adr cursus was goed verzorgd zowel de cursus als de luns en ook de administratie
netjes en eerlijk
Onze dochter heeft rijles gekregen van Michel de Kort. Onze zoon heeft zijn aanhangwagen rijbewijs bij Blom gehaald.
Zeer positief
helemaal goed
Geweldig vak mensen!!
Redelijk goed
Ik had het genoegen een fijne rustige en kundige instructeur te treffen waardoor ik met succes de dagcursus BE kon volgen. Kon hiervoor ook vrij snel terecht bij Blom.
Super rijschool met deskundig en vriendelijk personeel
Super goede instructeur. Super goed geïnstrueerd
Goede ervaringen met het bedrijf en medewerkers deskundig en duidelijk
Hele fijne rijschool, ik heb erg leuke en vooral leerzame lessen gehad ! Bedankt Chi Kit!!
Prettige ervaring, het personeel weet zeer goed waar ze mee bezig zijn. Er wordt op een relaxte manier les gegeven. Ad van Oosterwijk bedankt. Enige min punt is de lange wacht tijden tussen de examens.
Harstikke leuke lessen met Chi Kit, erg behulpzaam en goed begeleden. Rijbewijs snel en efficient gehaald. Zeker een aanrader ! Gr. Stan \'t Hart
Postbus 167
4879AD Etten-leur