ik heb de afgelopen zomer mijn motorrijbewijs gehaald A2. en de begeleiding van de instructeurs is heel goed. goede tips wel kritiek maar dat is goed want dan weet je wat je fout kan doen, en hoe de volgende keer beter. de servise van blom als bedrijf is ook heel goed.
Zeer goed.
Niet geweldig , teveel istructeurs gehad ..4 stuks ..alles erg onpersoonlijk..ben via logistic gestuurd , persoonlijk zou ik niet meer voor Blom kiezen
Zeer kundig, vriendelijk, formeel maar informeel tegelijk.
scholing op maat
Goede ervaring met adr cursus, weinig op aan te merken. Groot pluspunt voor mij als eigenrijder was dat ik de cursus op de zaterdagen kon volgen.
het was zeer goed geregeld
Adr certificaat
Net. Bedrijf
Zeer goed,
zeer positief zeker deze school aan te raden bij anderen
Prettig, professioneel.
Heb alle onderdelen t.b.v C95 met volle tevredenheid gevolgd , vond de gehele verzorging en ontvangst netjes geregeld.
Niks op aan te merken. Het was goed.
Rijbewijs C opleiding ten behoeve van de Brandweer. Zowel theorie als praktijk. In de nabije toekomst ook voor Brandweerchauffeur (theorie en praktijk)
Postbus 167
4879AD Etten-leur