Het rijbewijs halen was een top ervaring met Chi Kit, ik heb alles in één keer gehaald, heel tevreden.
Ik heb op een hele prettige manier les gehad. De verschillende instructeurs geven wel op verschillende manieren les, maar dit maakt de lessen juist leuk en erg leerzaam.
Leuke dag gehad. Tussen de middag lekker gegeten en met goede begeleiding geslaagd voor het BE rijbewijs. Ook fijn dat er genoeg ruimte is om rust te pakken.
Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met mijn rijinstructeur. Hij heeft mij geholpen dingen te zien die mij tegenhouden waardoor ik verder kon komen. Daarbij is de rest van het team altijd hulpzaam en vriendelijk geweest.
Alles goed geregeld. Van planning tot aan de verzorging van de lunch. Vriendelijk personeel en altijd bereidwillig om je te woord te staan.
In één keer geslaagd! Bedankt voor de goede lessen van rijinstructeur Chi Kit Wong, heel veel geleerd en nu de weg op!
Heb mijn 1e praktijkdag gereden met Chantal en mijn 2e praktijkdag gereden met Thea, voor mij top instructrices, heel veel geleerd op een leuke wijze, zelf geef ik al jaren instructies op techniek en weet dat opleiding geven een vak apart is , deze dames geven zoveel rust in de vrachtwagens en weten degelijk waar zij mee bezig zijn en ook de feedback is waardevol. Met andere woorden 2 top dagen gehad met 2 kanjers, mocht ik hier een cijfer aan hangen dan beide een dikke 10, Blom hou deze instructrices in ere zij zijn beide een waardevolle aanvulling in jullie bedrijf. Chantal en Thea nogmaals bedankt voor de fijne leerzame praktijkdagen, groetjes Martin van Zundert.
Ik heb mijn lessen als zeer kundig, ontspannen en flexibel ervaren. Ondaks de drukte wordt er altijd tijd gemaakt voor een 1 op 1 gesprek voor advies met ook wat dolletjes tussendoor. Bedankt Bas en Jos! Jullie zijn top!
Mijn moeder heeft haar rijbewijs gehaald bij Blom en vond het een goede rijschool ondanks dat het wel duurder was dan andere rijscholen
Zeer ontspannen, gezellig en professioneel
Spoedcursus gevolgd voor de motor en rijbewijs behaald in 3 dgn! Super tevreden over de mensen en de cursus. 2e dag motorschoenen vergeten en de dame achter de receptie was bereid om terug naar huis te rijden en de schoenen van haar partner te halen zodat ik gewoon mijn cursus kon voortzetten,hoe vriendelijk is dat!! Uiteindelijk goedgekomen door een extra paar laarzen van de instructeur te mogen gebruiken,super! Bedankt voor de goede zorgen en het behalen van mijn rijbewijs!
Ben tevreden over de dienstbaarheid vriendelijke instructeurs en goede uitleg . Zowel praktijk als theorie lessen en je kan ook met andere vragen terecht een luisterend oor Top.
Zeer goede les gehad
Goede rijschool! Deskundige instructeur Chi Kit.
Ik heb eerst gelest bij een andere leraar binnen Blom, dit was geen match en hierdoor ben ik bij Paul Poppelaars terecht gekomen. Ik stond versteld van zijn geduld en vriendelijkheid. Hij heeft mij door dik en dun geholpen.
Erg leuke en menselijke manier van lesgeven!! Na de spoedcursus intake,en na 3 dagen rijden ben ik geslaagd voor mijn motor rijbewijs!! Super blij mee @bedanktbas!!!
Top, goede instructeur en leuke tijd gehad
Professionele organisatie, alles onder 1 dak, goede voorzieningen zoals een kantine, een aparte binnen ruimte voor de lesklanten voor de motoren, goede les opbouw
Ik heb binnen 11 maanden mijn groot rijbewijs gehaald. En heb ervaren dat Blom daar heel goed aan meegewerkt heeft. Goede instructeurs en mooi materiaal om mee te rijden.
Leuke lessen gehad en veel geleerd. Bedankt Chi Kit!
Postbus 167
4879AD Etten-leur