snelle en goede service
Heel positief! Goede leerzame lessen van wisselende instructeurs gehad!
Super ervaring
Zeer tevreden binnen 1 dag mijn E rijbewijs gehaald
Vriendelijke, vakkundige instructeurs, nette theorie en praktijk lokatie
Professionele, gemoedelijke organisatie
een goed bedrijf met deskundige mensen. alles netjes verzorgd. goed begeleiding en enthousiast ne vriendelijk personeel.
Gisteren is mijn dochter geslaagd voor haar t rijbewijs ,ik wil hun bedanken voor de goede begeleiding.
Vandaag voor de eerste keer opgeweest en gelijk geslaagd. Super rijlessen, goede uitleg en rust gevende sfeer ook met faalangst een zekere aanrader Super bedankt Gaston voor de leerzamen lessen !
In1 keer mijn rijbewijsgehaald, gezellige rijinstructeur die duidelijk uitlegt.
Vandaag HNR (het nieuwe rijden) bij verkeersschool Blom gedaan tbv de nascholing code 95. Waardevolle dag en veel geleerd. Professioneel bedrijf met bekwame en behulpzame medewerkers.
Goede ervaring tijdens de lessen voor mijn C
Heb een pakket gekocht gekocht voor Rijbewijs-D. De theorie lessen waren soms pittig maar dankzij de goede heldere uitleg van Remco ben de eerste keer geslaagd voor het theorie gedeelte. Vervolgens 24 praktijklesssen gehad van 2 verschillende instructeurs, één daarvan was erg bot en ongeduldig. Eerste praktijkexamen gezakt, in goed overleg met Blom nog 8 vervolglessen gedaan bij Gerard Adriaansen, écht een toffe vent, heb van hem meer geleerd dan al die lessen daarvoor! Tweede praktijkexamen geslaagd! Blom én Gerard bedankt. Graag tot ziens.
Goed georganiseerd, alles duidelijk aangegeven middels een App.
Ik heb les gehad van Gaston hij is een hele fijne rij instructeur die ook gewoon rustig blijf/bleef als ik zelf een paniek momentje had echt een topper!!! En de rijschool zelf ook super top.
Op zich goed. Privacy bestaat niet. Instructeurs hebben rechtstreeks contact met de administratie en weten zo alles te achterhalen. Goed in stereotype denken, ja past in het plaatje vrachtwagen chauffeur of niet. Is denk ik wel typisch in deze branche.
Mijn ervaring met mijn rijinstructeur met gaston was super goed!
De website is soms wat onoverzichtelijk en ziet er wat ouder uit in vergelijking met andere, modernere webbsites.
Lessen voor de Code 95 werden erg uitgesponnen om aan de vereiste 7 uur per dag te komen. Voor een beetje gemotiveerde cursist is de stof in anderhalf uur goed op te nemen. Sommige instructeurs (zoals die van lading zekeren en de digitale tacho) weten er nog een redelijk ontspannen en vermakelijke sessie van te maken maar de dag over voertuigcriminaliteit was werkelijk niet door te komen.
Postbus 167
4879AD Etten-leur