Goede ervaring, eigen terrein voor bijzondere verrichtingen!
ik was niet altijd gecharmeerd van de manier waarop Nico bijna iedere cursist benaderd (veelal denigrerend) hij heeft echter wel kennis van zaken en kan dat ook overbrengen. Van erik mijn rijinstructeur was ik wel gecharmeerd, hij is duidelijk in zijn uitleg neemt ook geel blad voor de mond maar doet dit op een menselijke manier.
Heel goed en netjes geholpen
Goede ervaren instructeurs, top verkeersschool
Zeer positief.
Super bedrijf met hele goede begeleiding
Ik heb Blom ervaren als een verkeersschool met een goede service en ervaren instructeurs. Paul heeft mij het auto rijden van begin tot eind geleerd. Erg fijn dat er flexibel omgegaan kan worden met tijden en locaties van het ophalen/afzetten. Als je ergens veel moeite mee hebt, wordt daar extra aandacht aan besteed. Ook wordt alles duidelijk en net zo lang uitgelegd totdat je het helemaal snapt. Een prettige verkeersschool.
met 2 weken je C rijbewijs, het kan bij blom! Inclusief code 95
Snel aan de beurt en met resultaat!
Een goed bedrijf
Leerzame, leuke en gezellige motorrijlessen gehad van Bas, Ad, en Jos! In het bijzonder: Bas, bedankt!
Goede instructeurs bedankt bas en marco. Ook fijn dat je ook \'s avonds en op zaterdag kunt lessen.
Prima! Goed geregeld!
Prima ervaring, alles keurig verzorgt.
Postbus 167
4879AD Etten-leur