Erg fijne instructeur. Makkelijk met tijden.
Goede en professionele ervaring
Als je ingeplanned wil worden moet je er dagelijks achter zitten voor de rest niet veel op aan te merken
Goed geregeld
Ik kwam zonder werk en wilde mijn rijbewijs op pimpen dus ben ik opzoek gegaan en bij rijschool blom uit gekomen. Daar heb ik veel geleerd en opgestoken. En zal ook iedereen aanraden om bij hun te lessen.
Goede instructie, aardige instructeur, netjes pauze en lunch verzorgd.
Dagcursus is goed verlopen met goed eind resultaat.! wel jammer dat er s morgens geen leidinggevende of vervanger was om de opstart te begeleiden voor nieuwe mensen die binnen kwamen.
eerste keer en goede ervaringingen ook super goede instucteur die het naar zijn pension nog met plezier deed.
Goede lessen binnen een mooi tijdvak! Fijne rijschool
Goedemorgen Niels, Bedankt voor jouw beoordeling. Kun je mij aangeven of jij gebruik maakte van de ISV rijles app of de Blom app. Indien je de Blom app had was het namelijk niet de juiste. Ik hoor graag van je, zodat ik eventuele problemen kan oplossen. Met vriendelijke groet, Blom Verkeersschool
Alles in orde goede rijlessen goeie leraar goed theorie van Nico een prachtige ervaring helaas vond ik de hygiëne van de toiletten wat van mindere kwaliteit op het bijgebouw vreselijk gewoon , als de poetsvrouw komt controleren en zonder schoonmaken weer weggaat is dat echt beneden pijl
goede ervaring professioneel
Topdag gehad door Gerard. Deskundig, zeer klantvriendelijk, \"hart voor de zaak\" , stelt je op je gemak. Super dat die mensen ook bij Blom werken.
Chi kit is de beste van allemaal hij heeft mijn broer vrienden allemaal in 1 of 2 keer laten slagen ik geef als tip: les bij hem hij is de beste
Iedereen waar ik mee te maken heb gehad was zeer vriendelijk en kundig!
Vandaag geslaagd dankzij chi kit veel lessen gehad en ook veel geleerd binnen twee keer geslaagd dankjewel!!
Goede gezellige lessen. Op verzoek extra lessen ingepland op het einde van het traject met een positief resultaat. Zeer tevreden!
Motorrijbewijs in één keer gehaald. Bedankt Bas !
Kwam voor de nascholing voor code 95 en heb dit in 5 aaneen gesloten dagen gedaan. Ondanks dat de stof best saai is wisten de instructeurs het toch verteerbaar te maken. Zeer prettig les gehad. Zeker aan te bevelen.
5 daagse cursus code 95 gedaan, prima uitleg van Frans, Remco,Ad en Marten Top ga zo door !
Postbus 167
4879AD Etten-leur