Na mijn AM, A1, B, BE, C en CE en diverse slipcursussen. Blijf ik fan van de deskundige, vriendelijke en leuke rijschool
Zeer goede en proffesionele begeleiding.
Theorielessen goed, rij-instructeur die ik had mag zich meer inleven in iemand die nog nooit op een scooter gezeten heeft.
Rijbewijs
erg goed! kon snel beginnen en alle vragen werden snel en duidelijk beantwoord. De lessen die ik kreeg van Leon Goossens waren leuk, duidelijk en als het minder ging gaf hij je toch weer het juiste gevoel! Klasse!
Transport opleidingen
Zeer prettig en open.
Auto rijbewijs, Scooter rijbewijs, aanhanger rijbewijs, vrachtwagen rijbewijs voor meerdere mensen laten verzorgen
Theorie werd op een leuke enthousiaste manier gegeven waardoor je met examen-vragen vaak aan de \'verhalen\' uit de praktijk ervaring ,van Nico, moest terug denken en het antwoord eruit kon halen. Met praktijk heb ik 3 verschillende instructeurs gehad. Allemaal met hun eigen kwaliteit ! Het is goed om verschillende instructeurs te hebben want dat scheelt met het examen doen als de examinator mee rijdt ! Wel een punt van opmerking / verbetering : - er staat 18 uur praktijk les voor het C examen. Er moet beter inzicht en reactie komen van de instructeurs als een leerling meer tijd nodig heeft dan die 18 uur !! Snel reageren daarop en meer les tijd inplannen ! Dat scheelt een hoop stress bij de leerling, en het kunnen vrij nemen van werk , school etc. Ook het hoog/laag gebruik van de vertraging (versnelling) is bij meerdere instructeurs anders. Dat wekt verwarring op. Althans bij mij wel. Voor de rest ben ik erg tevreden over rijschool Blom. ps: je moet uiteraard een hoop vrije tijd gebruiken met het leren van de theorie. Daar ontkom je niet aan. Wat mij opviel zijn de mensen/leerlingen, die er weinig tot niks aan deden in hun vrije tijd om te leren, dat die zakte met het examen .... op uitzonderingggg na dan. instructeurs waren : theorie : Ome Nico :) praktijk : Edward Rene?? en Fons de oud leger instructeur ennnnn ik zou heeeeeel graag met mijn vrouw naar de bioscoop willen gaan om de tijd die ik in het theorie heb gestoken te compenseren, tevens het vroege opstaan voor de theorie en praktijk les,waardoor ik in de ochtenden mn kinderen geen gedag kon zeggen ;) mvg Simon Witter / Dentalair Products - Dordrecht.
Professionele, maar toch klantvriendelijke en persoonlijke benadering.
Goede ervaring fijne instructeur (Marco)
Pretiig met adequate terugkoppeling over diverse zaken of vragen.
Een prettige ervaring. Ik had een goede rij-instructeur, die fijn en rustig les gaf. Ook was iedereen heel vriendelijk en behulpzaam
Zeer goed en deskundige begeleiding van de opleiding
Goed.
Aardige mensen goede adviezen
zeer leuk en correct bedrijf
Binnen anderhalve dag heb ik in één keer mijn aanhanger rijbewijs gehaald. Dit is mede mogelijk gemaakt door de toffe instructeur Marten Veenstra! Nogmaals hartstikke bedankt!
fijn
Postbus 167