Rijbewijs B
Prima goede les lekker duidelijk
na een rare eerste dag (instructeur was ziek) was ik enigszins geirriteerd, de oplossing die ik de dag erna kreeg was echt suoer. klantgericht en passende oplossing.
Zeer vriendelijke medewerkers
Zeer vriendelijke medewerkers
Chi kit wong is de beste instructeur ter werd ben geslaagt in een keer 😇😇
Hoge kwaliteit qua rijlessen! Communicatie met het kantoor verloopt zacht gezegd erg moeizaam..
Top service! Vriendelijke bekwame mensen. Kwaliteit van de lessen is solide. Ze nemen echt de tijd om je goed voor te bereiden op je examen. Bedankt Chi Kit!
Eindelijk geslaagd door mijn superinstructeur Chi Kit Wong!! :)
Het was even wennen in het begin dat er meerdere instructeurs zijn. Ik merkte dat ik het fijn vind hierin niet steeds te variëren. Als je weet wat een instructeur van je verwacht en er is een klik is het fijn regelmatig dezelfde persoon te treffen. Wel merkte ik dat, buiten dat de instructeurs passie hebben voor het vak en dit met een sprankje humor vaak kunnen brengen, dat er ook een flexibiliteit in hun benadering nadat ik aangegeven had geen haast te hebben met het lessen en onzeker te worden wanneer er druk opkomt staan. Hier is (voor mijn gevoel) direct pin gespeeld!
Prima ervaring.
Een goed bedrijf met ervaren instructeurs.
Postbus 167
4879AD Etten-leur