Zeer goed. Leuke instructeurs .
goede ervaring mee op gedaan
Goede ervaring alleen jammer van de 2e herinnering terwijl ik geen factuur en 1e herinnering heb gehad.
Prima 2-daagse theorie opleiding; idem 4-daagse (4x4 uur na intest) rij-opleiding. Aansluitende CBR examens -mede daardoor- in een keer behaald. Heel beste instructeurs (Edward en Rene)!
Goed bedrijf 2de opleiding.
Rijschool Blom is een rijschool die mij goed op weg heeft geholpen bij het behalen van mijn cat.B rijbewijs. Chi kit is een consequente en grappige leermeester geweest en dankzij hem, kan ik nu de weg op en ben in één keer geslaagd! Bedankt Blom en Sifu Kit!
Hele goede rijschool. Hele aardige en professionele instructeur, Chi Kit Wong bedankt!
Goede begeleiding gehad van Chi Kit , een hele aardige man veel gelachen maar ook veel geleerd . Hij heeft me veel tips gegeven waardoor ik gemakkelijk en relaxt mijn rijbewijs heb kunnen halen. Chi Kit bedankt !
Goede ervaring dit is de 2de opleiding die ik via Blom heb gedaan.
Snel, persoonlijk en efficient. Elke les weer dikke pret. Veel geleerd. In één keer geslaagd.
Fijn bedrijf met een goede organisatie en instructeurs.
Profesionele instructeur en hele leerzame en leuke lessen.
Ze hebben me goed geholpen , en de lessen waren erg leuk en nuttig , proffesionele instructeur
Goede service, leuke lessen
Zeer goede rijschool.
Leuke professionele lessen gehad van instructeur chi kit wong. Veel geleerd en in 1x geslaagd!!!!!
Heel goed.
Zeer goede ervaring. Theorie in een keer gehaald door goede theoriecursus. Praktijk ook in een keer gehaald door goede voorbereiding en advies van mijn rijinstructeur.
Duidelijk, vakkundig en ruimte voor eigen inbreng.
Prima communicatie. Instructeur was een van de dagen ziek geworden en ging een half uurtje eerder weg. Werd direct weer toegevoegd bij de eerstvolgende lesdag. Ook wordt er door de instructeur rekening gehouden met persoonlijke behoeftes etc. Kortom een prima keus!
Postbus 167
4879AD Etten-leur