Goed, betrouwbaar deskundig. 1x geslaagd
Vriendelijk en vakbekwaam personeel, waarvan ik veel heb opgestoken m.b.t. rijbewijzen C en CE inclusief code95.
Ik deed een cursus voor de code 95. Bij de 2de cursus had ik met mijn stomme kop mijn wekker uitgezet toen het afging. Ik dacht laat ik nog even 10 min in bed liggen. Ik schrok wakker om 08:12 en was dus te laat. Belde Blom dus op voor informatie en werd totaal niet geholpen door die chagerijn van een vrouw. Ik heb wel voor die cursus betaalt maar kon niet op korte termijn een herhaling doen. Dus naar het geld kon ik fluiten en kon dus weer 150 euro extra betalen om het als nog binnen de termijn te halen. Dus een dikke onvoldoende als het gaat om service en vriendelijkheid. Plus de lunch was erg matig als je kijkt waar je voor betaald hebt.
Leuke informatieve gezellige dagen gehad!
Kort samen gevat super tevreden
Goed, snel en duidelijk mailcontact. Praktijk was ook prima geregeld!
Goede lesstof alles goed uitgebreid en duidelijk uitgelegd, voor de be combi.
Zie punt \"omschrijf positieve ervaring\"
zeer proffesionele organisatie met vakbekwame instructeurs
goed alles goed geregeld.
Professioneel en persoonlijk
Inhoudelijke is de code 95 cursus speciaal voor paardenmensen met een C rijbewijs echt waardeloos!! Instructeurs die nauwelijks weten hoe ze de tijd moeten vullen en inhoudelijk het met één uurtje Max wel afkunnen. Dagje rijden was erg interessant en heb ik het nodige geleerd en een prettige instructeur (8). Derhalve deskundigheid 4
Postbus 167
4879AD Etten-leur