Ik heb op een leeftijd van 58jaar mijn motor rijbewijs gehaard bij blom Werd er geweldig ontvangen en begeleid ik vond het geweldig ben dan ook gelijk geslaagd Een 10 voor dit bedrijf
Een goede rijschool ze zijn zelfs niet te beroerd om naar de achterhoek te komen om daar les te geven.
Ik ben zeer tevreden over BLOM. ik heb eerst rene blom als instructeur gehad en was daar zeer over te spreken. Daarna is Peter emans mijn instructeur geworden en daar was ik ook zeer over te spreken. ook de theorie cursussen van blom zou ik iedereen aanraden.
vriendelijke mensen . goede rijschool
fijne samenwerking en als ik een vraag had kreeg ik gelijk antwoord.
Rijbewijs E achter B gehaald
Een succesvolle onderneming met top instructeurs.Alles onder een dak met kwaliteit prima.
Was allemaal perfect Geregeld
Autorijlessen gehad bij Blom. Goed voorbereid ging ik het examen op. Er werd duidelijk gecommuniceerd over wanneer de volgende rijles zou zijn en handige blomapp. Wel is doordat de rijinstructeur lessen achter elkaar inplant mijn lessen van 60 minuten bijna nooit 60 minuten waren eerder 50 terwijl je wel voor 60 betaalt.
Gewoon goed
gewoon goed
Vriendelijke medewerkers, laagdrempelig, behulpzaam en vooral leerzaam.
Goede duidelijke lessen met betrokken instructeurs
Super tevreden over alles
mijn ervaring met het bedrijf is goed. Tijdens mijn rijlessen heb ik goede uitleg gekregen ook waren de dames op kantoor altijd erg vriendelijk en behulpzaam als ik belde.
lessen en examen B+E Lessen en examen A Eerder theorie cursus, lessen en examen C.
Blom verkeersschool is op zich de beste en het positieve eraan is ook dat je bij hun een examengarantie hebt als je de eerste keer niet slaagt dan kun je de tweede keer op hun kosten op gaan i.v.m praktijkexamen.
Postbus 167
4879AD Etten-leur