bij dit bedrijf,worden de afspraken in de plannig zeer goed behouden,sharin is heel vriendlijk en doet haar uiterste best om de planning naar behoren in te vullen.de rijinstructeurs waar ik les van kreeg zijn Marco plazier en Bas versluijs.twee hele goede en sympathieke instructeurs die hun hoge kennis betreft verkeersveiligheid graag aan u doorgeven.ze zijn streng maar dat kan op zich geen kwaad daar kan je alleen maar van leren.ze zijn duidelijk in hun communicatie en leggen alles goed uit.ze stellen je op je gemak
De instructeur was super begripvol en heeft veel geduld met mij gehad. Echt een aanrader!
Een goede opleiding alleen de planning kan wel wat sneller gemaakt worden
Gezellige opleiding met goede informatie. Met een spoedcurses meteen kunnen slagen.
prettig bedrijf met vriendelijke mensen. lunch was goed verzorgt en gemoedelijke omgang met de mensen
Goede informatie en begeleiding vooraf. Instructeur was vriendelijk en behulpzaam en had veel ervaring met lesgeven.
Voor mijn werkgever heb ik mijn D-rijbewijs bij u mogen halen. Prima rijschool!
Ze staan altijd voor je klaar als je vragen heb En de Service is geweldig in de middag altijd goed eten
Ik neb een zeer goede ervaring met Blom. Ze hebben goede rij-instructeurs.
netjes en meedenkend gezien de afstand wonen(almere-etten leur)
Prima bedrijf
gezellige groep instructeurs.
Fijne en snelle opleiding die passend wordt gemaakt aan de persoonlijke planning. Er wordt meegedacht naar de makkelijkste oplossing.
Ik kom al met regelmaat naar verkeersschool Blom. De sfeer is gemoedelijk. De docent ADR heeft goede kennis van zaken.
wordt goed en duidelijk uitleg gegeven door Ad .
Erg fijne instructeur. Makkelijk met tijden.
Goede en professionele ervaring
Als je ingeplanned wil worden moet je er dagelijks achter zitten voor de rest niet veel op aan te merken
Goed geregeld
Ik kwam zonder werk en wilde mijn rijbewijs op pimpen dus ben ik opzoek gegaan en bij rijschool blom uit gekomen. Daar heb ik veel geleerd en opgestoken. En zal ook iedereen aanraden om bij hun te lessen.
Postbus 167
4879AD Etten-leur