Ik heb les gehad bij Aimé. Als iemand mee kan denken met je is hij het. Hij ziet super snel waar de knelpunten zitten en doet er alles aan om dit samen zo snel mogelijk op te lossen. Ik ben tevreden geslaagd en dat is aan BLOM te danken.
Mijn BE mogen doen in twee dagen en naast veel lol ook veel geleerd. De instructrice (Natasha Donatz) had inzicht, vakkennis, humor en mensenkennis en is goud waard!
Goede rijlessen gekregen
Ik heb een goeie ervaring gehad met de rijschool blom. Mijn eerste rijinstructeur had ik een beetje problemen mee, maar mijn volgende rijinstructeur heeft mij goed geholpen met alles waar ik nog moeite mee had.
Altijd hele fijne lessen gehad van Paul, alles werd zo vaak als ik nodig had uitgelegd en fouten waren helemaal niet erg. Super fijne lessen gehad.
Ondanks een kleine tegenslag in het begin, ben ik toch in 1 keer geslaagd! Overgestapt naar andere instructeur, en dit was dan ook zo geregeld. Complimenten naar Aaron, waarbij ik mij op mijn gemak voelde in de auto. Naast de dingen die beter kunnen, waren er ook genoeg dingen die wel super gingen en dit liet hij dan ook merken aan je. Kortom zeer tevreden! En bedankt voor de gezelligheid :)
Leuk team van motor instructeurs. Veel leerzame en leuke lessen gehad, zowel avb als avd in 1x gehaald. Bedankt!
Goed, rustige instructeur die het heel stapsgewijs uit legde en ook rustig bleef als ik een fout maakte
CE code 95 ,ADR certificaat, en nog Motor rijbewijs heb ik met veel plezier bij Blom Verkeersschool, De BESTE rijschool in de omgeving van Etten-Leur. Top service. Vriendelijke instructeurs.
Enorm goede ervaring met rijschool blom, en zeker met rijinstruceur Aaron. Het was altijd duidelijk waar ik mijzelf moest verbeteren en hij heeft precies goed ingeschat wanneer ik klaar was voor mijn examen. Bovendien niet onbelangrijk dat het ook nog eens super gezellig was in de auto. Zeker een aanrader!
Ik heb les gehad van Natasha voor BE. Het was super gezellig en bovenal erg leerzaam. Door de manier van lesgeven van haar ben ik geslaagd, daar ben ik erg dankbaar voor. BLOM (en Natasha) zou ik aan iedereen aanraden!
Het lessenplan is heel goed om te ontwikkelen. Het rooster is druk maar er is altijd een oplossing. Persoonlijk heb ik een aardige goede instructeur gehad.
Rustige omgang met de leerlingen
Klantvriendelijk, gastvrij, goed opgeleid. In 1x geslaagd !
Cursussen altijd prima geregeld en hele goede uitnodigingen.
Ik had een paar lessen nodig om de rijtest te doen voor het CBR. Ik had een goeie instructeur en was er zeer tevreden over.
Was er voor ADR basis en tank,blijft altijd zaaie taaie kost!!!
voor mijn module 1-3 goede en duidelijke uitleg gehad en aangehoord door lesgever ad van gils hij behandeld je voor en leer stof duidelijk voor iedereen houd de klas scherp vraagt met regelmaat of wij vragen hebben onder het lesgeven wat de meerderheid van onze klas goed heeft geholpen module 2 was van een andere lesgever en heb ik zelf minder juiste dingen van opgestoken maar die waren gelukkig goed en duidelijk behandeld in module 1 leer omgeving waar je les krijgt is ook prettig
Zeer tevreden over het behalen van mijn motorrijbewijs bij Blom in Etten-Leur!
Alles was goed geregeld en Frans is een goede docent
Hele fijne rijlessen gehad met altijd de tips waar nodig, maar ook de complimenten waar kon! Fijne communicatie voor het plannen van de les en zelfs s avonds laat reactie. Uiteindelijk alles in 1x gehaald, mede door de goed voorbereidende lessen.
n00009468601
Ik krijg de juiste manier om te doen en kijken wat we leren voor code 95 Mvg John van huijgevoort
de voorbereiding op de theorie examens was top, alles in 1x gehaald. De instructeur gaf op z'n eigen manier invulling aan het geheel, en hield iedereen letterlijk goed bij de les door steeds vragen te stellen die je aan het denken zetten. Ook de taaiere stof werd daardoor goed overgebracht, en bleef goed hangen. Ik ben zeer tevreden.
Postbus 167
4879AD Etten-leur