Over het algemeen ben ik dik tevreden met de hele gang van zake, van receptie tot de instructeurs.
Best goed . het is alleen storend dat er mensen naar de code 95 komen . die er geen bal om geven maar wel storend zijn voor de mensen die het wel willen volgen .
Goed!
zeer prettig ervaren duidelijke instructeur
Zeer uitgebreide en professionele verkeersschool.
Snel en goed
zeer goed leuke mensen
Vriendelijke gedreven docent. Goede uitleg.
Slecht !! Onze instructeur werd ziek halverwege de dag, dat kan gebeuren natuurlijk. Hij heeft op tijd een vervanger geregeld maar deze was verschrikkelijk. Hij maakte iedereen belachelijk als ze het antwoord niet wisten. Nadat ik zei dat ik hier niet van gediend was en ik ook bijval kreeg van mede cursisten werd hij wat rustiger.. Er zaten jongens voor de herhaling en jongens voor het eerst door elkaar , dat vond ik zeer slecht. Er werd door de stof heen gevlogen, als wij als beginnelingen zeiden dat we het niet snapten werd er gezegd dat je dat thuis maar moest doorlezen. Ik ben geslaagd voor mijn ADR maar tegen de tijd dat deze verloopt ga ik zeker naar een ander.
Goedemorgen, Bedankt voor jouw beoordeling. Via deze weg wil ik je informeren dat wij dit meteen oppakken met desbetreffende docent. Wij vinden het erg vervelend dat jij een dusdanige ervaring hebt met ons bedrijf. Desondanks hopen wij je in het vervolg toch nog te mogen verwelkomen. Nogmaals excuses voor het ongemak & bedankt voor jouw reactie. Met vriendelijke groet, Iris Bloks Blom Verkeersschool
Was er voor de eerste keer voor een cursus code 95
als een zeer coulant en vriendelijk bedrijf ervaren.bij een volgende cursus direct weer bij u
Niets mis mee!
Goede ervaring met het halen van b-rijbewijs met hulp van instructeur Michel de Kort
Zeer interessante week gehad, voor het behalen van mijn code 95. Goede instructeurs , fijne manier van lesgeven , mensen met ruime kennis en ervaring. Kortom zéér tevreden , mijn complimenten. Zeker het aanraden waard !
Leerzame dag geweest
fijne rijlessen heb ik gehad. goede begeleiding en een goede voorbereiding om je examen te halen.
Zeer Goede instructeur voor trekkeroplegger gehad ,de rest was ook prima geregeld! Enige minpunt was dat in de chauffeurskeet alle leidingen waren bevroren waardoor het gebruik van het toilet niet mogelijk was.
Postbus 167
4879AD Etten-leur