alles top geregeld goede lessen gehad eten was goed alles netjes verzorgt
Een fijn flexibele rijschool die kiest voor het juist aantal lessen.
Iets te weinig inf
Goed opgeleide instructeurs met veel ervaring, duidelijk en goed voorbereid.
prijs kwalteit is goed
Voldoet gewoon aan mijn verwachtingen
Als Opa van Rachella Notenboom heb ik de rijopleiding van Blom aangeschreven. Inmiddels heeft zij haar rijbewijs in 1 keer gehaald. Toch waren er in het begin nogal wat vragen en problemen. Er wordt b.v. bij de aanmelding niet aangegeven dat een cursist zelf zorg moet dragen voor het leren en aanvragen van het theorie gedeelte. Ook heb ik nogal wat moeite gehad om de reden te doorgronden van de prijs/uitvoering van de afgekochte rijopleiding. Een paar keer moest ik mij om informatie melden. Misschien is het niet onverstandig de info te verbeteren in deze.
Motor opleiding
Leuk bedrijf
Goed en vooral hulpvaardig en meedenken
ADR cursus gehad
Meer dan goed