Heel goed

Heb fijne lessen gehad goed duidelijk gezellig ook

• Welke instructeur/docent heb je gehad? Corina

Heel tevreden met Heddeke als instructrice!

Ik ben heel erg blij met alles wat ik heb mogen leren van Heddeke, ik ben haar heel erg dankbaar!!!

• Welke instructeur/docent heb je gehad? Heddeke

Zeer goede rijschool (zeker een aanrader)

Super fijne en leerzame lessen gehad en daardoor alles in een keer weten te behalen.

• Welke instructeur/docent heb je gehad? Helge

Een onbekend begin met weinig kennis tot weten wat te doen in de auto met alle info mogelijk

Op het begin toen ik de auto in ging vond ik het een hele nieuwe ervaring met alleen het gebruik maken van sturen en knipperlicht. Tot al snel de auto zelf besturen en leren. Het leren gaat redelijk snel en het is leuk als je het uiteindelijk zelf standing kan. Wat fijn is is dat de rij instructeur er rekening mee houd per leerling hoe snel je verder kan of niet. Ik vond met soms een lastiger punt. Met de lessen altijd leuk om in de auto te stappen! In mijn ervaring geef nooit op!! rij minstens elke week 1x onthoud wat je moet doen in de auto waar door je al snel naar je exame kan werken.

• Welke instructeur/docent heb je gehad? Carl [rij instructeur]

Goed contact gehad en een Wil is een fijne instructeur. Aanrader!

• Welke opleiding heb je gedaan Auto met aanhangwagen
  • Welke instructeur/docent heb je gehad? Wil

Heel veel geleerd!

In het begin erg onzeker en bang in de auto, maar daar in ben ik zeker gegroeid

Leuke en enthousiaste rijschool

Leuke rijinstructeur legt alles goed uit en gezellig

• Welke instructeur/docent heb je gehad? Joel

Super fijne rij instructeur, met veel plezier iedere les de auto gezeten. En een super fijne rijschool.

• Welke instructeur/docent heb je gehad? Carl

Prettig

Fijne lessen, veel geleerd en rij instructeur had een fijne manier van lesgeven met handige tips.

• Welke instructeur/docent heb je gehad? Joël van der Mooren

Fijne les gehad

Ik vond het erg fijn om bij helge te lessen. Goede uitleg en het was erg gezellig

• Welke instructeur/docent heb je gehad? Helge

Fijne en gezellige lessen met Corina:)

Top instructeur, fijne communicatie

Voelde mij fijn in de auto en kom alles delen met haar.

Goede rijlessen

Allemaal verschillende routes

Veel geleerd

Veel geleerd van Mark en Maarten, door weer en wind leren motorrijden en vandaag in 1x geslaagd!

• Welke instructeur/docent heb je gehad? Mark en Maarten

Positief

Fijne instructeurs, rustige uitleg. Flexibel lessen plannen en fijne motoren om op te lessen.

• Welke instructeur/docent heb je gehad? Meerdere

Erg gezellig en leuk

Ik heb erg leuke rijlessen gehad met dank aan Corina.

• Welke instructeur/docent heb je gehad? Corina

Goed duidelijk geholpen met alles

Mijn ervaring met Anita als rijinstictriese is erg goed heel blij met alles wat ik nu geleerd heb en met het eind resultaat.

• Welke instructeur/docent heb je gehad? Anita

Super professionele en fijne instructeur!

Ik heb bij mijn rijinstructeur Anita heel veel geleerd en werd daarbij perfect voorbereid op het autorijden in het echte leven. Daarnaast geeft Anita veel extra aandacht aan haar leerlingen waardoor je je snel op je gemak voelt. Anita was streng waar dat nodig was en gaf de lessen veel variatie zodat ik met alle situaties bekend werd. Al met al geweldig!

Samenwerken voor zelfstandigheid

Mijn rijinstructeur maakte regelmatig tekeningetjes op papier, om verkeerssituaties uit te leggen. Ik ben een visuele leerling, dus dit vond ik erg fijn. Ik raad het andere leerlingen aan om vooral te zeggen waar je behoefte aan hebt; waar wil jij deze les op focussen en waar wil je aan werken? Bedenk dat voor jezelf voorafgaand op de les en stel dit direct voor aan je instructeur wanneer je in de auto stapt. Ikzelf heb hier in mijn optiek wat te lang mee gewacht, tot de laatste paar weken. Ik begon toen met aangeven in welke omgeving ik wilde rijden, welke opdrachten ik wilde oefenen of in hoeverre ik begeleiding bij de les zou willen. De ene keer wilde ik meer tips, en de andere keer meer zelfstandigheid. Mijn instructeur reageerde hier altijd positief op, en paste zijn les aan op mijn wensen. Sindsdien werd ik snel veel meer zelfverzekerd achter het stuur! Tijdens mijn rijopleiding moest ik soms over teleurstellingen komen. Ik was hierover openhartig met mijn instructeur, ook als het even minder goed ging. Hij nam dan altijd een moment om hierover te praten, zodat ik weer met nieuwe moed verder kon. Maar natuurlijk waren de gesprekken met mijn instructeur ook vaak gewoon heel gezellig in de auto, dit maakte het leren veel relaxter.

• Welke instructeur/docent heb je gehad? Cees Verhoeven

Lachen en huilen, gieren en brullen

Ja top rijinstructrice

• Welke instructeur/docent heb je gehad? Riky

Goed. Gezellige maar vooral leerzame lessen

Goede lessen en stuk rexelder als bij mijn vorige rijschool.

Goede rijschool

Hier mijn aanhangwagen rijbewijs gehaald. Een pakket incl. Examen en in een keer geslaagd dankzij de fijne instructeur die op een fijne manier lesgeeft. Ook mijn auto en moterrijbewijs hier in een keer gehaald. Dank je wel Frits van Zelst

• Welke opleiding heb je gedaan Auto met aanhangwagen
  • Welke instructeur/docent heb je gehad? Wil

Goede deskundige begeleiding

Maarten en Mark, beide erg verschillend maar goede kritische begeleiding. Ze leiden je echt stap voor stap naar je papiertje toe. Soms met een lach en een grap en als het nodig is met duidelijke kritische feedback. En dat was bij mij zo nu en dan echt wel nodig. Op m'n 55ste in één keer door alle 3 de examens geleid. Echt top! Dank je.

• Welke opleiding heb je gedaan Motor
  • Welke instructeur/docent heb je gehad? Mark, Maarten en 1x Michael.

Duidelijke lessen

Fijne lessen en goede uitleg

• Welke instructeur/docent heb je gehad? Ricky

Naar mijn mening de fijnste en beste rijschool voor motorrijlessen!

Fijne mensen van de instructeurs tot de mensen achter de telefoon, ze hebben ook passie voor het motorrijden zelf en dat merk je ook met het lessen hoe eerlijk ze zijn en hoe goed ze je op weg sturen! Al ligt het aan mij zou ik mooi hiero je lesjes pakken dan weet je dat het zowieso goed komt!

• Welke instructeur/docent heb je gehad? Maarten, mark, micheal

Tilburgseweg 5