Gewoon TOP kan het niet anders zeggen!
simulatorles/theorieles en autorijles.
Goede ervaring met deskundige instructeurs, makkelijke manier van omgang. In 1 keer geslaagd dus dat kan alleen maar positief zijn.
Was altijd zeer tevreden tot dit jaar , zie verbeter punten
Professioneel maar zeker ook persoonlijk.
Professioneel bedrijf met vakbekwame mensen.
Prima!
uitstekend, meedenkend naar oplossingen. altijd dezelfde rij-instructeur.
Zeer goed. Alles is volgens afspraak verlopen. In structuur waar ik mee gelest heb geeft les op manier waar ik niet zo van gecharmeerd ben.
Zeer vriendelijke medewerkers. Die op de juiste manier hun kennis over brengen
Autorijbewijs gehaald bij blom
Arie Verstijnen — 1 sterVerkeerschool Blom in Tilburg maakt er een puinhoop van. Bieden een theorie cursus aan en als een kandidaat dan de eerste keer zakt, dan is het voor hun klaar, en volgt er geen enkele begeleiding meer. Je wordt aan je lot overgelaten. Weg 180 euro. Nu STOPT Blom Tilburg met hun activiteiten en hebben ze helemaal een steek laten vallen. Afgelopen weken heeft hun instructeur al 6 lessen afgebeld. Ze hebben ook geen lef om met de ouders te bellen, maar bespreken alles met een meisje van 16 jaar. Kortom een zeer slechte rijschool en gelukkig kunnen we op zoek naar een andere rijschool. Ik wens kandidaten van andere vestigingen van Blom veel succes en hoop dat deze wel door blijven gaan, en dat instructeurs hier GEEN ontslag krijgen.
Beste heer Verstijnen, Wij vinden het erg spijtig te lezen dat u zo ontevreden bent over onze rijschool. Wij willen dan ook nogmaals onze excuses aanbieden voor de ontstane situatie.Ik begreep van mijn collega, dat zij u heeft gezocht naar een passende oplossing en u dan ook tegemoet is gekomen door o.a. de reeds gemaakte kosten voor de simulatorlessen te laten vervallen. Wij wensen uw dochter veel succes met het behalen van haar rijbewijs. Met vriendelijke groet, Blom Verkeersschool
Ik heb hele fijne en goede lessen gehad bij Blom. Ik heb uiteindelijk drie verschillende rij-instructeuren gehad, maar dat was best fijn.
goed, behulpzaam.
zeer goede ervaring, klant vriendelijk en goede instructeurs
Goed tot zeer goexd
Altijd met plezier gelest! Ideaal ook de theorie dagen achterelkaar!
Theorie rijbewijs C net gehaald in 1 week, het was wel veel info in 1 week maar daar kies je zelf voor, de lessen gekregen door Nico Goossens. Perfecte leraar met humor en dankzij de zeer goede lesgevende Nico heb ik het in een keer kunnen halen. Dank je Nico, en verkeersschool Blom.
Postbus 167
4879AD Etten-leur