Graft uit Olst
Jan
OLST
Ik heb een opmerking blijf aub van de stoel instellingen af
C.A.
HAAKSBERGEN
Net al drie jaar geleden werden we op een goede manier geholpen met de aankoop van onze auto.
G.J.
APELDOORN
snel, betrouwbaar en netjes.
14 July 2026
P.I.M.
DEVENTER
Birgit
EPE
Jaarlijks beurt met checkup, snel en efficiënt afgerond
R.M.
SOEST
Goede wachtruimte en koffie en krant.
E.
OLST