Ik heb leuke en leerzame lessen gehad, waardoor ik zowel mijn theorie- als praktijkexamen snel gehaald heb. Ik heb ook voor mijn examens goede uitleg gehad.
Super instructeur, nooit met tegenzin gegaan en goede uitleg gehad. Dankzij chi kit in 1x geslaagd ! Top
super fijne/leuke examinator \"bas\" streng uitgebreid veel lol en hoog slagingspercentage . ben zelf ook in 1 keer geslaagd met de spoed opleiding ;-)
Gelijk in 1 keer mijn rijbewijs dankzij Chi Kit ! Ik heb op een erg fijne manier les gehad in mijn eigen tempo wat mij erg heeft geholpen!
ik werd goed geholpen. zeer positief over Blom rijschool.
Top bedrijf! flexibel en personeel met de juiste kennis!
Ben net geslaagd voor mijn rijbewijs! Met de hulp van m\'n super toffe instructeur in 1 keer!!!!! Zou iedereen aanraden om bij blom te gaan lessen.
het was allemaal prima geregeld voor de code 95 alleen zou er wat meer verkeersregels bij mogen zitten
ben zeer tevreden over de kwaliteit van de bijscholing en over de medewerkers die het les geven gaven ook de klant vriendelijkheid van het overige personeel van verkeersschool blom zal het ook iedereen aanraden om hier rijles te nemen
Goede ervaringen met gezellige werknemers. Chi kit is echt een aanrader, goede uitleg en vriendelijk gezelschap
Goede lessen. Prettige instructeur. Alles in 1x gehaald.
Ik ben tevreden over de rijlessen! Mijn instructeur was erg duidelijk & gezellig. Ik ging met plezier naar mijn lessen toe! Ook op het kantoor word je altijd vriendelijk ontvangen.
Ervaring is gewoon goed. De inhoud van de code 95 is zeer twijfelachtig, echter dat ligt niet aan Blom.
Positief.
Ondanks dat het allemaal op redelijk korte termijn ingepland moest worden is dit uitstekend opgelost door Verkeersschool Blom, ook toen ik een keer verhinderd was werd dit op het laatste moment keurig omgezet naar een ander tijdstip zonder verdere problemen, top service!
goede ervaring
Postbus 167